Nejmenší nářezový stroj s průměrem řezného kotouče je 220 mm. Ty jsou však velmi malé a moc se neprodávají. Nejprodávanější velikost řezného kotouče je 250 mm, používané v kuchyní restaurace, v pizzeriich, obchodech ..
Průměry 300 mm jsou už pro velké gastro provozy a řeznictví.
Řezné kotouče pro nářezové stroje jsou : hladké nerez kotouče pro krájení masa, uzenin . Zubaté řezné kotouče jsou pro krájení pečiva a na krájení sýrů jsou určené kotouče s teflonovým povlakem, který je velmi nepřilnavý a sýr pěkně "klože". Samozdřejmě, že na nářezovým stroji s teflonovým nožem můžeme krájet i uzeniny.
Dále jsou na trhu i vertikální nářezové stroje kde je třeba vyvinout tlak směrem na řezný kotouč. Plátky nakrájeného pokrmu přesnější, a manuální nářezové stroje pro stylovou prezentaci v obchodech, vyznačují se designem a přesnými plátky.
SERVIS pro námi dodáné nářezové stroje zajišťujeme odborný záruční a pozáruční servis v našem servisním centru