Kategorie

Stroje a zařízení na maso Počet produktů: 17

Ruční a elektrické tenderizéry naklepávače masa pro gastro provozy

propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa. 
- určeny k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa
- pro masa vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krůty ...
- zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%, úspora energie

Ilustrační videa
      
Tenderizér elektrický  stolní model
- propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa, snižuje ztrátu hmotnosti masa při tepelné přípravě.
- určen pro restaurací, obchodů z masem a ostatních gastro provozů
- určeny k tenderizac...

Ruční a elektrické tenderizéry naklepávače masa pro gastro provozy

propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa. 
- určeny k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa
- pro masa vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krůty ...
- zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%, úspora energie

Ilustrační videa
      
Tenderizér elektrický  stolní model
- propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa, snižuje ztrátu hmotnosti masa při tepelné přípravě.
- určen pro restaurací, obchodů z masem a ostatních gastro provozů
- určeny k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa
- stroj pracuje následovně : do motorové jednotky s nádstavcem pro nařezání masa
Plátek masa pustíme mezi otáčející se válce a plátek dole vyjede ze stroje patřičně zpracovaný.
- pro masa vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krůty ...
- zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%, úspora energie
- maso je měkčí, šťavňatější a rovnoměrně propečené do hloubky
- kratší až 4x a účinnější marinování
- V mase zůstává více chutí a lépe drží tvar.

na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 17 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 17 položek
Stroje a zařízení na maso

Ruční a elektrické tenderizéry naklepávače masa pro gastro provozy

propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa. 
- určeny k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa
- pro masa vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krůty ...
- zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%, úspora energie

Ilustrační videa
      
Tenderizér elektrický  stolní model
- propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa, snižuje ztrátu hmotnosti masa při tepelné přípravě.
- určen pro restaurací, obchodů z masem a ostatních gastro provozů
- určeny k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa
- stroj pracuje následovně : do motorové jednotky s nádstavcem pro nařezání masa
Plátek masa pustíme mezi otáčející se válce a plátek dole vyjede ze stroje patřičně zpracovaný.
- pro masa vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krůty ...
- zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%, úspora energie
- maso je měkčí, šťavňatější a rovnoměrně propečené do hloubky
- kratší až 4x a účinnější marinování
- V mase zůstává více chutí a lépe drží tvar.