- tenderizér na maso pro změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa, lepší propečení. Zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%
- naklepávač lis na maso pro roztažení masa řízky, na plátek pro závitky, rolády
- plničky narážky na klobásy, jelita pro naplnění střev masovou směsi
- nudličkovače nařežou plátek masa na proužky, nudličky zvolené šíře
Drobné nářadí a pomůcky na zpracování masa (paličky, jehly, sekery...) v odkazu klikněte ZDE
propracuje jak&...
- tenderizér na maso pro změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa, lepší propečení. Zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%
- naklepávač lis na maso pro roztažení masa řízky, na plátek pro závitky, rolády
- plničky narážky na klobásy, jelita pro naplnění střev masovou směsi
- nudličkovače nařežou plátek masa na proužky, nudličky zvolené šíře
Drobné nářadí a pomůcky na zpracování masa (paličky, jehly, sekery...) v odkazu klikněte ZDE
propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa ... vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krutí ...
Proč tenderizér ? Výhody jsou :
- propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa, snižuje ztrátu hmotnosti masa při tepelné přípravě.
- určen pro restaurací, obchodů z masem a ostatních gastro provozů
- určeny k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa
- stroj pracuje následovně : do motorové jednotky s nádstavcem pro nařezání masa
Plátek masa pustíme mezi otáčející se válce a plátek dole vyjede ze stroje patřičně zpracovaný.
- pro masa vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krůty ...
- zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%, úspora energie
- maso je měkčí, šťavňatější a rovnoměrně propečené do hloubky
- kratší až 4x a účinnější marinování
- V mase zůstává více chutí a lépe drží tvar.
obsah 3 , 5, 7 a 15 litrů, celonerezová, ruční, svislá
Tělo, válec a píst z nerezové oceli. Vybaven snadno ovladatelným...
Tělo, válec a píst z nerezové oceli. Vybaven snadno ovladatelným...
na průměr 130 mm, mleté maso tvaruje na plátky hamburgerů
Tělo, válec a píst z nerezové oceli. Vybaven snadno ovladatelným...
vstup pro plátek masa max. 192 mm a tlouštka masa 22 mm
obsah 5, 7 a 10 litrů, celonerezová, ruční, svislá
elektrická, obsah 15 litrů, celonerezová
Maximální velikost kusu masa: šířka 160 mm, tloušťka 30 mm. Tělo z nerezové...
Elektrický tenderizér naporcuje až 400 plátků masa za hodinu a významně...
stroj lis místo ručního klepání masa na...
- tenderizér na maso pro změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa, lepší propečení. Zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%
- naklepávač lis na maso pro roztažení masa řízky, na plátek pro závitky, rolády
- plničky narážky na klobásy, jelita pro naplnění střev masovou směsi
- nudličkovače nařežou plátek masa na proužky, nudličky zvolené šíře
Drobné nářadí a pomůcky na zpracování masa (paličky, jehly, sekery...) v odkazu klikněte ZDE
propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa ... vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krutí ...
Proč tenderizér ? Výhody jsou :
- propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa, snižuje ztrátu hmotnosti masa při tepelné přípravě.
- určen pro restaurací, obchodů z masem a ostatních gastro provozů
- určeny k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa
- stroj pracuje následovně : do motorové jednotky s nádstavcem pro nařezání masa
Plátek masa pustíme mezi otáčející se válce a plátek dole vyjede ze stroje patřičně zpracovaný.
- pro masa vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krůty ...
- zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%, úspora energie
- maso je měkčí, šťavňatější a rovnoměrně propečené do hloubky
- kratší až 4x a účinnější marinování
- V mase zůstává více chutí a lépe drží tvar.