Stroje a zařízení na MASO

Stroje a zařízení na MASO Počet produktů: 15

Elektrické tenderizéry, naklepávače, lisy, plničky, nudličkovače pro gastro provozy

- tenderizér na maso pro změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa, lepší propečení. Zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%
- naklepávač lis na maso pro roztažení masa řízky, na plátek pro závitky, rolády 
- plničky narážky na klobásy, jelita pro naplnění střev masovou směsi
- nudličkovače nařežou plátek masa na proužky, nudličky zvolené šíře 
Drobné nářadí a pomůcky na zpracování masa (paličky, jehly, sekery...) v odkazu klikněte ZDE
propracuje jak&...

Elektrické tenderizéry, naklepávače, lisy, plničky, nudličkovače pro gastro provozy

- tenderizér na maso pro změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa, lepší propečení. Zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%
- naklepávač lis na maso pro roztažení masa řízky, na plátek pro závitky, rolády 
- plničky narážky na klobásy, jelita pro naplnění střev masovou směsi
- nudličkovače nařežou plátek masa na proužky, nudličky zvolené šíře 
Drobné nářadí a pomůcky na zpracování masa (paličky, jehly, sekery...) v odkazu klikněte ZDE
propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa ... vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krutí ...
Proč tenderizér ? Výhody jsou :

- propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa, snižuje ztrátu hmotnosti masa při tepelné přípravě.
- určen pro restaurací, obchodů z masem a ostatních gastro provozů
- určeny k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa
- stroj pracuje následovně : do motorové jednotky s nádstavcem pro nařezání masa
Plátek masa pustíme mezi otáčející se válce a plátek dole vyjede ze stroje patřičně zpracovaný.
- pro masa vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krůty ...
- zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%, úspora energie
- maso je měkčí, šťavňatější a rovnoměrně propečené do hloubky
- kratší až 4x a účinnější marinování
- V mase zůstává více chutí a lépe drží tvar.

Zobrazeno 1 – 15 z 15 položek
Zobrazeno 1 – 15 z 15 položek
Stroje a zařízení na MASO

Elektrické tenderizéry, naklepávače, lisy, plničky, nudličkovače pro gastro provozy

- tenderizér na maso pro změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa, lepší propečení. Zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%
- naklepávač lis na maso pro roztažení masa řízky, na plátek pro závitky, rolády 
- plničky narážky na klobásy, jelita pro naplnění střev masovou směsi
- nudličkovače nařežou plátek masa na proužky, nudličky zvolené šíře 
Drobné nářadí a pomůcky na zpracování masa (paličky, jehly, sekery...) v odkazu klikněte ZDE
propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa ... vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krutí ...
Proč tenderizér ? Výhody jsou :

- propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa, snižuje ztrátu hmotnosti masa při tepelné přípravě.
- určen pro restaurací, obchodů z masem a ostatních gastro provozů
- určeny k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa
- stroj pracuje následovně : do motorové jednotky s nádstavcem pro nařezání masa
Plátek masa pustíme mezi otáčející se válce a plátek dole vyjede ze stroje patřičně zpracovaný.
- pro masa vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krůty ...
- zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%, úspora energie
- maso je měkčí, šťavňatější a rovnoměrně propečené do hloubky
- kratší až 4x a účinnější marinování
- V mase zůstává více chutí a lépe drží tvar.