- při výdeji jídla o správné teplotě je nutný výdejní vozík. Výdejní vana jsou pro GN 1/1 hloubky 200 mm. Horká voda ve vaně je s elektrickým ohřevem. Pojízdná vodní lázeň slouží pro jednoduché přemistění na výdejní místo.
Výdejní vozíky se liší velikosti od kapacity pro jednu GN 1/1 až po 4x GN 1/1. Výdejní vany jsou samostatné, ovládané termostatem do 90°C. Do výde...
- při výdeji jídla o správné teplotě je nutný výdejní vozík. Výdejní vana jsou pro GN 1/1 hloubky 200 mm. Horká voda ve vaně je s elektrickým ohřevem. Pojízdná vodní lázeň slouží pro jednoduché přemistění na výdejní místo.
Výdejní vozíky se liší velikosti od kapacity pro jednu GN 1/1 až po 4x GN 1/1. Výdejní vany jsou samostatné, ovládané termostatem do 90°C. Do výdejního vozíku se vkládají nerezové gastronádoby různých velikosti. Výdejní vozíky jsou pojízdné nebo pevné - výdejní stoly
Pro výdej jídla jsou určeny ohřívací výdejní stoly nebo vozíky , u kterých nastavujeme teplotu vodní lázně termostatem, napájení je většinou na 230 V. Talíře můžeme nahřívat v režonu , kdy před ýdejem nahříváme talíře co na nahřátém nádobí je snadnější zajistit správnou teplotu podávaných jídel. Ohřívací stoly jsou izolované z nerez oceli.
ovládání na delší straně, bez spodní police, rozměry 850x700 v900 mm
ovládání na kratší straně, bez spodní police, rozměry 650x1300 v900 mm
ovládání na kratší straně, spodní výztuhy, rozměry 1210×650×900 mm
na 3 GN, zn.RM, ovládání na delší straně, rozměry 1200 x 670 x 900 mm
ovládání na kratší straně, spodní police, rozměry 1215×650×900 mm
ovládání na kratší straně, bez spodní police, rozměry 1650x700 v900 mm
dvířka a vyhřívaný spodní prostor
dvířka a vyhřívaný spodní prostor
- při výdeji jídla o správné teplotě je nutný výdejní vozík. Výdejní vana jsou pro GN 1/1 hloubky 200 mm. Horká voda ve vaně je s elektrickým ohřevem. Pojízdná vodní lázeň slouží pro jednoduché přemistění na výdejní místo.
Výdejní vozíky se liší velikosti od kapacity pro jednu GN 1/1 až po 4x GN 1/1. Výdejní vany jsou samostatné, ovládané termostatem do 90°C. Do výdejního vozíku se vkládají nerezové gastronádoby různých velikosti. Výdejní vozíky jsou pojízdné nebo pevné - výdejní stoly
Pro výdej jídla jsou určeny ohřívací výdejní stoly nebo vozíky , u kterých nastavujeme teplotu vodní lázně termostatem, napájení je většinou na 230 V. Talíře můžeme nahřívat v režonu , kdy před ýdejem nahříváme talíře co na nahřátém nádobí je snadnější zajistit správnou teplotu podávaných jídel. Ohřívací stoly jsou izolované z nerez oceli.