Nabízené nerez pracovní stoly, nerez mycí stoly, nerezové dřezy, nerezové vozíky, nerezové regály, nerezové skříně, nerezové nástěnné police, nerezové digestoře, nerezové dvoudřezy a ostatní nerez výrobky do kuchyně restaurací, školní kuchyně, cukrárny, pekárny, řeznictví, potravinářské a jiné gastro provozy.
Provádíme i atypické nerezové gastro výrobky dle nákresu, v jiných rozměrech a požadovaných úpravách dle přání zákazníka
Mycí stoly s dřezem, kuchyňský pracovní stůl je základní součástn...
Nabízené nerez pracovní stoly, nerez mycí stoly, nerezové dřezy, nerezové vozíky, nerezové regály, nerezové skříně, nerezové nástěnné police, nerezové digestoře, nerezové dvoudřezy a ostatní nerez výrobky do kuchyně restaurací, školní kuchyně, cukrárny, pekárny, řeznictví, potravinářské a jiné gastro provozy.
Provádíme i atypické nerezové gastro výrobky dle nákresu, v jiných rozměrech a požadovaných úpravách dle přání zákazníka
Mycí stoly s dřezem, kuchyňský pracovní stůl je základní součástní každé profesionální gastro kuchyně. Nerezový nábytek z kvalitní potravinářské oceli splňuje hygienické podmínky pro používání v gastronomických provozech.
Nerez ocel
Materiál používaný při výrobě gastro nábytku je nerez ocel 17.241, tzv. potravinářská ocel , AISI 430 magnetická, AISI 304 nemagnetická. Nerezovost se dosahuje přidáním do oceli určitého množství chromu.
Nerezová ocel je obecný název pro všechny druhy oceli, které nepodléhají korozi neboli jinými slovy ty druhy oceli, které jsou odolné oxidaci. Je zde tzv. pasivní vrstva na povrchu, která se neustále obnovuje a zabraňuje korozi. Tato ocel je odolná oxidaci díky vlastnostem, které jsou dány příměsí prvků jako chrom, nikl a molybden. I takto upravená ocel může za určitých podmínek podlehnout povrchové korozi a to zejména v těchto případech:
- Hladina chlóru – nerez ocel je odolná určité koncentraci chlóru. Ke korozi může docházet již při koncentraci vyšší než 2mg/l v závislosti na době, po kterou je zvýšené koncentraci vystavena
- Koncentrace rozpuštěné soli- rozpuštěná sůl se usazuje na povrchu a zabraňuje přístupu kyslíku a tvorbě pasivní vrstvy a její regeneraci. Elektrolýza kuchyňské soli způsobuje nevratné poškození nerezového materiálu.
- Změna pH – správné pH je 7,2 – 7,6. Jakákoliv změna, především snižování pH, způsobuje agresivitu vody a vznik koroze nerez materiálů.
- Kombinace chloru a vlhkosti prostředí – nejčastější příčinou koroze bývá kondenzace vody a chloru.
- Spojení nebo kontakt různých materiálů – kdy může dojít k vzniku el. článku a následně galvanické korozi.
Styk s předměty podléhajícími korozi - povrch nerezového výrobku nesmí přijít na delší dobu do styku s předměty podléhající korozi. Tyto předměty by mohly zkorodovat a zanechat na nerezi těžko odstranitelné skvrny nebo způsobit trvalé poškození nerezového materiálu.
Styk s agresivními látkami - povrch běžné nerezi nesmí přijít na delší dobu do styku se surovinami s naleptávacím působením / např. ovocné šťávy, kuchyňská sůl, slaná voda, ocet, hořčice, čistící prostředky s obsahem kyselin, apod./.
Také dlouhodobé usazování nečistot na povrchu může způsobit povrchovou korozi, částečky prachu mohou obsahovat částice kovu nebo rzi, které se uvolnily z jiných materiálů a oxidují.
Údržba nerezi
K čištění nerezi se nesmí používat drátěná vlna, ocelové drátěnky nebo jiný materiál obsahující částice železa. Použitím takovýchto čistících prostředků bychom zanesli do povrchu nerezi částice železa, které by způsobily povrchovou korozi. Pro běžné čištění postačí omytí teplou vodou se saponátem, případně očištění prostředkem na čištění skel na bázi alkoholu. Vhodné je použití přípravku který je na ošetření nerezi speciálně určen, tyto přípravky jsou běžně na trhu k dostání. Po očištění vytřeme povrch do sucha měkkým hadříkem. V žádném případě se nesmí používat čistící prostředky s obsahem abraziva / písečku/, který by poškodil povrch materiálu. Po očištění povrchu od nečistot je vhodné nanést povrchový konzervační přípravek, např. Antox, který ochrání na delší dobu povrch oceli před vnějšími vlivy. Přípravek roztíráme v případě broušeného povrchu po směru broušení.
Naše výrobky
Nerez nábytek , který máme skladem k okamžité expedici popř. odběru a také gastro do profi kuchyní jako nerez stoly, dřezy, mycí stoly regály ... které máme předvyrobené a expedovat můžeme v krátké době kdy je objednaný nerez nábytek obvykle u Vás do týdne
Tyto skladové položky držíme v počtu 1 - 2 kusy a může se stát , že i tyto položky nebudou ihned k dispozici. Nejčastěji prodávané modely máme předvyrobené s realizací cca týden. Nerez HE je rozloženo pro montáž zde
- výroba dle Vaších požadavků s policemi, šuplíky, dvířky, s zadním lemem pracovní desky nebo bez zadního lemu doprostřed kuchyně. Nerez stoly jsou určené pro gastro provozy kuchyní na vytvoření hygienického prostředí při zpracování potravin.
Nerez stoly ST vyráběné na objednávku po zaplacení 30% kauce. Termín dodání obvykle cca 14 dnů ( v období více zakázek 3 až 5 týdny). O přesném termínu zhotovení Vás vždy telefonicky informujeme. Nerez stoly značky YA a HE jsou předvyrobené a bývají skladem popř. cca týden.
Nerezový stůl je základem vybavení gastro kuchyně. Pracovní plocha, provedení s šuplíky, policemi, dvířky dle modelu nerez stolu. Tyto pracovní stoly vyrobené z kvalitní potravinářské oceli (1.4301 a 1.4509) a splňují veškeré hygienické podmínky.
Nerezové pracovní kuchyňské stoly modely ST jsou s kvalitní konstrukcí, pevnosti, provedení a detailním prvotřídní dílenské zpracování.
Celonerezový pracovní stůl s policí je postaven na svařovaném podnoží z uzavřených profilů 40x40, které jsou opatřeny seřiditelnými patkami. Ve spodní části je podnoží zpevěno policí pevně spojeno s nohami stolu. Pracovní deska, stejně jako police stolu,je zhotovena z nerez plechu.
nerez stůl dvoupolicový a stůl s prostorem pro ledničku pod stolem
- pro restaurace, školní jídelny, výrobny ...
- nerezové dřezy dle velikosti a hloubky vnitřní van
- nerez dřezy ST vyráběné na objednávku po zaplacení 30% kauce. Termín dodání obvykle cca 10-14 dnů ( v období více zakázek 3 až 4 týdny)
Nerezové mycí stoly s dřezem
- po pravé nebo levé straně stolu
- s zadním lemem u stěny
- prolisem kolem stolu proti stékání vody na zem
Nerez mycí stoly ST vyráběné na objednávku po zaplacení 30% kauce. Termín dodání obvykle cca 10-14 dnů ( v období více zakázek 3 až 4 týdny)
- pro upevnění na zeď
- s vlastním libovolným výškovým nastavením
- s vysoké kvality nerezi AISI 304 a provedení
Nerez police ST vyráběné na objednávku po zaplacení 30% kauce. Termín dodání obvykle cca 10-14 dnů ( v období více zakázek 3 až 4 týdny)
- nerez regály plné police, roštové police
- nohy plný profil nebo L profil
- obvykle výška 1800 mm a 4 police
Nerez regály ST vyráběné na objednávku po zaplacení 30% kauce. Termín dodání obvykle cca 10-14 dnů ( v období více zakázek 3 až 4 týdny)
Nerez profi digestoře do gastro kuchyně restaurace, jídelny, na ukotvení na zeď nebo centrální digestoře na pověšení do prostoru . U digestoře si zvolíte 100, 150, 160, 200, 250, 300 a 315 mm průměr vrchního výstupu na VZT potrubí. Do digestoře je možnost doobjednat LED osvětlení. Nerez labyrintové lapače tuku možno vyndat a mýt v myčce. Digestoře ST od velikosti více jak 2.900 mm jsou vyráběny na dvě části (dělení na půl)
vzduchotechniku nutno řešit individuálně a zvolit přímo na místě - motor, potrubí, klapky, potrubí ....
Nerez digestoře ST vyráběné na objednávku po zaplacení 30% kauce. Termín dodání obvykle cca 10-14 dnů ( v období více zakázek 3 až 5 týdnů)
Nerezové digestoře do gastro kuchyně doporučujeme instalovat firmou specializovanou na vzduchotechniku ( objem vzduchu v kuchyni, počet spotřebičů produkujících teplo a jejich výkon a množství vzduchu z místnosti odvedeného ven a přívod vzduchu do místnosti ). Vzduchotechnika to není pouze digestoř ale i potrubí, regulační klapy, motor, regulátor výkonu motoru a správné vyústění.
- s křídlovými nebo posuvnými dvířky
- nerez skříně s policemi
- vysoké kvality nerezi AISI 304 a provedení
Nerez skříňky ST vyráběné na objednávku po zaplacení 30% kauce. Termín dodání obvykle cca 10-14 dnů ( v období více zakázek 3 až 4 týdny)
Nerez umývadla a nerezové výlevky do gastro provozů kuchyní restaurací, jídelen .. Nerezové umývadla na zeď jsou s lisovaného nerez plechu. Kuchynské výlevky pro odpad v kuchyní
- servírovací vozíky rozlišujeme podle velikosti a množství polic
- nerez vozíky regálové pro skladování a přesun gastronádob, tácků, plechů
- vozíky se proto liší počtem a rozměrem vsunu , který chceme zasouvat na gastronádoby GN 1/1 , GN 2/1 , na plechy 60*40 cm
- jednopatrová (výška 400 mm) nebo dvoupatrová (výška 700 mm)
- ukotvení na pracovní stoly pro zvětšení pracovní nebo výdejní plochy- nástavce můžou být také vyhřívané ( zespodu police upevněné topné těleso ) pod které můžete uložit připravené jídlo na výdej pod teplé záření aby rychle nevychladlo
ostatní nerezové výrobky pro gastronomii, které nejsou zařazené v žádné výše uvedené kategorii
rozměry 400x400, 500x500 a 600x600 mm na výšku 450 mm
VÍCE ROZMĚRU, délky 800 až 1600 mm, trubkové nohy, spodní police, bez zadního...
hloubka 600 nebo 700 mm, délky 600 až 1200 mm, s zadním lemem ke zdi,
VÍCE ROZMĚRU, délky 800 až 1600 mm, hloubka 600 nebo 700 mm, spodní police,...
délky 400 až 1900 mm, nohy bez spodních výstuží, zadní lem, hloubka 600 nebo...
bez zasílení uprostřed, 15 nosnic pro GN 1/1 ve vzdálenosti 80 mm od sebe. S...
délky 400 až 1900 mm, spodní zesílení, zadní lem, hloubka 600 nebo 700 mm
délky 400 až 1900 mm, spodní police, zadní lem, hloubka 600 nebo 700 mm
na tácky 530x šíře 375 mm nebo pekařské plechy 600x400 mm
délky 800 až 1900 mm, centrální středové stoly bez zadního lemu, s spodní...
délky 800 až 1900 mm, centrální středové stoly...
pro velké GN 2/1 - 650x530 mm, popř. 2x GN 1/1 nebo tácek za sebou
4 policový, nohy čtvercový profil 30x30 mm , výška 1800 mm
délky 400 až 1500 mm, uzavřený ze tří stran,...
celonerezové provedení s vevařeným lisovaným dřezem opláštěním čela, boků a...
skříňky šíře 450 až 600 mm, výška 850 mm, křídlové dvířka
délky 2000 až 2800 mm, s spodní výstuží, zadní lem, hloubka 600 nebo 700 mm
■ dřez ■ nohy jeklové stavitelné 40 x 40 mm ■ zadní lem ■ nerezový plášť o...
délky 2000 až 2800 mm, centrální středové stoly bez zadního lemu, s spodní...
■ dřez ■ nohy jeklové stavitelné 40 x 40 mm ■ zadní lem ■ nerezový plášť o...
Celonerezové provedení s vevařenou lisovanou vanou, opláštěním čela, boků a...
■ 2x dřez ■ nohy jeklové stavitelné 40 x 40 mm ■ zadní lem ■ nerezový plášť o...
rozměry 1000x600 nebo 1000x700 mm
Nabízené nerez pracovní stoly, nerez mycí stoly, nerezové dřezy, nerezové vozíky, nerezové regály, nerezové skříně, nerezové nástěnné police, nerezové digestoře, nerezové dvoudřezy a ostatní nerez výrobky do kuchyně restaurací, školní kuchyně, cukrárny, pekárny, řeznictví, potravinářské a jiné gastro provozy.
Provádíme i atypické nerezové gastro výrobky dle nákresu, v jiných rozměrech a požadovaných úpravách dle přání zákazníka
Mycí stoly s dřezem, kuchyňský pracovní stůl je základní součástní každé profesionální gastro kuchyně. Nerezový nábytek z kvalitní potravinářské oceli splňuje hygienické podmínky pro používání v gastronomických provozech.
Nerez ocel
Materiál používaný při výrobě gastro nábytku je nerez ocel 17.241, tzv. potravinářská ocel , AISI 430 magnetická, AISI 304 nemagnetická. Nerezovost se dosahuje přidáním do oceli určitého množství chromu.
Nerezová ocel je obecný název pro všechny druhy oceli, které nepodléhají korozi neboli jinými slovy ty druhy oceli, které jsou odolné oxidaci. Je zde tzv. pasivní vrstva na povrchu, která se neustále obnovuje a zabraňuje korozi. Tato ocel je odolná oxidaci díky vlastnostem, které jsou dány příměsí prvků jako chrom, nikl a molybden. I takto upravená ocel může za určitých podmínek podlehnout povrchové korozi a to zejména v těchto případech:
- Hladina chlóru – nerez ocel je odolná určité koncentraci chlóru. Ke korozi může docházet již při koncentraci vyšší než 2mg/l v závislosti na době, po kterou je zvýšené koncentraci vystavena
- Koncentrace rozpuštěné soli- rozpuštěná sůl se usazuje na povrchu a zabraňuje přístupu kyslíku a tvorbě pasivní vrstvy a její regeneraci. Elektrolýza kuchyňské soli způsobuje nevratné poškození nerezového materiálu.
- Změna pH – správné pH je 7,2 – 7,6. Jakákoliv změna, především snižování pH, způsobuje agresivitu vody a vznik koroze nerez materiálů.
- Kombinace chloru a vlhkosti prostředí – nejčastější příčinou koroze bývá kondenzace vody a chloru.
- Spojení nebo kontakt různých materiálů – kdy může dojít k vzniku el. článku a následně galvanické korozi.
Styk s předměty podléhajícími korozi - povrch nerezového výrobku nesmí přijít na delší dobu do styku s předměty podléhající korozi. Tyto předměty by mohly zkorodovat a zanechat na nerezi těžko odstranitelné skvrny nebo způsobit trvalé poškození nerezového materiálu.
Styk s agresivními látkami - povrch běžné nerezi nesmí přijít na delší dobu do styku se surovinami s naleptávacím působením / např. ovocné šťávy, kuchyňská sůl, slaná voda, ocet, hořčice, čistící prostředky s obsahem kyselin, apod./.
Také dlouhodobé usazování nečistot na povrchu může způsobit povrchovou korozi, částečky prachu mohou obsahovat částice kovu nebo rzi, které se uvolnily z jiných materiálů a oxidují.
Údržba nerezi
K čištění nerezi se nesmí používat drátěná vlna, ocelové drátěnky nebo jiný materiál obsahující částice železa. Použitím takovýchto čistících prostředků bychom zanesli do povrchu nerezi částice železa, které by způsobily povrchovou korozi. Pro běžné čištění postačí omytí teplou vodou se saponátem, případně očištění prostředkem na čištění skel na bázi alkoholu. Vhodné je použití přípravku který je na ošetření nerezi speciálně určen, tyto přípravky jsou běžně na trhu k dostání. Po očištění vytřeme povrch do sucha měkkým hadříkem. V žádném případě se nesmí používat čistící prostředky s obsahem abraziva / písečku/, který by poškodil povrch materiálu. Po očištění povrchu od nečistot je vhodné nanést povrchový konzervační přípravek, např. Antox, který ochrání na delší dobu povrch oceli před vnějšími vlivy. Přípravek roztíráme v případě broušeného povrchu po směru broušení.
Naše výrobky