Kategorie

Slevy

Regenerace, ohřev, udržení a transport jídla Počet produktů: 6

Regenerátory , udržovací skříně a holdomaty ... zařízení na udržování jídel před výdejem při správné teplotě 

Hold-o-maty ( holdoboxy )

• umožňuje nízkoteplotní úpravu jídel (delta t tepelná úprava). Zařízení jsou vytvořena tak, aby vyhovovaly současným stravovacím potřebám, zvyšovaly produktivitu a zachovaly vysokou kvalitu pokrmu
- Teplotní sonda* , Kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru, Precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou, max. +/- 2 °C , Teplota 50-120 °C , Tepelná izolace dvojitého pláště

Regenerátory

• E lektronické mikropočítačové řízení , Rovnoměrnost vaření díky obousměrně se otáčejícímu ventilátoru , J ednoduché intuitivní ovládání , T eplotní sonda

Na rozdíl od konvektomatů, v kterých lze jídlo snadno převařit během regenerace, disponují zařízení REGBOX vysoce přesným hydratačním systém. Elektronicky řízené udržovací skříně a regenerátory udržují jídlo při optimální teplotě bez vysychání a připalování. Na rozdíl od běžných konvektomatů lze pokrmy v HOLDBOXU uchovat i delší dobu, aniž by docházelo k postupnému vysoušení a degradaci počáteční kvality. Udržovací skříně a regenerátory jsou stabilní a dostatečně silné, aby odolávaly nárazům a náročným pracovním podmínkám. Zařízení HOLDBOX a REGBOX mají velmi jednoduché a intuitivní ovládání, které je přístupné celému personálu kuchyně.

Ve srovnání s konvenční troubou je teplo uvnitř varné komory zařízení REGBOX a HOLDBOX udržováno na konstantní teplotě díky izolovaným dveřím zaručujícím minimální tepelné ztráty. Řízený systém páry u regenerátorů umožňuje uchovat ohřev potravin i díky programovatelnému střídavému ventilátoru, který lze nastavit podle druhu pokrmu a typu přípravy.

Pokrmy, které mohou být regenerovány a udržovány při výdejní teplotě:                                                                 hotová jídla, kaše, gratinované pokrmy (lasagne, palačinky), noky a těstoviny obecně, pečené pokrmy, nákypy, dušené pokrmy, dušená masa, gratinovaná zelenina, restovaná zelenina a další … uvařená jídla vakuovaná, popř. kontejnery pro kantýny a veřejné stravování

Zobrazeno 1 – 6 z 6 položek
Zobrazeno 1 – 6 z 6 položek
Regenerace, ohřev, udržení a transport jídla
Regenerátory , udržovací skříně a holdomaty ... zařízení na udržování jídel před výdejem při správné teplotě 

Hold-o-maty ( holdoboxy )

• umožňuje nízkoteplotní úpravu jídel (delta t tepelná úprava). Zařízení jsou vytvořena tak, aby vyhovovaly současným stravovacím potřebám, zvyšovaly produktivitu a zachovaly vysokou kvalitu pokrmu
- Teplotn&ia...

Regenerátory , udržovací skříně a holdomaty ... zařízení na udržování jídel před výdejem při správné teplotě 

Hold-o-maty ( holdoboxy )

• umožňuje nízkoteplotní úpravu jídel (delta t tepelná úprava). Zařízení jsou vytvořena tak, aby vyhovovaly současným stravovacím potřebám, zvyšovaly produktivitu a zachovaly vysokou kvalitu pokrmu
- Teplotní sonda* , Kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru, Precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou, max. +/- 2 °C , Teplota 50-120 °C , Tepelná izolace dvojitého pláště

Regenerátory

• E lektronické mikropočítačové řízení , Rovnoměrnost vaření díky obousměrně se otáčejícímu ventilátoru , J ednoduché intuitivní ovládání , T eplotní sonda

Na rozdíl od konvektomatů, v kterých lze jídlo snadno převařit během regenerace, disponují zařízení REGBOX vysoce přesným hydratačním systém. Elektronicky řízené udržovací skříně a regenerátory udržují jídlo při optimální teplotě bez vysychání a připalování. Na rozdíl od běžných konvektomatů lze pokrmy v HOLDBOXU uchovat i delší dobu, aniž by docházelo k postupnému vysoušení a degradaci počáteční kvality. Udržovací skříně a regenerátory jsou stabilní a dostatečně silné, aby odolávaly nárazům a náročným pracovním podmínkám. Zařízení HOLDBOX a REGBOX mají velmi jednoduché a intuitivní ovládání, které je přístupné celému personálu kuchyně.

Ve srovnání s konvenční troubou je teplo uvnitř varné komory zařízení REGBOX a HOLDBOX udržováno na konstantní teplotě díky izolovaným dveřím zaručujícím minimální tepelné ztráty. Řízený systém páry u regenerátorů umožňuje uchovat ohřev potravin i díky programovatelnému střídavému ventilátoru, který lze nastavit podle druhu pokrmu a typu přípravy.

Pokrmy, které mohou být regenerovány a udržovány při výdejní teplotě:                                                                 hotová jídla, kaše, gratinované pokrmy (lasagne, palačinky), noky a těstoviny obecně, pečené pokrmy, nákypy, dušené pokrmy, dušená masa, gratinovaná zelenina, restovaná zelenina a další … uvařená jídla vakuovaná, popř. kontejnery pro kantýny a veřejné stravování

Zobrazit