Kompletní vybavení pizzerie gastro technologii od pizza pece, hnětače na pizza těsto, chladící pizza stoly s pracovní plochou a veškeré příslušenství potřebné k přípravě kvalitní pizzy jako lopata na pizzu, pizza plechy, síta a desky, kartáče na pizza pec a mnoho dalších doplňků
- pizza pece se dělí podle velikosti pečící plochy, která stanovuje kapacitu počtu vložených pizz
- pece na pizzu můžou být jednopatrové nebo dvoupatrové s větší kapacitou
- teplota pracovního prostoru je 300 až 450°C
- kvalitu pizza pece určuje kvalitní šamotová deska, dostatečné izolace, termostaty, ukazatele teploty pro výborný výsledek přípravy pizzy
- tuhá pizza těsto vyžaduje dobré prohnětení na spirálových hnětačích
- hnětače pizza těsta jsou rozděleny dle velikosti díže 10 až 53 litrů. Ta určuje množství těsta. Doporučuje se počítat do díže 10 litrů množství do 8 kg hotového pizza těsta tj. cca 3 kg mouky. Bochník na 1 pizzu je 150 až 200 g ( z kg těsta cca 6 pizz)
Hnětače těsta jsou s pevnou neodnímatelnou nádobou nebo s odnímatelnou nádobouHnětače spirálové na pizza testo určené pro hnětení tužších těst především na pizzu se speciálním spirálovým nástavcem, který těsto důkladně prohněte v krátkém čase. Jednorychlostní a dvourychlostní modely v 1-fázovém nebo 3-fázovém provedení. Nerezové provedení nádoby, spirálového nástavce a hřídele. Převodovka s pevnými ozubenými řetězy.
Hnětače těsta modely IBM s neodnímatelnou nerezovou nádobou pro hnětení pizza těsta.
- výrobce PrismaFood Itálie
Jednorychlostní model s pevnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou, dále je vybaven pojezdovými kolečky, ovládán bezpečnostními tlačítky STAR/STOP a časovačem. Uvedené modely jsou určeny pro přípravu tuhých těst v pizzerii a dalších gastro provozech.
Model IBM10 je určen pouze pro lehký provoz.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii (THINK QUALITY MADE IN ITALY). Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
- jsou využívány při přípravě pizzy. Ve spodní části je úložný prostor pro zásobu surovin, v horní části jsou uloženy gastronádoby na zeleninu a další přílohy pro výrobu pizzy
- pizza stoly mají vrchní pracovní desku žulovou, teplotní rozsah +2 až +8 °C a jsou nerezovém provedení
Vyvalovačky pizza těsta slouží k vyválení bochníku pizza těsta v kulatý tenký plát pizza těsta. Vyvalovačka těsta usnadní namáhavou práci v pizzerii při formování těsta. Těsto při vyvalování zachovává své vlastnosti jaké mělo po vyhnětení.
2 rozměry : 31x36 cm a 41x46 cm, aluminium plocha, dřevěná rukojeť
klasické levné lopaty na pizzu, aluminium plocha, dřevěná rukojeť
rozměry 900x700 x1100 mm, pro 5x GN 1/6 do hl. 150 mm – nejsou součástí
pro chlazení 5x GN 1/6-150 mm a mramorovou pracovní deskou
pro 5x GN 1/6-150 mm, rozměr 900 x 700 x 1100 mm
pro 4x pizzu ø 330 mm , vnitřek 700x700 mm, příkon 4,8 kW, rozměr 975x835x412 mm
NEREZ zákryt, na chlazení GN 1/6 a mramor pracovní deska
■ celonerezové provedení ■ automatické odmrazování ■ chladicí agregát dole ■...
Řada PT chladicích pizza stolů je vyrobena z nerezové oceli SS304. Má žulovou...
rozměr 1400x700x1020 (stuł), 1400x335x435 (nadestavba) mm, na 6x GN 1/4
rozměr 1365 x 700 x v.1100+450 mm, na 6x GN1/4-150
pro 8x pizzu ø 330 mm , vnitřek 700x700 mm, příkon 9,6 kW, rozměr 975x835x763 mm
Kompletní vybavení pizzerie gastro technologii od pizza pece, hnětače na pizza těsto, chladící pizza stoly s pracovní plochou a veškeré příslušenství potřebné k přípravě kvalitní pizzy jako lopata na pizzu, pizza plechy, síta a desky, kartáče na pizza pec a mnoho dalších doplňků