Kategorie

Slevy

PIZZERIE vybavení Počet produktů: 11

Vybavení pro pizzerie

Kompletní vybavení pizzerie gastro technologii od pizza pece, hnětače na pizza těsto, chladící pizza stoly s pracovní plochou a veškeré příslušenství potřebné k přípravě kvalitní pizzy jako lopata na pizzu, pizza plechy, síta a desky, kartáče na pizza pec a mnoho dalších doplňků
   

  • PECE na pizzu

    Pizza pece - dobrá a kvalitní pizza pec je základním vybavením pizzerie

    - pizza pece se dělí podle velikosti pečící plochy, která stanovuje kapacitu počtu vložených pizz
    - pece na pizzu můžou být jednopatrové nebo dvoupatrové s větší kapacitou
    - teplota pracovního prostoru je 300 až 450°C
    - kvalitu pizza pece určuje kvalitní šamotová deska, dostatečné izolace, termostaty, ukazatele teploty pro výborný výsledek přípravy pizzy

  • HNĚTAČE pizza těsta

    Hnětače pizza těsta slouží pro přípravu těsta v pizzerii

    - tuhá pizza těsto vyžaduje dobré prohnětení na spirálových hnětačích
    - hnětače pizza těsta jsou rozděleny dle velikosti díže 10 až 53 litrů. Ta určuje množství těsta.  Doporučuje se počítat do díže 10 litrů množství do 8 kg hotového pizza těsta tj. cca 3 kg mouky. Bochník na 1 pizzu je 150 až 200 g ( z kg těsta cca 6 pizz)
       
    Hnětače těsta jsou s pevnou neodnímatelnou nádobou nebo s odnímatelnou nádobouHnětače spirálové na pizza testo určené pro hnětení tužších těst především na pizzu se speciálním spirálovým nástavcem, který těsto důkladně prohněte v krátkém čase. Jednorychlostní a dvourychlostní modely v 1-fázovém nebo 3-fázovém provedení. Nerezové provedení nádoby, spirálového nástavce a hřídele. Převodovka s pevnými ozubenými řetězy.
      

    Hnětače těsta modely IBM s neodnímatelnou nerezovou nádobou pro hnětení pizza těsta.
    - výrobce PrismaFood Itálie

    Jednorychlostní model s pevnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou, dále je vybaven pojezdovými kolečky, ovládán bezpečnostními tlačítky STAR/STOP a časovačem. Uvedené modely jsou určeny pro přípravu tuhých těst v pizzerii a dalších gastro provozech.
    Model IBM10 je určen pouze pro lehký provoz.

    Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii (THINK QUALITY MADE IN ITALY). Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.

  • CHLADÍCÍ pizza stoly a vitrínky

    Chlazené pizza stoly

    jsou využívány při přípravě pizzy
    - ve spodní části je úložný prostor pro zásobu surovin, v horní části jsou uloženy gastronádoby na připravenou chlazenou zeleninu a další přílohy pro výrobu pizzy
    - pizza stoly mají vrchní pracovní desku žulovou, teplotní rozsah +2 až +8 °C a jsou nerezovém provedení

  • vyvalovačky pizza těsta

    Vyvalovačky pizza těsta slouží k vyválení bochníku pizza těsta v kulatý tenký plát pizza těsta

          

  • PŘÍSLUŠENSTVÍ pro pizzerie

    Příslušenství do pizzerie

    jsou pracovní pomůcky bez které se neobejde výroba a výdej každé pizzy
    - pizza lopaty , kartáče na pizza pece , plechy a síta na pečení pizzy , pizza termo tašky a boxy na rozvoz pizzy , talíře a desky na servírování pizzy
Zobrazeno 1 – 11 z 11 položek
Zobrazeno 1 – 11 z 11 položek
PIZZERIE vybavení

Vybavení pro pizzerie

Kompletní vybavení pizzerie gastro technologii od pizza pece, hnětače na pizza těsto, chladící pizza stoly s pracovní plochou a veškeré příslušenství potřebné k přípravě kvalitní pizzy jako lopata na pizzu, pizza plechy, síta a desky, kartáče na pizza pec a mnoho dalších doplňků