Kategorie

Slevy

GASTRONÁDOBY a plechy Počet produktů: 16

Gastronádoby používáme pří přípravě jídel v konvektomatech, troubách, teplých stolech a pod. na vaření, pečení, transportu a výdeji jídel. Gastronádoby můžou být plné nebo děrované, s držadly nebo bez, nerezové nebo smaltované. Gastronádoby označení GN se vyrábějí v mnoha velikostech a hloubkách. Základní velikost GN 1/1 (530×325mm) možno rozdělit na poloviční 2× GN 1/2 nebo třetinkové 3× GN 1/3 a jiné kombinace. Hloubky GN od 200 mm a menších hloubek 150, 100 až 20 mm.
Na gastronádoby lze použít víka obyčejná nebo s silikonovým resp. gumovým těsněním pro přepravu tekutých jídel.

  • gastronádoby nerez PLNÉ

    Gastronádoby nerezové plné 

    • používáme při vaření, transportu a výdeji jídel
    • nerez gastronádoby bez držadel používáme pří přípravě jídel v konvektomatech, troubách, teplých stolech

    Gastronádoby se vyrábějí v mnoha velikostech a hloubkách.

    Nejběžnějším a základním typem je velikost 1/1 (530x325mm) a hloubky 200mm.

    • další rozměry jsou poloviční 1/2, třetinkové 1/3
    • a menších hloubek 150, 100, 65, 40 a 20 mm

    Na gastronádoby lze použít víka obyčejná nebo s silikonovým resp. gumovým těsněním pro přepravu tekutých jídel.
     

  • gastronádoby nerez DĚROVANÉ

    Gastronádoby děrované (s otvory )

    • se používají pro vaření v páře v konvektomatech, ve vitrínách
    • nebo výdejních vozících aby teplý a vlhký vzduch procházel otvorami a nevysušoval jídlo
    • děrované gastronádoby jsou nerezové
  • gastronádoby nerez s DRŽADLY

    Gastronádoby nerezové plné s držadly

    • se používají pro výdej jídel v výdejních vozících, v termoportech pro převoz jídel z důvodu lepšícho uchopení, vyndávání a manipulace s nádobou
    • držadla v gastronádobách jsou zasouvací
    • na gastronádoby lze použít víka obyčejná nebo s těsněním
  • gastronádoby SMALT

    Gastronádoby smaltované 

    • pro své výborné vedení tepla používané pro pečení v konvetomatech a troubách
    • smaltované gastronádoby jsou ale více náchylné na mechanické poškození
  • gastronádoby polypropylenové

    Gastronádoby polypropylenové a polykarbonátové

    • polypropylénové gastronádoby : tvrzený plast vhodné do chladících a mrazících stolů, lednic ... pro teploty POUŽITÍ -20 AŽ +70°C. Polypropylénové gastronádoby doporučujeme pro skladování, přípravu a distribuci jídel. Materiál odolný proti nárazům při manipulaci.
  • do KONVEKTOMATU rošty, fritovací...

    Příslušenství a plechy do konvektomatu

    • jako nerez rošty, fritovací koše na hranolky a brambory, grilovací desky na steaky, pečící plechy, plechy na knedlíky
    • a ostatní nádoby do konvektomatů vhodné na přípravu pokrmů
  • PLECHY na pečení do trouby

    Pekařské a cukrářské plechy do gastro trouby 

    • standartní rozměr 600 x 400 mm
    • rozměry pecí Unox 460 x 330 mm

  • ostatní GN, rukavice a jiné
    Gastronádoby rozměrů GN
    - gastronádoby porcelánové - servírujeme v porcelánu , porcelán akumuluje teplo a udržuje jídlo déle teplé
    -
    a ostatní příslušenství k gastronádobám jako dělící příčky, děrované odkapní dna gastronádob
  • gastronádoby porcelán
    porcelánové gastronádoby udržují naakumulovanou teplotu ve výdejní vaně, chafingu, salátovém barovém stolu , všude tam kde je nutno udržet delší dobu buď teplé nebo chlazené jídlo
na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 16 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 16 položek
GASTRONÁDOBY a plechy

Gastronádoby používáme pří přípravě jídel v konvektomatech, troubách, teplých stolech a pod. na vaření, pečení, transportu a výdeji jídel. Gastronádoby můžou být plné nebo děrované, s držadly nebo bez, nerezové nebo smaltované. Gastronádoby označení GN se vyrábějí v mnoha velikostech a hloubkách. Základní velikost GN 1/1 (530×325mm) možno rozdělit na poloviční 2× GN 1/2 nebo třetinkové 3× GN 1/3 a jiné kombinace. Hloubky GN od 200 mm a menších hloubek 150, 100 až 20 mm.
Na gastronádoby lze použít víka obyčejná nebo s silikonovým resp. gumovým těsněním pro přepravu tekutých jídel.