Kategorie

Slevy

FRITÉZY gastro profi Počet produktů: 12

Profesionální stolní gastro fritézy pro restaurace  

Gastro profi fritéza by měla mít studenou zónu tj. vzdálenost tělesa od dna ( částečky uvolňující se z fritované potraviny padající ke dnu se nepřepalují a nezhoršují tím kvalitu olejové lázně, olej se nepřehřívá ) a dostatečný výkon (slabé fritézy se po vložení dávky zmrazených hranolků olej ochladí natolik, že se potravina nesmaží, ale vaří v oleji a tím pokrm nasákne olejem.
   
Zmražené produkty nerozmazujte - absorbují totiž během fritování méně tuku...

Profesionální stolní gastro fritézy pro restaurace  

Gastro profi fritéza by měla mít studenou zónu tj. vzdálenost tělesa od dna ( částečky uvolňující se z fritované potraviny padající ke dnu se nepřepalují a nezhoršují tím kvalitu olejové lázně, olej se nepřehřívá ) a dostatečný výkon (slabé fritézy se po vložení dávky zmrazených hranolků olej ochladí natolik, že se potravina nesmaží, ale vaří v oleji a tím pokrm nasákne olejem.
   
Zmražené produkty nerozmazujte - absorbují totiž během fritování méně tuku a budou proto křupavější a chutnější ! Dodržujte optimální teplotu fritování ( hranolky 175°C ), během fritování potraviny občas potřeste košíkem pro rovnoměrné propečení a po ukončení nechte okapat z košíku olej.

Hlavní částí fritézy - vana na olej, košík na potraviny s izolovaným držadlem a závěsným úchytem, ovládací panel s topným tělesem, kontrolkou chodu vyhřátí, termostatem teploty, bezpečnostním mikrospínačem a hlavním vypínačem. Ohřev oleje pomocí topných těles ze speciálně upravené nerezové oceli. Olej ani zbytky potravin v něm se nepřepalují díky studené zóně.

Gastro profi fritézy nerezové, kompletně rozebíratelné pro snadné čištění, s výpustným kohoutem, pro snadnou výměnu oleje. Třífazové fritézy mají vyžší výkon - tím olej při výměně potraviny tolik nezchladne a rychleji zpět dosáhne požadovanou teplotu na smažení

Vodní fritézy - v smažící vaně poměr vody a oleje přibližně 1:3. U vodních fritéz je pod úrovní topných těles vrstva vody, která je těžší než olej a olej plave nahořeklesá proto ke dnu. Tato voda se nezahřívá a dokonale izoluje propadlé částečny potravin od olejové lázně. U fritéz s výpustí se potom voda s "nečistotami" jednoduše vypustit a olejová lázeň zůstane čistá! Tímto dosahujeme prodloužení životnosti oleje, navíc se olej neznehodnocuje pachy a tím připravíme v jedné lázni více druhů potravin.

  • elektrické fritézy
    elektrické profesionální fritézy pro gastro provozy kuchyní restaurací, jídelen
  • plynové fritézy
    plynové profesionální fritézy pro gastro provozy kuchyní restaurací, jídelen
  • vodní fritézy
    elektrické vodní fritézy pro gastro provozy jídelen, restaurací

    Výhody vodních fritéz španělského výrobce MOVILFRIT. Stolní a skříňové modely díky unikátnímu použití vody a oleje v jedné nádobě patří k velice oblíbeným výrobkům na trhu.

    Systém olej - voda je založen na principu rozdílných měrných hmotností oleje a vody, přičemž sloupec oleje, "plovoucí" na hladině vody je od ní ostře oddělen. Voda pak plní jednak funkci jakéhosi filtru v okamžiku, kdy se nalévá skrz vychladlý olejový sloupec a strhává sebou nečistoty z oleje, a jednak slouží jako záchytná vrstva pro všechny drobty, které se oddělí od fritované potraviny. Ty zůstávají na dně nádoby ve vodě a nemohou se tak nadále spalovat v oleji a způsobovat jeho chuťové nebo aromatické změny. Při denním vypouštění vody se odstraňují. Systém fritéz olej - voda umožňuje fritovat různé potraviny, aniž by se vzájemně mísily jejich chutě. Při fritování se z potravin uvolňuje vlhkost, která se částečně odpaří nad hladinu oleje, ale část zkondenzuje a klesá ke dnu nádoby a spojí se s vodou již přítomnou. Proto je fritéza vybavena šikmou přepadovou trubkou s uzavíracím ventilem, kterým se nadbytečná voda vypouští, aby se udržoval její stálý objem.

    Vážení obchodní partneři, španělský výrobce Movilfrit vstoupil na trh s novými inovovanými řadami fritéz FM-FHM (systém olej + voda) a FAHM (systém olej). V těchto dnech již byla ukončena výroba předcházejících modelů F-FH (systém olej + voda) a FAH (systém olej) a nyní lze objednávat již jen nové modely. Všechny dosavadní výhody fritéz zůstávají zachovány. Nové funkce a vylepšení fritéz: • Nový, atraktivnější a moderní design • Nový manuální zvedací systém - (jsou k dispozici 3 úrovně k uložení košů, místo dřívějšího automatického pákového zdvihu) • Nové vnější rozměry, hloubka 600 mm, 700 mm a 900 mm • Vyrobeno výhradně z nerez oceli AISI 304 (18/10) • Tloušťka nerezové oceli 1 mm – místo dřívějších 0,6 mm a 0,8 mm • Lisovaná nádrž z jednoho kusu v AISI 304, bez svařování a se zaoblenými rohy • U některých modelů vyšší výkon • Odpadový filtr ve spodní části nádrže - dříve nebyl žádný filtr

    - Úspory energie tím, že ohřívá pouze potřebný objem oleje v  každém koši fritézy.

    - Vyšší rychlost fritování s menší spotřebou energie dává rychlejší výsledek, neboť zahříváme menší objem oleje.

    - Větší trvanlivost oleje, neboť nezahříváme celý jeho objem a tím ho méně zatěžujeme. Navíc odpadlé částečky potravin padají na dno a nepřipalují se, usazují se tam a vypustí se s nadbytečnou vodou.         


  • fritézy FIAMMA
    elektrické fritézy Fiamma
  • fritézy RedFox RM gastro
    Fritézy českého výrobce gastro zařízení.
    Stolní fritézy disponují lisovanými vanami se zaoblenými vnitřními rohy pro pohodlné čištění a údržbu. Vana i vrchní deska je vyrobena z nerezové oceli AISI 304. Možnost volby různých výkonů, objemů nádrží a konfi gurací síta usnadňuje výběr nejlepší kombinace pro jakýkoliv provoz. Pro snadné a jednoduché čistění mají fritézy odnímatelný ovládací panel s topným tělesem a vyndavací vanu. Topná tělesa jsou vyrobena z nerezové oceli a zpevněna nožičkami. V nabídce naleznete fritézy s výpustným kohoutem pro snazší výměnu oleje a v třífázovém provedení pro vyšší výkon. Fritézy mají studenou zónu, která zabraňuje přepalování oleje a zbytků potravin. Košík je vyroben z chromované oceli s izolovaným držadlem a závěsným úchytem. Všechny modely jsou vybaveny pracovním a pojistným termostatem a bezpečnostním mikrospínačem.
    ■ Lisovaná vana a vrchní deska z nerezové oceli AISI 304
    ■ Bezpečnostní termostat 235 °C
    ■ Studená zóna – nižší teplota pod topným tělesem, díky které se nepřipalují usazené zbytky potravin
    ■ Vysoce kvalitní košíky z nerezové oceli

    Seznam hlavních rozdílů mezi levnější fritézou FE E (modely ECOnomické) a lepší fritézou FE

    Fritézy FE E : slabší stěny, termoplast, kolébkový vypínač s plastovou krytkou, bez bočních madel, bez ochranného krytu tělesa a kapilár, bez madel na fritovací nádobě, plastový přívodní kabel
    Fritézy FE - lepší ergonomické vlastnosti, mechanická odolnost, tepelná odolnost (bakelit), tlačítkový vypínač s vnitřní izolací, boční madla, ochranný kryt těles a kapilár, madla na fritovací nádobě pro snadné vyjmutí a vyprázdnění u variant bez výpusti, silikonový přívodní kabel s ochranou proti průniku vody

    Fritézy jsou vyrobeny z nerezové oceli s lisovanou vanou z oceli AISI 304. Jsou vhodné pro restaurace, fastfood apod. Pro snadné a jednoduché čistění mají odnímatelný ovládací panel s topným tělesem a vanu. Topná tělesa jsou vyrobena z nerezové oceli a zpevněna nožičkami. V nabídce naleznete fritézy s výpustným kohoutem pro snazší výměnu oleje. V třífázovém provedení fritézy nabízejí zvýšený výkon. Fritézy mají studenou zónu, která zabraňuje přepalování oleje a zbytků potravin. Košík je vyroben z chromované oceli s izolovaným držadlem a závěsným úchytem. Všechny modely jsou vybaveny pracovním, pojistným termostatem a bezpečnostním mikrospínačem.

Zobrazeno 1 – 12 z 12 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 12 položek
FRITÉZY gastro profi

Profesionální stolní gastro fritézy pro restaurace  

Gastro profi fritéza by měla mít studenou zónu tj. vzdálenost tělesa od dna ( částečky uvolňující se z fritované potraviny padající ke dnu se nepřepalují a nezhoršují tím kvalitu olejové lázně, olej se nepřehřívá ) a dostatečný výkon (slabé fritézy se po vložení dávky zmrazených hranolků olej ochladí natolik, že se potravina nesmaží, ale vaří v oleji a tím pokrm nasákne olejem.
   
Zmražené produkty nerozmazujte - absorbují totiž během fritování méně tuku a budou proto křupavější a chutnější ! Dodržujte optimální teplotu fritování ( hranolky 175°C ), během fritování potraviny občas potřeste košíkem pro rovnoměrné propečení a po ukončení nechte okapat z košíku olej.

Hlavní částí fritézy - vana na olej, košík na potraviny s izolovaným držadlem a závěsným úchytem, ovládací panel s topným tělesem, kontrolkou chodu vyhřátí, termostatem teploty, bezpečnostním mikrospínačem a hlavním vypínačem. Ohřev oleje pomocí topných těles ze speciálně upravené nerezové oceli. Olej ani zbytky potravin v něm se nepřepalují díky studené zóně.

Gastro profi fritézy nerezové, kompletně rozebíratelné pro snadné čištění, s výpustným kohoutem, pro snadnou výměnu oleje. Třífazové fritézy mají vyžší výkon - tím olej při výměně potraviny tolik nezchladne a rychleji zpět dosáhne požadovanou teplotu na smažení

Vodní fritézy - v smažící vaně poměr vody a oleje přibližně 1:3. U vodních fritéz je pod úrovní topných těles vrstva vody, která je těžší než olej a olej plave nahořeklesá proto ke dnu. Tato voda se nezahřívá a dokonale izoluje propadlé částečny potravin od olejové lázně. U fritéz s výpustí se potom voda s "nečistotami" jednoduše vypustit a olejová lázeň zůstane čistá! Tímto dosahujeme prodloužení životnosti oleje, navíc se olej neznehodnocuje pachy a tím připravíme v jedné lázni více druhů potravin.