NOŽE profi pro gastronomii

NOŽE profi pro gastronomii Počet produktů: 93

NOŽE - kvalitní kované nože značky GIESSER určené jak pro profesionální kuchyně i pro menší gastro provozy. Nože profesionálních řady jsou vyrobeny z kovového monobloku, čepel je ukončena v celé délce rukojeti, která je ergonomicky tvarovaná a zajišťuje tak maximální bezpečnost při používání.
            Kuchařské nože z kvalitní uhlíkové oceli pro kuchaře v gastro provozu. Nerezové nože nebo kované nože pro kuchyně restaurace, jídelen ....
 
            Barevné označení dle hygienických HACCP norem. Kuchařské nože se zelenou rukojetí, jsou vy...

NOŽE - kvalitní kované nože značky GIESSER určené jak pro profesionální kuchyně i pro menší gastro provozy. Nože profesionálních řady jsou vyrobeny z kovového monobloku, čepel je ukončena v celé délce rukojeti, která je ergonomicky tvarovaná a zajišťuje tak maximální bezpečnost při používání.
            Kuchařské nože z kvalitní uhlíkové oceli pro kuchaře v gastro provozu. Nerezové nože nebo kované nože pro kuchyně restaurace, jídelen ....
 
            Barevné označení dle hygienických HACCP norem. Kuchařské nože se zelenou rukojetí, jsou využívány na ovoce a zeleninu. Kuchařské nože s červenou rukojetí jsou využívány na syrové maso. Bílá rukojeť je využívána na pečivo a mléčné výrobky. Modrá rukojeť se používá na ryby. Kuchařský nůž se žlutou rukojetí je používán na syrovou drůbež.
   Německá rodinná společnost Giesser o sobě říká: “ Naše nože jsou pevné, poctivé a vysoce funkční pro každodenní použití” . Zároveň se řídí heslem: “ Nikdy neprodáme nůž, který bychom sami nechtěli” .
made in Germany

na stránku
Zobrazeno 1 – 48 z 93 položek
Zobrazeno 1 – 48 z 93 položek
NOŽE profi pro gastronomii

NOŽE - kvalitní kované nože značky GIESSER určené jak pro profesionální kuchyně i pro menší gastro provozy. Nože profesionálních řady jsou vyrobeny z kovového monobloku, čepel je ukončena v celé délce rukojeti, která je ergonomicky tvarovaná a zajišťuje tak maximální bezpečnost při používání.
            Kuchařské nože z kvalitní uhlíkové oceli pro kuchaře v gastro provozu. Nerezové nože nebo kované nože pro kuchyně restaurace, jídelen ....
 
            Barevné označení dle hygienických HACCP norem. Kuchařské nože se zelenou rukojetí, jsou využívány na ovoce a zeleninu. Kuchařské nože s červenou rukojetí jsou využívány na syrové maso. Bílá rukojeť je využívána na pečivo a mléčné výrobky. Modrá rukojeť se používá na ryby. Kuchařský nůž se žlutou rukojetí je používán na syrovou drůbež.
   Německá rodinná společnost Giesser o sobě říká: “ Naše nože jsou pevné, poctivé a vysoce funkční pro každodenní použití” . Zároveň se řídí heslem: “ Nikdy neprodáme nůž, který bychom sami nechtěli” .
made in Germany