NOŽE profi pro gastronomii

NOŽE profi pro gastronomii Počet produktů: 18

NOŽE - kvalitní kované nože značky GIESSER určené jak pro profesionální kuchyně i pro menší gastro provozy. Nože profesionálních řady jsou vyrobeny z kovového monobloku, čepel je ukončena v celé délce rukojeti, která je ergonomicky tvarovaná a zajišťuje tak maximální bezpečnost při používání.
            Kuchařské nože z kvalitní uhlíkové oceli pro kuchaře v gastro provozu. Nerezové nože nebo kované nože pro kuchyně restaurace, jídelen ....
            Barevné označení dle hygienických HACCP norem. Kuchařské nože se zelenou rukojetí, jsou vy...

NOŽE - kvalitní kované nože značky GIESSER určené jak pro profesionální kuchyně i pro menší gastro provozy. Nože profesionálních řady jsou vyrobeny z kovového monobloku, čepel je ukončena v celé délce rukojeti, která je ergonomicky tvarovaná a zajišťuje tak maximální bezpečnost při používání.
            Kuchařské nože z kvalitní uhlíkové oceli pro kuchaře v gastro provozu. Nerezové nože nebo kované nože pro kuchyně restaurace, jídelen ....
            Barevné označení dle hygienických HACCP norem. Kuchařské nože se zelenou rukojetí, jsou využívány na ovoce a zeleninu. Kuchařské nože s červenou rukojetí jsou využívány na syrové maso. Bílá rukojeť je využívána na pečivo a mléčné výrobky. Modrá rukojeť se používá na ryby. Kuchařský nůž se žlutou rukojetí je používán na syrovou drůbež.

Zobrazeno 1 – 18 z 18 položek
Zobrazeno 1 – 18 z 18 položek
NOŽE profi pro gastronomii

NOŽE - kvalitní kované nože značky GIESSER určené jak pro profesionální kuchyně i pro menší gastro provozy. Nože profesionálních řady jsou vyrobeny z kovového monobloku, čepel je ukončena v celé délce rukojeti, která je ergonomicky tvarovaná a zajišťuje tak maximální bezpečnost při používání.
            Kuchařské nože z kvalitní uhlíkové oceli pro kuchaře v gastro provozu. Nerezové nože nebo kované nože pro kuchyně restaurace, jídelen ....
            Barevné označení dle hygienických HACCP norem. Kuchařské nože se zelenou rukojetí, jsou využívány na ovoce a zeleninu. Kuchařské nože s červenou rukojetí jsou využívány na syrové maso. Bílá rukojeť je využívána na pečivo a mléčné výrobky. Modrá rukojeť se používá na ryby. Kuchařský nůž se žlutou rukojetí je používán na syrovou drůbež.