Stolní KUTRY od francouzského výrobce ROBOT COUPE jsou určeny pro menší gastronomické provozy – restaurace, domovy, ústavy, jídelny, bistra, lahůdkářství a cukrárny
Kutry umožňují zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů
Stolní BLIXERY od francouzského výrobce ROBOT COUPE vhodné pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích .
Blixéry jsou speciální typy kutrů, které kombinují funkci mix&ea...
Stolní KUTRY od francouzského výrobce ROBOT COUPE jsou určeny pro menší gastronomické provozy – restaurace, domovy, ústavy, jídelny, bistra, lahůdkářství a cukrárny
Kutry umožňují zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů
Stolní BLIXERY od francouzského výrobce ROBOT COUPE vhodné pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích .
Blixéry jsou speciální typy kutrů, které kombinují funkci mixéru a kutru a umožňují:
- dokonalé rozmělnění surovin díky speciálnímu noži a stíracímu rameni víka i nádoby,
- snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě
Stolní kutry od francouzského výrobce ROBOT COUPE.
polykarbonát, objem 2,9 litrů, cca 10-20 porcí, max.1 kg surovin
nerez, objem 2,9 litrů, cca 10-20 porcí, max.1 kg surovin
objem 3,7 litrů, cca 10-30 porcí, max.1,5 kg surovin
objem 4,7 litrů, cca 10-50 porcí, max.2,5 kg surovin
objem 4,7 litrů, cca 10-50 porcí, max.2,5 kg surovin
Stolní KUTRY od francouzského výrobce ROBOT COUPE jsou určeny pro menší gastronomické provozy – restaurace, domovy, ústavy, jídelny, bistra, lahůdkářství a cukrárny
Kutry umožňují zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů
Stolní BLIXERY od francouzského výrobce ROBOT COUPE vhodné pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích .
Blixéry jsou speciální typy kutrů, které kombinují funkci mixéru a kutru a umožňují:
- dokonalé rozmělnění surovin díky speciálnímu noži a stíracímu rameni víka i nádoby,
- snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě