Profi mlýnky na maso
se používají pro zpracování masa v gastro provozech. Hlavním parametrem při výběru masomlýnku je množstvím masa zpracovaného masa v kg za 1 hodinu, průměr složení matric a nožů. Mlýnky na maso jsou vyrobeny z nerezové oceli a slitiny potravinářského hliníku . Výkon profi mlýnku na maso je závislý na typu velikosti použité šajby od průměru otvorů 2 mm do 20 mm a druhu zpracovávaného masa. Šnekový ...
Profi mlýnky na maso
se používají pro zpracování masa v gastro provozech. Hlavním parametrem při výběru masomlýnku je množstvím masa zpracovaného masa v kg za 1 hodinu, průměr složení matric a nožů. Mlýnky na maso jsou vyrobeny z nerezové oceli a slitiny potravinářského hliníku . Výkon profi mlýnku na maso je závislý na typu velikosti použité šajby od průměru otvorů 2 mm do 20 mm a druhu zpracovávaného masa. Šnekový pohon ve složení ENTERPRISE (1 nůž, 1 šajba) , mlecí složení dvojité enterprise (2× nůž; 2× šajba). Mlýnky s dvojsložením, které zajistí jemné namletí zpracovaných surovin v jednom cyklu.
Profesionální masomlýnky s kapacitou 160 kg/h až 500 kg/h pro různé gastronomické provozy pro produkty z mletého masa. Při použití matric o průměru menším než 6 mm je nutné provést první mletí na matrici s otvorem 6 mm a pak pokračovat na matrici s menším otvorem.
Pro řezačky masa pro výrobny a velký výkon klikněte ZDE