Kategorie

Slevy

  • Polair CM 110

    obsah 750 litrů,  rozměr police...

    27 801,00 Kč -10% 30 890,00 Kč

MLÝNKY NA MASO Počet produktů: 4

    Mlýnky na maso se používají pro zpracování masa v gastro provozech. Hlavním parametrem při výběru masomlýnku je množstvím masa zpracovaného masa v kg za 1 hodinu, průměr složení matric a nožů. Mlýnky na maso jsou vyrobeny z  nerezové oceli a slitiny potravinářského hliníku . Výkon profi mlýnku na maso je závislý na typu velikosti použité šajby od průměru otvorů 2 mm do 20 mm a druhu zpracovávaného masa. Šnekový pohon ve složení ENTERPRISE (1 nůž, 1 šajba) , mlecí složení dvojité enterprise (2× nůž; 2× šajba). Mlýnky s dvojsložením, které zajistí jemné namletí zpracovaných surovin v jednom cyklu. 
  Profesionální masomlýnky s kapacitou 160 kg/h až 500 kg/h pro různé gastronomické provozy pro produkty z mletého masa. Při použití matric o průměru menším než  6 mm je nutné provést první mletí na matrici s otvorem 6 mm a pak pokračovat na matrici s menším otvorem.

Zobrazeno 1 – 4 z 4 položek
Zobrazeno 1 – 4 z 4 položek
MLÝNKY NA MASO

    Mlýnky na maso se používají pro zpracování masa v gastro provozech. Hlavním parametrem při výběru masomlýnku je množstvím masa zpracovaného masa v kg za 1 hodinu, průměr složení matric a nožů. Mlýnky na maso jsou vyrobeny z  nerezov&e...

    Mlýnky na maso se používají pro zpracování masa v gastro provozech. Hlavním parametrem při výběru masomlýnku je množstvím masa zpracovaného masa v kg za 1 hodinu, průměr složení matric a nožů. Mlýnky na maso jsou vyrobeny z  nerezové oceli a slitiny potravinářského hliníku . Výkon profi mlýnku na maso je závislý na typu velikosti použité šajby od průměru otvorů 2 mm do 20 mm a druhu zpracovávaného masa. Šnekový pohon ve složení ENTERPRISE (1 nůž, 1 šajba) , mlecí složení dvojité enterprise (2× nůž; 2× šajba). Mlýnky s dvojsložením, které zajistí jemné namletí zpracovaných surovin v jednom cyklu. 
  Profesionální masomlýnky s kapacitou 160 kg/h až 500 kg/h pro různé gastronomické provozy pro produkty z mletého masa. Při použití matric o průměru menším než  6 mm je nutné provést první mletí na matrici s otvorem 6 mm a pak pokračovat na matrici s menším otvorem.

Zobrazit