- slouží pro delší uchování vyrobených jídel po jejich přípravě pro pozdější výdej
- hotové pokrmy nutno vydat do tří hodin po dokončení tepelné úpravy jinak nutno požít šoker
- u zchlazování musí teplota potraviny poklesnout s +70 C na +2 C během 90 minut a co nejrychleji překonat teplotu od +65 do +10 C. Po zchlazení se potraviny uchovávají v lednici až 5 dní a před výdejem regenerovat v konvektomatu ( cca do 15 minut)
- u zmražených jídel uchování do několika měsíců. Šokové zchlazování probíh&aa...
- slouží pro delší uchování vyrobených jídel po jejich přípravě pro pozdější výdej
- hotové pokrmy nutno vydat do tří hodin po dokončení tepelné úpravy jinak nutno požít šoker
- u zchlazování musí teplota potraviny poklesnout s +70 C na +2 C během 90 minut a co nejrychleji překonat teplotu od +65 do +10 C. Po zchlazení se potraviny uchovávají v lednici až 5 dní a před výdejem regenerovat v konvektomatu ( cca do 15 minut)
- u zmražených jídel uchování do několika měsíců. Šokové zchlazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu bylo maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů
Šokové zchlazovače / zmrazovače slouží výborně pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů, kdy vyrobená jídla lze šokově zchladit nebo zmrazit a uchovat je tak pro pozdější výdej. Šokové zchlazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu byl maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů.
na 3x GN, pro zachlazování až 9kg a zamražování...
na 5x GN, pro zachlazování až 15kg a zamražování...
na 10x GN, pro zachlazování až 32kg a zamražování...
- slouží pro delší uchování vyrobených jídel po jejich přípravě pro pozdější výdej
- hotové pokrmy nutno vydat do tří hodin po dokončení tepelné úpravy jinak nutno požít šoker
- u zchlazování musí teplota potraviny poklesnout s +70 C na +2 C během 90 minut a co nejrychleji překonat teplotu od +65 do +10 C. Po zchlazení se potraviny uchovávají v lednici až 5 dní a před výdejem regenerovat v konvektomatu ( cca do 15 minut)
- u zmražených jídel uchování do několika měsíců. Šokové zchlazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu bylo maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů
Šokové zchlazovače / zmrazovače slouží výborně pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů, kdy vyrobená jídla lze šokově zchladit nebo zmrazit a uchovat je tak pro pozdější výdej. Šokové zchlazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu byl maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů.