šokery RED FOX

šokery RED FOX Počet produktů: 4

modely s kapacitou od 3 po 10 ks gastronádob GN 1/1
Přísné hygienické požadavky v oboru gastronomie jsou podnětem pro využívání nových technologií. Jednou z nich je šokové zachlazování a zamrazování. Tato technologie umožňuje zracionalizovat varný proces v kuchyni, snížit ztráty, snížit energetické nároky a prodloužit dobu skladování potravin. Pro použití šokového zachla...
modely s kapacitou od 3 po 10 ks gastronádob GN 1/1
Přísné hygienické požadavky v oboru gastronomie jsou podnětem pro využívání nových technologií. Jednou z nich je šokové zachlazování a zamrazování. Tato technologie umožňuje zracionalizovat varný proces v kuchyni, snížit ztráty, snížit energetické nároky a prodloužit dobu skladování potravin. Pro použití šokového zachlazení či zamrazení hovoří i možnost maximálního využití konvektomatů bez ohledu na okamžitou potřebu počtu porcí. Ukládání pokrmů pomocí šokerů umožňuje také překonávat nečekané požadavky na okamžité zvýšení výdeje jídel. ■ Šokové zchlazení ■ Šokové zmrazení ■ Rozmrazování ■ Digitální ovládání ■ Automatický i manuální režim ■ Sonda pro teplotu jádra pokrmu
Zobrazeno 1 – 4 z 4 položek
Zobrazeno 1 – 4 z 4 položek
šokery RED FOX
modely s kapacitou od 3 po 10 ks gastronádob GN 1/1
Přísné hygienické požadavky v oboru gastronomie jsou podnětem pro využívání nových technologií. Jednou z nich je šokové zachlazování a zamrazování. Tato technologie umožňuje zracionalizovat varný proces v kuchyni, snížit ztráty, snížit energetické nároky a prodloužit dobu skladování potravin. Pro použití šokového zachlazení či zamrazení hovoří i možnost maximálního využití konvektomatů bez ohledu na okamžitou potřebu počtu porcí. Ukládání pokrmů pomocí šokerů umožňuje také překonávat nečekané požadavky na okamžité zvýšení výdeje jídel. ■ Šokové zchlazení ■ Šokové zmrazení ■ Rozmrazování ■ Digitální ovládání ■ Automatický i manuální režim ■ Sonda pro teplotu jádra pokrmu