- gastronádoby, tácky, plechy, přepravky ... jsou konstrukčně provedeny s větším košem a vyšší vstupní výškou dveří než klasické myčky
Myčky černého nádobí řady S ( modely S 97, S 107, S 202 a S 302 )
- Předností kompletní řady myček „černého nádobí“ je přizpůsobivost použití, stejně tak jako úsporu času a peněz. Design myček byl speciálně koncipován k uspokojení potřeb potravinářských provozů (pekárny, cukrárny, řeznictví, gastronomie).
Hlavní rysy konstrukce: dvouplášťov&a...
- gastronádoby, tácky, plechy, přepravky ... jsou konstrukčně provedeny s větším košem a vyšší vstupní výškou dveří než klasické myčky
Myčky černého nádobí řady S ( modely S 97, S 107, S 202 a S 302 )
- Předností kompletní řady myček „černého nádobí“ je přizpůsobivost použití, stejně tak jako úsporu času a peněz. Design myček byl speciálně koncipován k uspokojení potřeb potravinářských provozů (pekárny, cukrárny, řeznictví, gastronomie).
Hlavní rysy konstrukce: dvouplášťová konstrukce, lisované nádrže, hladké stěny a mycí část, nerezové fi ltry hlavní nádrže, nerezové fi ltry čerpadla, lehce vyjímatelné lapače nečistot, masivní dvojité dveře a panty, chráněná elektrická instalace.
- Dávkovač mycího a oplachového prostředku řízený elektronicky
- Elektronické ovládání
- Otočná horní a dolní mycí ramena
- Kontrolky chodu a vyhřátí
- Celonerezové provedení s lisovanou vanou
- Regulovatelný termostat bojleru
koš 500x600 mm, příkon 9,8 kW, rozměry 600x700x1200 mm
koš 500x600 mm, s odpad. čerpadlem, výška dveří...
koš 560x630 mm, výška dveří 650 mm, s odpad....
koš 560x630 mm, výška dveří 850 mm, s odpad....
koš 700x700 mm, s odpad. čerpadlem, výška dveří...
- gastronádoby, tácky, plechy, přepravky ... jsou konstrukčně provedeny s větším košem a vyšší vstupní výškou dveří než klasické myčky
Myčky černého nádobí řady S ( modely S 97, S 107, S 202 a S 302 )
- Předností kompletní řady myček „černého nádobí“ je přizpůsobivost použití, stejně tak jako úsporu času a peněz. Design myček byl speciálně koncipován k uspokojení potřeb potravinářských provozů (pekárny, cukrárny, řeznictví, gastronomie).
Hlavní rysy konstrukce: dvouplášťová konstrukce, lisované nádrže, hladké stěny a mycí část, nerezové fi ltry hlavní nádrže, nerezové fi ltry čerpadla, lehce vyjímatelné lapače nečistot, masivní dvojité dveře a panty, chráněná elektrická instalace.
- Dávkovač mycího a oplachového prostředku řízený elektronicky
- Elektronické ovládání
- Otočná horní a dolní mycí ramena
- Kontrolky chodu a vyhřátí
- Celonerezové provedení s lisovanou vanou
- Regulovatelný termostat bojleru