- tuhá pizza těsto vyžaduje dobré prohnětení na spirálových hnětačích
- hnětače pizza těsta jsou rozděleny dle velikosti díže 10 až 53 litrů. Ta určuje množství těsta. Doporučuje se počítat do díže 10 litrů množství do 8 kg hotového pizza těsta tj. cca 3 kg mouky. Bochník na 1 pizzu je 150 až 200 g ( z kg těsta cca 6 pizz)
Hnětače těsta jsou s pevnou neodnímatelnou nádobou nebo s odnímatelnou nádobouHnětače spirálové na pizza testo určené pro hnětení tužších těst především na pizzu&...
- tuhá pizza těsto vyžaduje dobré prohnětení na spirálových hnětačích
- hnětače pizza těsta jsou rozděleny dle velikosti díže 10 až 53 litrů. Ta určuje množství těsta. Doporučuje se počítat do díže 10 litrů množství do 8 kg hotového pizza těsta tj. cca 3 kg mouky. Bochník na 1 pizzu je 150 až 200 g ( z kg těsta cca 6 pizz)
Hnětače těsta jsou s pevnou neodnímatelnou nádobou nebo s odnímatelnou nádobouHnětače spirálové na pizza testo určené pro hnětení tužších těst především na pizzu se speciálním spirálovým nástavcem, který těsto důkladně prohněte v krátkém čase. Jednorychlostní a dvourychlostní modely v 1-fázovém nebo 3-fázovém provedení. Nerezové provedení nádoby, spirálového nástavce a hřídele. Převodovka s pevnými ozubenými řetězy.
Hnětače těsta modely IBM s neodnímatelnou nerezovou nádobou pro hnětení pizza těsta.
- výrobce PrismaFood Itálie
Jednorychlostní model s pevnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou, dále je vybaven pojezdovými kolečky, ovládán bezpečnostními tlačítky STAR/STOP a časovačem. Uvedené modely jsou určeny pro přípravu tuhých těst v pizzerii a dalších gastro provozech.
Model IBM10 je určen pouze pro lehký provoz.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii (THINK QUALITY MADE IN ITALY). Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
■ kapacita nádoby 5 kg těsta ■ objem nádoby nebo 7 L ■ rozměr nádoby Ø 237...
■ kapacita nádoby 8 kg těsta ■ objem nádoby nebo 10 L ■ rozměr nádoby Ø 260...
■ kapacita nádoby 12 kg těsta ■ objem nádoby nebo 15 L ■ rozměr nádoby Ø 317...
■ kapacita nádoby 18 kg těsta ■ objem nádoby nebo 20 L ■ rozměr nádoby Ø 360...
díž 20 nebo 30 litrů, s výklopnou hlavou a odnímatelnou díží
■ kapacita nádoby 25 kg těsta ■ objem nádoby nebo 33 L ■ rozměr nádoby Ø 400...
■ kapacita nádoby 38 kg těsta ■ objem nádoby nebo 42 L ■ rozměr nádoby Ø 452...
■ kapacita nádoby 44 kg těsta ■ objem nádoby nebo 53 L ■ rozměr nádoby Ø 452...
- tuhá pizza těsto vyžaduje dobré prohnětení na spirálových hnětačích
- hnětače pizza těsta jsou rozděleny dle velikosti díže 10 až 53 litrů. Ta určuje množství těsta. Doporučuje se počítat do díže 10 litrů množství do 8 kg hotového pizza těsta tj. cca 3 kg mouky. Bochník na 1 pizzu je 150 až 200 g ( z kg těsta cca 6 pizz)
Hnětače těsta jsou s pevnou neodnímatelnou nádobou nebo s odnímatelnou nádobouHnětače spirálové na pizza testo určené pro hnětení tužších těst především na pizzu se speciálním spirálovým nástavcem, který těsto důkladně prohněte v krátkém čase. Jednorychlostní a dvourychlostní modely v 1-fázovém nebo 3-fázovém provedení. Nerezové provedení nádoby, spirálového nástavce a hřídele. Převodovka s pevnými ozubenými řetězy.
Hnětače těsta modely IBM s neodnímatelnou nerezovou nádobou pro hnětení pizza těsta.
- výrobce PrismaFood Itálie
Jednorychlostní model s pevnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou, dále je vybaven pojezdovými kolečky, ovládán bezpečnostními tlačítky STAR/STOP a časovačem. Uvedené modely jsou určeny pro přípravu tuhých těst v pizzerii a dalších gastro provozech.
Model IBM10 je určen pouze pro lehký provoz.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii (THINK QUALITY MADE IN ITALY). Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.