INDUKČNÍ a STOLNÍ vařiče

INDUKČNÍ a STOLNÍ vařiče Počet produktů: 26

Induční vařiče pro profi gastro provozy

Indukce jsou moderní vařiče kdy teplo je přenášeno přímo na hrnec, pánev . Vhodné nádobí pro indukční vařič má rovné dno o vhodného průměru, musí být hodné pro indukční ohřev musí mít tzv. feromagnetické dno (materiál musí obsahovat železo).• Jestli je Vaše stávající nádobí vhodné, zjistíte jednoduše pomocí magnetu. Pokud se magnet a hrnec budou vzájemně přitahovat, je hrnec vhodný i pro indukční vaření.• Dno používaného nádobí může být ze smaltu, oceli, litiny nebo nerezu
   
Indukční vaření nab&iacu...

Induční vařiče pro profi gastro provozy

Indukce jsou moderní vařiče kdy teplo je přenášeno přímo na hrnec, pánev . Vhodné nádobí pro indukční vařič má rovné dno o vhodného průměru, musí být hodné pro indukční ohřev musí mít tzv. feromagnetické dno (materiál musí obsahovat železo).• Jestli je Vaše stávající nádobí vhodné, zjistíte jednoduše pomocí magnetu. Pokud se magnet a hrnec budou vzájemně přitahovat, je hrnec vhodný i pro indukční vaření.• Dno používaného nádobí může být ze smaltu, oceli, litiny nebo nerezu
   
Indukční vaření nabízí úsporu energie. U elektrického nebo  plynového vařiče regulujeme teplotu v průběhu vaření. Indukční vařič používá poze tolik energie, kolik je potřeba. A protože u indukčního vařiče se energie mění na teplo rychle není potřeba teplotu nastavovat příliš vysoko, čímž jde dosáhnout úspory energie až o 80%

  • INDUKČNÍ vařiče

    Indukční vařiče s odpovídajícím příkonem v W se sklokeramickou deskou a s indukční zónou o průměru min až max. průměr hrnce v cm, na kterou lze použít nádoby s odpovídajícím průměrem dna. Výhodou indukční plochy vařiče je její časově i energeticky úsporný provoz. Teplotu si můžete nastavit a sami regulovat dle volitelných stupňů ohřevu
      Indukční vařiče 
     jsou mnohem rychlejší , doba vaření ve srovnání s tradičními sporáky
    - velký výkon a energetická účinnost výrazně snižuje spotřebu energie
    - žádná emise tepla do kuchyně
    - žádné trubky, plameny oproti plynu
    - přesná regulace
    - hladký povrch

  • ELEKTRICKÉ a PLYNOVÉ vařiče
    elektrické i plynové vařiče na postavení na stůl
  • vařiče SOUS VIDE
    Vaření SOUS VIDE přesné vaření při nízké teplotě
    Sous vide je zdravé vaření.  Získáme šťavnaté jídlo, které získáme ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě. Snadno můžeme připravit výborné steaky, žebra, ryby, zeleninu .... Pomalé a šetrné vaření zanechá vitamíny a minerály tzn. jídlo můžete připravovat bez soli a tuku. 
       
    Příprava je snadná - do vakuových sáčků vložíme např. maso s bylinkami nebo kořením,  sáček v vakuové baličce zavakuujeme a tím je potravina připravená , buď ji můžeme dát do chladícího zařízení nebo do vodní lázně SOUS Vide  , kde potravinu v sáčku necháme připravovat na nastavené teplotě i několik hodin. Teplota vaření by měla být při metodě Sous-Vide mezi 56 °C a 95 °C. 
    Hlavici Sous-Vide doporučujeme do restaurací i pro menší vaření. Příprava s ní je jednoduchá a přesná. Na displej i nastavíme teplotu v rozmezí 25-99 °C a ohřev vody po dobu až 99 hodin. Je tak ideální pro vaření metodou Sous-Vide.
    Přípravu s hlavicí SOUS Vide potřebujete pouze velký hrnec, nastavíte čas a teplotu a přístroj začne varný proces. Po dosažení teploty vložte balíčky se zavakuovanými potravinami. Přesnost ohřevu vody na 0,2 °C

    Maso a jiné potraviny připravené metodou Sous Vide jsou zdravé, chutné a šťavnaté.
    Vybavení Sous Vide by nemělo chybět v žádné profesionální kuchyni 


  • vařiče RÝŽE a VAJEC
    Gastro vařiče rýže a vařiče na vejce
  • vařiče TĚSTOVIN
    Vařiče těstovin pro gastro kuchyně 
      
Zobrazeno 1 – 26 z 26 položek
Zobrazeno 1 – 26 z 26 položek
INDUKČNÍ a STOLNÍ vařiče

Induční vařiče pro profi gastro provozy

Indukce jsou moderní vařiče kdy teplo je přenášeno přímo na hrnec, pánev . Vhodné nádobí pro indukční vařič má rovné dno o vhodného průměru, musí být hodné pro indukční ohřev musí mít tzv. feromagnetické dno (materiál musí obsahovat železo).• Jestli je Vaše stávající nádobí vhodné, zjistíte jednoduše pomocí magnetu. Pokud se magnet a hrnec budou vzájemně přitahovat, je hrnec vhodný i pro indukční vaření.• Dno používaného nádobí může být ze smaltu, oceli, litiny nebo nerezu
   
Indukční vaření nabízí úsporu energie. U elektrického nebo  plynového vařiče regulujeme teplotu v průběhu vaření. Indukční vařič používá poze tolik energie, kolik je potřeba. A protože u indukčního vařiče se energie mění na teplo rychle není potřeba teplotu nastavovat příliš vysoko, čímž jde dosáhnout úspory energie až o 80%