PŘÍPRAVA a pomocníci v kuchyni

PŘÍPRAVA a pomocníci v kuchyni Počet produktů: 23

Ostatní vybavení a pomocníci v kuchyni jako baličky potravin, brusky nožů, kuchyňské váhy, krájecí desky, špalky na maso, teploměry, mycí a čistící prostředky jsou nedílnou součástí každého profesionálního gastro provozu školní kuchyně, restaurace ...
 

  • Vakuové BALIČKY potravin

    Vakuové baličky potravin

    jsou v současnost nedílnou výbavou každého moderního gastro provozu. Balení do vakua zachovává vysokou jakost a čerstvost suroviny. Maso před balením do vakua doporučujeme marinovat, což zlepší jeho chuť, maso zkřehne a zkrátíme dobu přípravy. Rovněž prodloužíme lhůtu uchování a zvýšíme účinnost marinády. Vakuované potraviny v lednicích neovlivňují jiné potraviny. Masa vakuujeme do tužších folii , nastavujeme vyšší podtlak a delší dobu sváření než ryby a zeleninu a aby nedošlo k jejích deformacím.
       Vakuové baličky komorové jsou určeny pro větší zatížení s olejovou vakuovou pumpou. Digitální ovládací panel s displejem. Vakuové baličky mají automatický pracovní cyklus, lisovanou vanu komory se zaoblenými rohy, v nerez provedení, s průhledným horním víkem. Pro vakuové balení  mužeme použit hladké sáčky pro balení potravin s menším obsahem tekutiny.

    Vakuové baličky potravin jsou vhodné pro uchování čerstvých potravin v vakuových sáčcích nebo připravu jídla metodou Sous-Vide. Při vaření ve vakuu se propojí marináda, koření a bylinky s chutí masa, ryb ... po přípravě v Sou Vide bude maso křehké, zdravé šťavnaté a potom již stačíjen krátce opéct nebo ogrilovat. Díky vakuování si potraviny zachovají všechny živiny, 

    Vakuové baličky s jejich pomocí zavakuujete do sáčků, přistroj vysaje vzduch a sáček uzavře a následně můžete potraviny vařit, převážet nebo skladovat. 

  • baličky hotových jídel do mísek

    Stroj na balení hotových jídel do plastových misek a následné zatavení folií je moderní a hygienický způsob balení, který Vám umožní balit a rozvážet Vámi uvařené pokrmy. Baličky jídel a obědů jsou vhodné pro přepravu hotových pokrmů např. polévek, hlavních menu jídel, salátů, zákusků včetně příloh. Jídlo naporcujete do plastových PP misek, přikryjete fólií a zatavíte. Jídlo se při přepravě je bezpečně uzavřeno, nevylije se mísky můžete přepravovat v  termopřepravkach. Jídlo lze následně přihřát v mikrovlné troubě. 
      
           Misky pro balení jídel jsou odolné teplotám od −40 °C do 120 °C takže není problém balit za tepla, šokově chladit, rozvážet za tepla a ohřívat v mikrovlnné troubě. Nejpoužívanější typy misek jsou 1, 2 a 3 dílné na hlavní chod a misky na polévku a saláty v různých hloubkách a barvách.
           Balení hotových jídel a dalších potravinářských výrobků do misek s následným zatavením vrchní fólie k misce zabezpečuje jejich ochranu a je velmi rozšířené pro balení pokrmů určených k okamžité spotřebě, vč. ohřevu v mikrovlnné troubě nebo následného šokové zmrazení.
            Baličky hotových jídel do mísek s zatavením folie - umožňují snadné a efektivní balení hotových jídel, polévek, dezertů i salátů. Restaurace a jídelny vybavené tímto gastro zařízením snadno zvýší odbyt pokrmů a nabídnou žádanou doplňkovou službu svým zákazníkům. Takto připravená gastro balení se snadno distribuují i do nemocnic nebo domovů důchodců, kde rádi využijí externí přípravy jídel a jejich dovozu, protože jejich vlastní příprava nezatěžuje nákladnými investicemi do kuchyně.

    Rychlé balicí stroje s výkonem 300 misek/hodinu, vysoká spolehlivost, odolnost a snadnou údržbou nerez konstrukce, regulace teploty tavení folie a jednoduchý přítlak. Snadna vyměna 1, 2 a 3 miskové matrice.

    balicí stroj …  pro každodenní použití v restauracích a menších provozech, Balení pokrmů do misek různých velikostí, Snadná a rychlá záměna základových desek, Velká kapacita balení, Minimální požadavky na prostor, údržbu a servis

  • BRUSKY na nože

    Bruska na nože najdou uplatnění ve všech stravovacích provozech i domácnostech. Ostrý nůž je základem pro pohodovou práci v kuchyní při krájení masa, zeleniny, pečiva ... Broušení na elektrických bruskách nožů probíhá samočinně : vložíme nůž do drážky a táhneme pomalu k sobě. Drážka nám zafixuje nůž při broušení v ideálním úhlu jak při hrubém broušení, obtahování popř. i leštění.

  • VÁHY kuchyňské

    Kuchyňské digitální váhy do gastro provozu. Váhy CAS SW 1 jsou určené váhy pro kuchyně a obchody s oboustraným diplejem (pro zákazníka), s napájením na baterie nebo přes adaptér, cejchovatelné s jednoduchou obsluhou.
      

    Váhy do gastro provozů - kuchyně restaurací, jídelen, výroben jsou nedílnou součástí provozu. velmi důležitým pomocníkem v kuchyni. Gastro váhy - kuchyňské váhy, se používají pro nepřímý obchodní styk (např. v zázemí restaurace). Takové váhy nemusí být stanoveným měřidlem a ES ověřeny, pokud na nich nejsou váženy potraviny, zboží nebo suroviny určené k prodeji. Například v kuchyních a gastro provozech musí být tyto váhy ověřeny.
    Váhy  Váhy jsou v kompaktním, pultovém a můstkovém provedení. Jsou vybaveny funkcí nulování, tárování atd. Některé modely mají operátorský i zákaznický displej. 

  • ŠPALKY a krájecí DESKY

    Špalky na maso, maso desky a krájecí desky

    - slouží v hrubé přípravně masa pro sekání a bourání masa na krájení masa, zeleniny a ostaních potravin v kuchyní
    Krájecí desky jsou nezbytným vybavením každé kuchyně. Velký výběr nabízí zvolit různé typy desek, které se liší použitým výrobním materiálem, tvarem a rozměry. Nabídka  krájecích desek které jsou ze dřeva a plastu určené pro profesionální gastronomické provozy.
      

  • Teploměry gastro

    HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) - analýza nebezpečí a kontrolu kritických kontrolních bodů.
    Cílem směrnic HACCP je systematická kontrola a zachování bezpečnosti a kvality ve všech procesech týkajících se potravin. Vše, co proto potřebujete, jsou potravinářské měřicí přístroje. 

  • REGÁLY do kuchyně a skladu
    kuchyňské regály do gastro kuchyně nebo skladů
      
  • Ostatní zařízení kuchyně

    Ostatní vybavení kuchyně jako drtiče kuchyňského odpadu, hubiče hmyzu
    Drtiče potravinářských odpadů - tekoucí vodou spláchnete zbytky jídla do dřezu. Drtič odpadu spustíte motor, pustíte vodu a proud vody splachuje zbytky jídla do odpadů kde je drtič rozemele do odpadního potrubí.
     

  • sterilizátory nožů
    Sterilizátory nožů
    Zařízení pro sterilizaci a čištění nožů. Dva typy zařízení: na vodní bázi nebo s UV zářením. Sterilizátor na vodní bázi provede kompletní vyčištění nožů, včetně
    viditelných nečistot. Sterilizátor s UV zářením je však šetrnější k povrchové úpravě a nedochází k tupení nože.
    - Celonerezové provedení , Magnetické lišty pro uchycení nožu – UV sterilizátor ,  Teploměr lázně – vodní sterilizátor , Kontrolka zapnutí
  • sterilizace vajec
    sterilizator vajec (dezinfekce) využívá UV-C paprsky, které účinně likvidují veškeré bakterie a viry
  • nádoby na odpad
    Popelnice a kontejnéry
    Nádoby na odpad vám zajistí čistotu a pořádek. Vybrat si můžete barevné pro třídění odpadu i univerzální pro směsný, s výklopnými víky nebo víky s kulatým otvorem. Kontejner na odpad DE-23110 je vhodné užívat s podstavcem na kolečkách, díky čemuž vzniká vysoce mobilní nádoba s pevnou konstrukcí
Zobrazeno 1 – 23 z 23 položek
Zobrazeno 1 – 23 z 23 položek
PŘÍPRAVA a pomocníci v kuchyni

Ostatní vybavení a pomocníci v kuchyni jako baličky potravin, brusky nožů, kuchyňské váhy, krájecí desky, špalky na maso, teploměry, mycí a čistící prostředky jsou nedílnou součástí každého profesionálního gastro provozu školní kuchyně, restaurace ...