Kategorie

Slevy

Příprava a pomocníci v kuchyni Počet produktů: 8

Ostatní vybavení a pomocníci v kuchyni jako baličky potravin, brusky nožů, kuchyňské váhy, krájecí desky, špalky na maso, teploměry, mycí a čistící prostředky jsou nedílnou součástí každého profesionálního gastro provozu školní kuchyně, restaurace ...

  • Vakuové BALIČKY potravin

    Vakuové baličky potravin jsou v současnost nedílnou výbavou každého moderního gastro provozu.
        Balení do vakua zachovává vysokou jakost a čerstvost suroviny. Maso před balením do vakua doporučujeme marinovat, což zlepší jeho chuť, maso zkřehne a zkrátíme dobu přípravy. Rovněž prodloužíme lhůtu uchování a zvýšíme účinnost marinády. Vakuované potraviny v lednicích neovlivňují jiné potraviny. Masa vakuujeme do tužších folii , nastavujeme vyšší podtlak a delší dobu sváření než ryby a zeleninu a aby nedošlo k jejích deformacím.
       Vakuové baličky komorové jsou určeny pro větší zatížení s olejovou vakuovou pumpou. Digitální ovládací panel s displejem. Vakuové baličky mají automatický pracovní cyklus, lisovanou vanu komory se zaoblenými rohy, v nerez provedení, s průhledným horním víkem. Pro vakuové balení  mužeme použit hladké sáčky pro balení potravin s menším obsahem tekutiny.

  • BRUSKY a sterilizátory nožů

    Bruska na nože najdou uplatnění ve všech stravovacích provozech i domácnostech. Ostrý nůž je základem pro pohodovou práci v kuchyní při krájení masa, zeleniny, pečiva ... Broušení na elektrických bruskách nožů probíhá samočinně : vložíme nůž do drážky a táhneme pomalu k sobě. Drážka nám zafixuje nůž při broušení v ideálním úhlu jak při hrubém broušení, obtahování popř. i leštění.

  • VÁHY kuchyňské

    Kuchyňské digitální váhy do gastro provozu. Váhy CAS SW 1 jsou určené váhy pro kuchyně a obchody s oboustraným diplejem (pro zákazníka), s napájením na baterie nebo přes adaptér, cejchovatelné s jednoduchou obsluhou.

  • ŠPALKY a krájecí DESKY

    Špalky na maso slouží v hrubé přípravně masa pro sekání a bourání masa.

    Maso desky a krájecí desky při finální přípravě a krájení masa, zeleniny a ostaních potravin v kuchyní.

  • Teploměry gastro

    HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) - analýza nebezpečí a kontrolu kritických kontrolních bodů.
    Cílem směrnic HACCP je systematická kontrola a zachování bezpečnosti a kvality ve všech procesech týkajících se potravin. Vše, co proto potřebujete, jsou potravinářské měřicí přístroje. 

  • REGÁLY do kuchyně a skladu
    kuchyňské regály do gastro kuchyně nebo skladů
  • Ostatní vybavení kuchyně

    Ostatní vybavení kuchyně jako drtiče kuchyňského odpadu, hubiče hmyzu

  • zahradní nábytek gastro
Zobrazeno 1 – 8 z 8 položek
Zobrazeno 1 – 8 z 8 položek
Příprava a pomocníci v kuchyni

Ostatní vybavení a pomocníci v kuchyni jako baličky potravin, brusky nožů, kuchyňské váhy, krájecí desky, špalky na maso, teploměry, mycí a čistící prostředky jsou nedílnou součástí každého profesionálního gastro provozu školní kuchyně, restaurace ...