bistra a kavárny mají manuální nebo digitální programovatelné ovládání. Horkovzdušné trouby s možnosti tvorby páry tzn. zvlhčování komory. Trouby na pečení gastro horkovzdušné - rovnoměrná teplota proudění vzduchu uvnitř pečící komory na každém jednotlivém plechu.
Trouby gastro na pečení určené pro cukrárny, pekárny a ostatní gastro provozy rozlišujeme dle velikosti a množství plechů, ovládání digitální nebo manuální a s nebo bez přivlhčování komory při pečícím procesu.
V naší nabídce naleznete horkovzdušné trouby, které jsou určená k přípravě pokrmů horkým vzduchem. Je vhodná k rozpékání mražených polotovarů horkým vzduchem. Díky páře nedochází k vysoušení produktů a je tak zachována jejich šťavnatost. U pečení pečiva má pára vliv na rovnoměrnou strukturu a následně jeho kvalitu.
4 plechy 429x345x(H)9mm , jeden nereverzní ventilátor....
na 3 plechy 460x330 mm, na 230 V, bez připařování
na 4x plechy 460x340mm, nastavení teploty, času a páry...
na 4 plechy 460x330 mm, na 230 V, bez připařování
na 230 V, s přivlhčováním
na plechy 600x400 mm s roztečí 75 mm, na 400 V
na plechy 600x400 mm s roztečí 90 mm, na 230 V
na 230 V, s přivlhčováním
na plechy 600x400 mm (nebo GN), vrchní a spodní těleso i horkovzduch na 3...
na 3 plechy 600x400 mm, na 230 V, bez připařování
230 V, automat boční otevírání dveří po skončení procesu
na 230 V, s přivlhčováním
230 V, automat boční otevírání dveří po skončení procesu
na 4 plechy 600x400 mm, na 400 V, bez připařování
na 400 V, s přivlhčováním
230 V, automat boční otevírání dveří po skončení procesu
400 V, automat boční otevírání dveří po skončení procesu
na 6 plechů 600x400 mm, na 400 V, bez připařování
na 6 plechů 600x400 mm, na 400 V, s přivlhčováním
na 400 V, s přivlhčováním
bistra a kavárny mají manuální nebo digitální programovatelné ovládání. Horkovzdušné trouby s možnosti tvorby páry tzn. zvlhčování komory. Trouby na pečení gastro horkovzdušné - rovnoměrná teplota proudění vzduchu uvnitř pečící komory na každém jednotlivém plechu.
Trouby gastro na pečení určené pro cukrárny, pekárny a ostatní gastro provozy rozlišujeme dle velikosti a množství plechů, ovládání digitální nebo manuální a s nebo bez přivlhčování komory při pečícím procesu.