Ostatní drobné vybavení profesionální kuchyně jako síta, kopisty, vařechy, lišty na bony, kráječe na knedlíky ...
Rozměry porcovaček jsou v porcích. Např. porcovačka rozměru ¼ znamená , že 1 litr (např. zmrzliny) touto porcovačkou připravíme 4 porce tj. 1 porce je 250 ml
Malá gumová stěrka s dřevěnou rukojetí poslouží jako skvělý pomocník při...
3 velikosti, průměry 60 , 90 a 100 mm, objemy od 0,05 až 0,25 litru
6 velikosti, průměry od 60 do 165 mm, objemy od 0,05 do 1 litru
255 mm , špičatý povrch na vepřové a hovězí. Hladký povrch na ryby a drůbež.
Kořenit pokrmy při vaření bez cedění? S tím si hravě poradí tento plovák z...
300 mm , kladivo na křehčení masa XL, HENDI, Světle šedá, 300x80x(H)80mm
upevnění do stolů vruty (napevno), konzerva max. průměr 355 mm a výška 310 mm
box s pláty na vejce, 8 plat na 30 vajec (4 v boxu a 4 na výměnu)
Plovák na čaj a koření využijete při podávání sypaných čajů nebo přípravě...
Strunový kráječ knedlíků pro šišky o maximální délce 400 mm. Rozteč mezi řezy...
Ostatní drobné vybavení profesionální kuchyně jako síta, kopisty, vařechy, lišty na bony, kráječe na knedlíky ...