- termoporty jsou vyrobeny polyethylenu s polyuretanovou izolací
Izolované přepravky na uchování a přepravu jídel pro gastronádoby s izolačními vlastnostmi. Gastronádoby se vkládají zhora nebo z boku. Termoporty jsou stohovatelné pro převoz horkých, studených a čerstvých potravin.
- do termoportů umísťujeme nerezové gastronádoby s víky rozměrů GN 1/1 nebo více menších s víky s těsněním (pro tekuté jídla)
- vkládání je zhora nebo nízké GN můžou být zasouváne z boku. Termoporty můžem...
- termoporty jsou vyrobeny polyethylenu s polyuretanovou izolací
Izolované přepravky na uchování a přepravu jídel pro gastronádoby s izolačními vlastnostmi. Gastronádoby se vkládají zhora nebo z boku. Termoporty jsou stohovatelné pro převoz horkých, studených a čerstvých potravin.
- do termoportů umísťujeme nerezové gastronádoby s víky rozměrů GN 1/1 nebo více menších s víky s těsněním (pro tekuté jídla)
- vkládání je zhora nebo nízké GN můžou být zasouváne z boku. Termoporty můžeme ukládat na sebe
- jeden termoport je cca pro 20 jídel. Vždy záleží kolika složkové jídlo máme ( guláš - maso a brambory - maso, knedlík a zelí ) a jakou máme gramaž jídla ( dospělý 0,25 .. děti školka 0,10 ). Termoporty zasouvané z boku určené pro nízké plechy v kterých je např. žemlovka, zapečené brambory, ryby , plátky masa ...
- víka na gastronádoby pro omáčky, polévky apod. doporučujeme s těsněním. Pro převoz 100 obědů orientačně potřebujeme 6 až 7 termoportů a 2 várnice na polévku (max 0,33), omáčky a kompot. Jeden termoport GN 1/1-200 pojme cca 20 kg brambor, rýže ... Knedlíky mají nižší váhu a převážíme je v děrovaných gastronádobách
- termoporty s bočním zásuvem využíváme při převozu např. masa, ryb.. buchty, zapékáne těstoviny, žemlovky, francouzské brambory v nízkých GN, kdy jídlo připravené v konvektomatu v gastronádobě nehromadíme na sebe v gastronádobě (jak brambory)
- termoporty zařízení pro přepravu stravy pro školní kuchyně a jídelny, pečovatelské služby pro seniory, restaurace a catering
- termoporty různých výrobců, provedení, barev, velikosti a různých cenových kategorií.
- termoporty jsou určeny především pro přepravu a uchování teploty jídla ve velkém množství mezi kuchyní a jídelnou
- termoporty můžete objednat na našem internetovém obchodě a v případě, že si nevíte rady s potřebným množstvím kontaktujte nás a my Vám rádi poradíme vybrat vhodné termoporty do Vašeho gastronomického provozu
Termoboxy pro skladování a převoz potravin při udržení požadované teploty. Termoboxy jsou určené pro styk s potravinami, snadno omyvatelné, jsou vyrobeny z trvanlivého EPP (expandovaná polypropylenová pěna). Snadá manipulace, pevné, lehké, teplotně odolné. Termoboxy udržují teplotu potravin po dobu několika hodin během skladování a přepravy.
malý box, tvrzený polysterén, vnitřní rozměry 360x260 x výš.120 mm
černý tvrzený polysterén s výbornými izolačními vlatnostmi
vnitřní 625×425×200 mm, tvrzený černý polypropylén
na gastronádoby GN 1/1 hloubky 300 mm, tvrzený...
vnitřek 625x420 hloubka 300 mm, tvrzený černý polypropylén
obsah 7,8 popř. 13,8 litrů, barva šedá, modrá nebo červená
4 KOVOVÉ uzavírací spony, pro GN 1/1 s hloubkou 200 mm,...
obsah 5 , 10 nebo 20 litrů, v vypouštěcím kohoutkem
lehký, tvrzený černý polypropylen, na 5x GN 1/1-65 nebo méně hlubších
obsah 9,4 litrů, na čaj, v vypouštěcím kohoutkem
Termobox s předním plněním pro gastronádoby renomovaného výrobce CAMBRO je...
KOVOVÉ sklopná držadla, na GN 1/1 hloubky 200 mm, izolace, různé barvy
na GN 1/1, pro 4x výšku 65 mm až po 1x 100 mm + 1x 200 mm
na GN 1/1, pro 6x výška 65 mm, 12x 20 mm až 2x 200 mm
termoport a podstavec zvlášť
Vyrobena z polyetylenu HDPE. Dvojitá stěna vyplněna vysoce kvalitní...
- termoporty jsou vyrobeny polyethylenu s polyuretanovou izolací
Izolované přepravky na uchování a přepravu jídel pro gastronádoby s izolačními vlastnostmi. Gastronádoby se vkládají zhora nebo z boku. Termoporty jsou stohovatelné pro převoz horkých, studených a čerstvých potravin.
- do termoportů umísťujeme nerezové gastronádoby s víky rozměrů GN 1/1 nebo více menších s víky s těsněním (pro tekuté jídla)
- vkládání je zhora nebo nízké GN můžou být zasouváne z boku. Termoporty můžeme ukládat na sebe
- jeden termoport je cca pro 20 jídel. Vždy záleží kolika složkové jídlo máme ( guláš - maso a brambory - maso, knedlík a zelí ) a jakou máme gramaž jídla ( dospělý 0,25 .. děti školka 0,10 ). Termoporty zasouvané z boku určené pro nízké plechy v kterých je např. žemlovka, zapečené brambory, ryby , plátky masa ...
- víka na gastronádoby pro omáčky, polévky apod. doporučujeme s těsněním. Pro převoz 100 obědů orientačně potřebujeme 6 až 7 termoportů a 2 várnice na polévku (max 0,33), omáčky a kompot. Jeden termoport GN 1/1-200 pojme cca 20 kg brambor, rýže ... Knedlíky mají nižší váhu a převážíme je v děrovaných gastronádobách
- termoporty s bočním zásuvem využíváme při převozu např. masa, ryb.. buchty, zapékáne těstoviny, žemlovky, francouzské brambory v nízkých GN, kdy jídlo připravené v konvektomatu v gastronádobě nehromadíme na sebe v gastronádobě (jak brambory)
- termoporty zařízení pro přepravu stravy pro školní kuchyně a jídelny, pečovatelské služby pro seniory, restaurace a catering
- termoporty různých výrobců, provedení, barev, velikosti a různých cenových kategorií.
- termoporty jsou určeny především pro přepravu a uchování teploty jídla ve velkém množství mezi kuchyní a jídelnou
- termoporty můžete objednat na našem internetovém obchodě a v případě, že si nevíte rady s potřebným množstvím kontaktujte nás a my Vám rádi poradíme vybrat vhodné termoporty do Vašeho gastronomického provozu