Kategorie

Slevy

TERMOPORTY na přepravu jídel Počet produktů: 17

Termoporty jsou plastové izolované přepravky na rozvoz jídel.

  • Termoporty jsou vyrobeny polyethylenu s polyuretanovou izolací.
  • Do termoportů umísťujeme nerezové gastronádoby s víky rozměrů GN 1/1 nebo více menších s víky s těsněním (pro tekuté jídla).
  • Vkládání je zhora nebo nízké GN můžou být zasouváne z boku. Termoporty můžeme ukládat na sebe. 
  • Jeden termoport je cca pro 20 jídel. Vždy záleží kolika složkové jídlo máme ( guláš - maso a brambory - maso, knedlík a zelí ) a jakou máme gramaž jídla ( dospělý 0,25 .. děti školka 0,10 ). Termoporty zasouvané z boku určené pro nízké plechy v kterých je např. žemlovka, zapečené brambory, ryby , plátky masa ...
  • Víka na gastronádoby pro omáčky, polévky apod. doporučujeme s těsněním. Pro převoz 100 obědů orientačně potřebujeme 6 až 7 termoportů a 2 várnice na polévku (max 0,33), omáčky a kompot. Jeden termoport GN 1/1-200 pojme cca 20 kg brambor, rýže ... Knedlíky mají nižší váhu a převážíme je v děrovaných gastronádobách.
  • Termoporty s bočním zásuvem využíváme při převozu např. masa, ryb.. buchty, zapékáne těstoviny, žemlovky, francouzské brambory v nízkých GN, kdy jídlo připravené v konvektomatu v gastronádobě nehromadíme na sebe v gastronádobě (jak brambory)
  • Termoporty zařízení pro přepravu stravy pro školní kuchyně a jídelny, pečovatelské služby pro seniory, restaurace a catering.
    Termoporty různých výrobců, provedení, barev, velikosti a různých cenových kategorií. Termoporty jsou určeny především pro přepravu a uchování teploty jídla ve velkém množství mezi kuchyní a jídelnou.
    Termoporty můžete objednat na našem internetovém obchodě a v případě, že si nevíte rady s potřebným množstvím kontaktujte nás a my Vám rádi poradíme vybrat vhodné termoporty do Vašeho gastronomického provozu.
na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 17 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 17 položek
TERMOPORTY na přepravu jídel

Termoporty jsou plastové izolované přepravky na rozvoz jídel.

  • Termoporty jsou vyrobeny polyethylenu s polyuretanovou izolací.
  • Do termoportů umísťujeme nerezové gastronádoby s víky rozměrů GN 1/1 nebo více menších s víky s těsněním (pro tekuté jídla).
  • Vkládání je zhora nebo nízké GN můžou být zasouváne z boku. Termoporty můžeme ukládat na sebe. ...

Termoporty jsou plastové izolované přepravky na rozvoz jídel.

  • Termoporty jsou vyrobeny polyethylenu s polyuretanovou izolací.
  • Do termoportů umísťujeme nerezové gastronádoby s víky rozměrů GN 1/1 nebo více menších s víky s těsněním (pro tekuté jídla).
  • Vkládání je zhora nebo nízké GN můžou být zasouváne z boku. Termoporty můžeme ukládat na sebe. 
  • Jeden termoport je cca pro 20 jídel. Vždy záleží kolika složkové jídlo máme ( guláš - maso a brambory - maso, knedlík a zelí ) a jakou máme gramaž jídla ( dospělý 0,25 .. děti školka 0,10 ). Termoporty zasouvané z boku určené pro nízké plechy v kterých je např. žemlovka, zapečené brambory, ryby , plátky masa ...
  • Víka na gastronádoby pro omáčky, polévky apod. doporučujeme s těsněním. Pro převoz 100 obědů orientačně potřebujeme 6 až 7 termoportů a 2 várnice na polévku (max 0,33), omáčky a kompot. Jeden termoport GN 1/1-200 pojme cca 20 kg brambor, rýže ... Knedlíky mají nižší váhu a převážíme je v děrovaných gastronádobách.
  • Termoporty s bočním zásuvem využíváme při převozu např. masa, ryb.. buchty, zapékáne těstoviny, žemlovky, francouzské brambory v nízkých GN, kdy jídlo připravené v konvektomatu v gastronádobě nehromadíme na sebe v gastronádobě (jak brambory)
  • Termoporty zařízení pro přepravu stravy pro školní kuchyně a jídelny, pečovatelské služby pro seniory, restaurace a catering.
    Termoporty různých výrobců, provedení, barev, velikosti a různých cenových kategorií. Termoporty jsou určeny především pro přepravu a uchování teploty jídla ve velkém množství mezi kuchyní a jídelnou.
    Termoporty můžete objednat na našem internetovém obchodě a v případě, že si nevíte rady s potřebným množstvím kontaktujte nás a my Vám rádi poradíme vybrat vhodné termoporty do Vašeho gastronomického provozu.
Zobrazit