na jiné místo kde se jídlo vydává provádíme v klasických várnicích nebo termoportech , jednotlivé obědy v jídlonosiších nebo distribucí jídel po budově z kuchyně jednotlivým pacientům a obyvatelům domovů důchodců, ústavů v tabletových podnosech. Termoporty jsou izolované přepravky na rozvoz jídel pro gastro provozy. Termoporty jsou vyrobeny z expandovaného polypropylenu s dobrými izolační schopností udržovat teplotu jídla při přepravě k výdeji.
Várnice nebo termosy jsou v&aac...
na jiné místo kde se jídlo vydává provádíme v klasických várnicích nebo termoportech , jednotlivé obědy v jídlonosiších nebo distribucí jídel po budově z kuchyně jednotlivým pacientům a obyvatelům domovů důchodců, ústavů v tabletových podnosech. Termoporty jsou izolované přepravky na rozvoz jídel pro gastro provozy. Termoporty jsou vyrobeny z expandovaného polypropylenu s dobrými izolační schopností udržovat teplotu jídla při přepravě k výdeji.
Várnice nebo termosy jsou válcové nádoby určené pro přepravu jídla neboi tekutin, které jsou s výpustným ventilem. Vnitřní vložka je nerezová. Várnice jsou dle velikosti od 5 do 48 litrů.
jsou již mnoho let odzkoušenou formou přepravy jídel. Várnice se liší velikosti od 5 do 20 litrů, provedením obalu (vnějšího pláště) lakované nebo nerezové. Vnitřní vložka - nádoba je vždy již nerezová. Termosy pro tekutiny (např. na čaj) jsou s výpustným kohoutkem. Klasické várnice s vyjímatelnou vnitřní vložkou. Meziprostot vložka obal je vzduchová mezera, termosy Duplitherm nerozebíratelný komplet s vnitřní izolací
- termoporty jsou vyrobeny polyethylenu s polyuretanovou izolací
Izolované přepravky na uchování a přepravu jídel pro gastronádoby s izolačními vlastnostmi. Gastronádoby se vkládají zhora nebo z boku. Termoporty jsou stohovatelné pro převoz horkých, studených a čerstvých potravin.
- do termoportů umísťujeme nerezové gastronádoby s víky rozměrů GN 1/1 nebo více menších s víky s těsněním (pro tekuté jídla)
- vkládání je zhora nebo nízké GN můžou být zasouváne z boku. Termoporty můžeme ukládat na sebe
- jeden termoport je cca pro 20 jídel. Vždy záleží kolika složkové jídlo máme ( guláš - maso a brambory - maso, knedlík a zelí ) a jakou máme gramaž jídla ( dospělý 0,25 .. děti školka 0,10 ). Termoporty zasouvané z boku určené pro nízké plechy v kterých je např. žemlovka, zapečené brambory, ryby , plátky masa ...
- víka na gastronádoby pro omáčky, polévky apod. doporučujeme s těsněním. Pro převoz 100 obědů orientačně potřebujeme 6 až 7 termoportů a 2 várnice na polévku (max 0,33), omáčky a kompot. Jeden termoport GN 1/1-200 pojme cca 20 kg brambor, rýže ... Knedlíky mají nižší váhu a převážíme je v děrovaných gastronádobách
- termoporty s bočním zásuvem využíváme při převozu např. masa, ryb.. buchty, zapékáne těstoviny, žemlovky, francouzské brambory v nízkých GN, kdy jídlo připravené v konvektomatu v gastronádobě nehromadíme na sebe v gastronádobě (jak brambory)
- termoporty zařízení pro přepravu stravy pro školní kuchyně a jídelny, pečovatelské služby pro seniory, restaurace a catering
- termoporty různých výrobců, provedení, barev, velikosti a různých cenových kategorií.
- termoporty jsou určeny především pro přepravu a uchování teploty jídla ve velkém množství mezi kuchyní a jídelnou
- termoporty můžete objednat na našem internetovém obchodě a v případě, že si nevíte rady s potřebným množstvím kontaktujte nás a my Vám rádi poradíme vybrat vhodné termoporty do Vašeho gastronomického provozu
se používají pro rozvoz stravy klientům sociálních služeb. Již naporcované jídlo je v třech nerezových mískách s víčkem a celek umístěný v termoobalu.
Pro rozvoz stravy je vhodné umísťovat jídlonosiče ( 4 ks ) do koše které pak můžete stohovat na sebe.
termoobal, 3 nerez kastrůlky s plastovými víčky
termoobal, 3 nerez kastrůlky a nerez víčka
na gastronádoby GN 1/1 hloubky 300 mm, tvrzený...
obsah 9 , 15 a 30 litrů, obal plast, pevná vložka, výborné izolační vlastnosti
obsah 15 , 30 a 48 litrů, obal plast, pevná vložka, výborné izolační vlastnosti
nerozebíratelné, obsah 10, 15, 20, 25 a 30 litrů, nerez termosy...
plastové nádobí, 1 velká míska a 2 malé mísky s víčky
obsah 12 a 17 litrů, s kohoutkem na tekutiny nebo bez kohoutku
obsah 10 až 50 litrů - IZOLOVANÉ s PUR pěnou v meziplášti, nerozebíratelné
kompletní sestava : plastový izolovaný vrchní a...
zn.Cambro, obal lehký expandovaný polypropylen, součástí nádoby je i...
lehký, tvrzený černý polypropylen, na 5x GN 1/1-65 nebo méně hlubších
obsah 10, 20 a 35 litrů - IZOLOVANÉ
obsah 18 litrů, plast modrý s kotoutkem
4 KOVOVÉ uzavírací spony, pro GN 1/1 s hloubkou 200 mm,...
4 plastové uzavírací spony, pro GN 1/1 s hloubkou 200...
přeprava i mimo budovu, porcelánové nádobí s víčky, talíř a dvě mísky
porcelánové nádobí, talíř a místo na 3 misky a příbor
obsah 5, 10 a 20 litrů, tři druhy výpustných kohoutků
KOVOVÉ sklopná držadla, na GN 1/1 hloubky 200 mm, izolace, různé barvy
vyhřívaný ventilátorem, izolovaný...
na jiné místo kde se jídlo vydává provádíme v klasických várnicích nebo termoportech , jednotlivé obědy v jídlonosiších nebo distribucí jídel po budově z kuchyně jednotlivým pacientům a obyvatelům domovů důchodců, ústavů v tabletových podnosech. Termoporty jsou izolované přepravky na rozvoz jídel pro gastro provozy. Termoporty jsou vyrobeny z expandovaného polypropylenu s dobrými izolační schopností udržovat teplotu jídla při přepravě k výdeji.
Várnice nebo termosy jsou válcové nádoby určené pro přepravu jídla neboi tekutin, které jsou s výpustným ventilem. Vnitřní vložka je nerezová. Várnice jsou dle velikosti od 5 do 48 litrů.