Kategorie

Slevy

Přeprava jídel Počet produktů: 25

Přeprava teplých nebo studených jídel z kuchyně na jiné místo kde se jídlo vydává provádíme v klasických várnicích nebo termoportech , jednotlivé obědy v jídlonosiších nebo distribucí jídel po budově z kuchyně jednotlivým pacientům aobyvatelům domovů důchodců, ůstabu v tabletových podnosech
Termoporty jsou izolované přepravky na rozvoz jídel pro gastro provozy. Termoporty jsou vyrobeny z expandovaného polypropylenu s  dobrými izolační schopností udržovat teplotu jídla při přepravě k výdeji.
Várnice nebo termosy jsou válcové nádoby určené pro přepravu jídla neboi tekutin, které jsou s výpustným ventilem. Vnitřní vložka je  nerezová. Várnice jsou dle velikosti od 5 do 48 litrů.

  • VÁRNICE termosy

    Várnice nebo termosy na přepravu jídel

    • jsou již mnoho let odzkoušenou formou přepravy jídel.
    • várnice se liší velikosti od 5 do 20 litrů
    • provedením obalu (vnějšího pláště) lakované nebo nerezové. Vnitřní vložka - nádoba je vždy již nerezová. 
    • Termosy pro tekutiny (např. na čaj) jsou s výpustným kohoutkem.
    • klasické várnice s vyjímatelnou vnitřní vložkou. Meziprostot vložka obal je vzduchová mezera
    • termosy Duplitherm nerozebíratelný komplet s vnitřní izolací
  • TERMOPORTY na přepravu jídel

    Termoporty jsou plastové izolované přepravky na rozvoz jídel.

    • Termoporty jsou vyrobeny polyethylenu s polyuretanovou izolací.
    • Do termoportů umísťujeme nerezové gastronádoby s víky rozměrů GN 1/1 nebo více menších s víky s těsněním (pro tekuté jídla).
    • Vkládání je zhora nebo nízké GN můžou být zasouváne z boku. Termoporty můžeme ukládat na sebe. 
    • Jeden termoport je cca pro 20 jídel. Vždy záleží kolika složkové jídlo máme ( guláš - maso a brambory - maso, knedlík a zelí ) a jakou máme gramaž jídla ( dospělý 0,25 .. děti školka 0,10 ). Termoporty zasouvané z boku určené pro nízké plechy v kterých je např. žemlovka, zapečené brambory, ryby , plátky masa ...
    • Víka na gastronádoby pro omáčky, polévky apod. doporučujeme s těsněním. Pro převoz 100 obědů orientačně potřebujeme 6 až 7 termoportů a 2 várnice na polévku (max 0,33), omáčky a kompot. Jeden termoport GN 1/1-200 pojme cca 20 kg brambor, rýže ... Knedlíky mají nižší váhu a převážíme je v děrovaných gastronádobách.
    • Termoporty s bočním zásuvem využíváme při převozu např. masa, ryb.. buchty, zapékáne těstoviny, žemlovky, francouzské brambory v nízkých GN, kdy jídlo připravené v konvektomatu v gastronádobě nehromadíme na sebe v gastronádobě (jak brambory)
    • Termoporty zařízení pro přepravu stravy pro školní kuchyně a jídelny, pečovatelské služby pro seniory, restaurace a catering.
      Termoporty různých výrobců, provedení, barev, velikosti a různých cenových kategorií. Termoporty jsou určeny především pro přepravu a uchování teploty jídla ve velkém množství mezi kuchyní a jídelnou.
      Termoporty můžete objednat na našem internetovém obchodě a v případě, že si nevíte rady s potřebným množstvím kontaktujte nás a my Vám rádi poradíme vybrat vhodné termoporty do Vašeho gastronomického provozu.
  • JÍDLONOSIČE s termoobalem

    Jídlonosiče s termoobalem ( termo jídlonosiče )

    •  se používají pro rozvoz stravy klientům sociálních služeb
    • již naporcované jídlo je v třech nerezových mískách s víčkem a celek umístěný v termoobalu
    • pro rozvoz stravy je vhodné umísťovat jídlonosiče ( 4 ks ) do koše které pak můžete stohovat na sebe.
  • TABLETové podnosy

    Tabletový systém slouží k výdeji a přepravě stravy

    • Výdej stravy v nemocnicích, domovech pro seniory a dalších podobných provozech lze řešit prostřednictvím tabletového systému. Systém je určen pro výdej stravy s donáškou k jednotlivým klientům při zachování kvality a teploty podávaného pokrmu.
    • tabletový systém se skládá s dolního a horního dílu v kterých je nádobí porcelánové nebo plastové. Tablety jsou izolované pro zachování teploty jídla  Pro tablet systém jsou určené přepravní vozíky.
    • Výdej stravy v nemocnicích, domovech pro seniory a dalších podobných provozech lze řešit prostřednictvím tabletového systému. Systém je určen pro výdej stravy k jednotlivým klientům při zachování kvality a teploty jídla
    • Základem systému je tablet – tedy jeho dolní a horní díl. V nich jsou vloženy další obvykle porcelánové díly – talíř, miska na polévku, miska na kompot, příbor, karta s vyznačenou dietou. Tablet je vyroben z plastu a izolačního materiálu.
  • Transportní vozíky teplé s...

    Transportní vozíky na tablety slouží k převozu tabletů z kuchyně ke strávníkům

    • transporní vozíky můžou být izolované což zaručuje urdržení teploty vhodné pro výdej jídel.
na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 25 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 25 položek
Přeprava jídel

Přeprava teplých nebo studených jídel z kuchyně na jiné místo kde se jídlo vydává provádíme v klasických várnicích nebo termoportech , jednotlivé obědy v jídlonosiších nebo distribucí jídel po budově z kuchyně jednotlivým pacientům aobyvatelům domovů důchodců, ůstabu v tabletových podnosech
Termoporty jsou izolované přepravky na rozvoz jídel pro ...

Přeprava teplých nebo studených jídel z kuchyně na jiné místo kde se jídlo vydává provádíme v klasických várnicích nebo termoportech , jednotlivé obědy v jídlonosiších nebo distribucí jídel po budově z kuchyně jednotlivým pacientům aobyvatelům domovů důchodců, ůstabu v tabletových podnosech
Termoporty jsou izolované přepravky na rozvoz jídel pro gastro provozy. Termoporty jsou vyrobeny z expandovaného polypropylenu s  dobrými izolační schopností udržovat teplotu jídla při přepravě k výdeji.
Várnice nebo termosy jsou válcové nádoby určené pro přepravu jídla neboi tekutin, které jsou s výpustným ventilem. Vnitřní vložka je  nerezová. Várnice jsou dle velikosti od 5 do 48 litrů.

Zobrazit