Vakuové BALIČKY potravin

Vakuové BALIČKY potravin  Počet produktů: 12

Vakuové baličky potravin

jsou v současnost nedílnou výbavou každého moderního gastro provozu. Balení do vakua zachovává vysokou jakost a čerstvost suroviny. Maso před balením do vakua doporučujeme marinovat, což zlepší jeho chuť, maso zkřehne a zkrátíme dobu přípravy. Rovněž prodloužíme lhůtu uchování a zvýšíme účinnost marinády. Vakuované potraviny v lednicích neovlivňují jiné potraviny. Masa vakuujeme do tužších folii , nastavujeme vyšší podtlak a delší dobu sváření než ryby a zeleninu a aby nedošlo k jejích deformacím.
   Vakuové baličky...

Vakuové baličky potravin

jsou v současnost nedílnou výbavou každého moderního gastro provozu. Balení do vakua zachovává vysokou jakost a čerstvost suroviny. Maso před balením do vakua doporučujeme marinovat, což zlepší jeho chuť, maso zkřehne a zkrátíme dobu přípravy. Rovněž prodloužíme lhůtu uchování a zvýšíme účinnost marinády. Vakuované potraviny v lednicích neovlivňují jiné potraviny. Masa vakuujeme do tužších folii , nastavujeme vyšší podtlak a delší dobu sváření než ryby a zeleninu a aby nedošlo k jejích deformacím.
   Vakuové baličky komorové jsou určeny pro větší zatížení s olejovou vakuovou pumpou. Digitální ovládací panel s displejem. Vakuové baličky mají automatický pracovní cyklus, lisovanou vanu komory se zaoblenými rohy, v nerez provedení, s průhledným horním víkem. Pro vakuové balení  mužeme použit hladké sáčky pro balení potravin s menším obsahem tekutiny.

Vakuové baličky potravin jsou vhodné pro uchování čerstvých potravin v vakuových sáčcích nebo připravu jídla metodou Sous-Vide. Při vaření ve vakuu se propojí marináda, koření a bylinky s chutí masa, ryb ... po přípravě v Sou Vide bude maso křehké, zdravé šťavnaté a potom již stačíjen krátce opéct nebo ogrilovat. Díky vakuování si potraviny zachovají všechny živiny, 

Vakuové baličky s jejich pomocí zavakuujete do sáčků, přistroj vysaje vzduch a sáček uzavře a následně můžete potraviny vařit, převážet nebo skladovat. 

  • komorové baličky potravin profi
    Komorové vakuové baličky se používají pro balení potravin a jídla v pevném tuhém stavu, měkčí potraviny , omáčky, tekutiny. Vzduch není odsávaný přímo ze sáčku, ale jak se zavře poklop komora baličky, nastane odsávání vzduchu z komory po nastavenou dobu a následně se vakuovací sáček svaří uzavře. Dobu sání si nastavíme dle potřeby a vakuované potraviny. Čím delší doba tak je sáček více vysán a potravina uvnitř více "zcvrknutá". Čím je doba odsávání kratší tím je potravina uvnitř v sáčku volnější.
  • sáčky a příslušenství
    vakuové sáčky  ... prodáváno v balení více kusů, materiál PA/PE, tloušťka fólie obvykle kolem 90 µm, použití pro komorové balicí stroje. Vakuové sáčky můžou být do teploty 90 C popř. i do 120 C
      
    -  vakuovací sáčky jsou balené po 100 ks
    -  v sáčku do vakuovačky uchováváme potraviny v kuchyní restaurace, jídelen, hotelů, prodejen a pod.
    - vakuové sáčky jsou vyrobené s kvalitního a zdravotně nezávadného PA/PE materiálu o tlouštce 60 až 90 micronů
    vakuové sáčky hladké jsou určené pro komorové vakuovačky
    - rozměry - od šířky sáčku 100 mm až po 400 mm
    - tyto vakuové sáčky jsou vhodné pro vakuování potravin, ale li pro vaření ve vakuu nebo šokové zchlazování (zmrazování)


  • vakuové svářečky lištové
    Pro tyto lištové baličky jsou určené vroubkované sáčky pro lištové baličky
Zobrazeno 1 – 12 z 12 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 12 položek
Vakuové BALIČKY potravin

Vakuové baličky potravin

jsou v současnost nedílnou výbavou každého moderního gastro provozu. Balení do vakua zachovává vysokou jakost a čerstvost suroviny. Maso před balením do vakua doporučujeme marinovat, což zlepší jeho chuť, maso zkřehne a zkrátíme dobu přípravy. Rovněž prodloužíme lhůtu uchování a zvýšíme účinnost marinády. Vakuované potraviny v lednicích neovlivňují jiné potraviny. Masa vakuujeme do tužších folii , nastavujeme vyšší podtlak a delší dobu sváření než ryby a zeleninu a aby nedošlo k jejích deformacím.
   Vakuové baličky komorové jsou určeny pro větší zatížení s olejovou vakuovou pumpou. Digitální ovládací panel s displejem. Vakuové baličky mají automatický pracovní cyklus, lisovanou vanu komory se zaoblenými rohy, v nerez provedení, s průhledným horním víkem. Pro vakuové balení  mužeme použit hladké sáčky pro balení potravin s menším obsahem tekutiny.

Vakuové baličky potravin jsou vhodné pro uchování čerstvých potravin v vakuových sáčcích nebo připravu jídla metodou Sous-Vide. Při vaření ve vakuu se propojí marináda, koření a bylinky s chutí masa, ryb ... po přípravě v Sou Vide bude maso křehké, zdravé šťavnaté a potom již stačíjen krátce opéct nebo ogrilovat. Díky vakuování si potraviny zachovají všechny živiny, 

Vakuové baličky s jejich pomocí zavakuujete do sáčků, přistroj vysaje vzduch a sáček uzavře a následně můžete potraviny vařit, převážet nebo skladovat.