Kategorie

Chladící zařízení Počet produktů: 8

Chladící a mrazící zařízení pro gastro provozy 

  • kdy účelem je snížení teploty pro omezení množení škodlivých bakterii, plísní a kvasinek v potravinách
  • chlazení je způsob krátkodobého uchovávání potravin při teplotě 0 až 5 C
  • zmrazování slouží k dlouhodobému uchovávání potravin , obvkle při teplotě -18 C až -24 C
  • chlazení je většinou kompresorové , kde je chladící agregát, elektromotor, kompresor a výparník
  • chladící zařízení pro kuchyně restaurací a profesionální gastro provozy jsou většinou s nuceným oběhem s ventilátorem
  • gastro chlazení to jsou chladničky, chladící skříně, chladící stoly,vitríny, chladící pulty a chladící boxy

  

  • LEDNICE - chladící skříně

    Velké profesionální lednice - chladící skříně 

    • určeny v gastronomii pro uchování potravin při teplotě v -2 až +14 °C
    • lednice rozlišujeme dle kapacity až po 1 400 litrů
    • provedení 1 dveřové nebo 2 dveřové
    • provedení statické nebo ventilované proudění chlazeného vzduchu
    • provedení nerezové nebo bílý lak, s digitálním ukazatelem teploty, zámkem apod.

    Chladicí skříně - v nabídce naleznete chladicí skříně v bílém nebo nerezovém provedení s možností statického nebo ventilovaného chlazení. Dostatečné množství chladicích skříní v gastronomických provozech zvyšuje produktivitu a dodržení všech hygienických požadavků.

  • Lednice - prosklené dveře
    Lednice s  prosklenými dveřmi
  • VITRÍNY chladící stolní

    Chladící pultové a panoramatické prodejní vitríny pro prodej a prezentaci výrobků

  • STOLY chladící

    Chladící stoly v gastro kuchyní

    • využívají prostor kuchyně jako pracovní stůl i jako lednice
    • skladování chlazených potravin v blískosti pracovního místa
    • chladící stoly standardně dodávány dvířky ( vsuny na GN ) nebo zásuvkami
    • v pracovní desce chladícího stolu je možno umístit dřez

    Chladicí stoly - základním rozlišujícím prvkem stolů je počet dveří jednotlivých modelů. V nabídce naleznete dvou, třídvéřové a čtyřdvéřové  stoly.V případě provozních požadavků lze dveře nahradit zásuvkovými sety. Úložný prostor je osazen lištami pro uchycení roštů o rozměru GN1/1. Chlazení úložného prostoru u všech modelů je pomocí nucené cirkulace chlazeného vzduchu.Teplota chlazeného prostoru je řízena elektronickou jednotkou. Stoly jsou v nerezovém provedení.

  • chlazené vitrínky na GN

    Chladící vitrínky stolní - chlazené nadestavby

    • jsou určeny pro uložení chlazených potravin určených pro přímou prezentaci zákazníkům
    • pro uchování surovin pro výdej jídel a úseky přípravy zeleniny, přípravy pizzy apod.
    • suroviny jsou uloženy v gastronádobách o velikosti GN1/3 a GN 1/4
    • Chladící vitríny mají teplotní rozsah od 2 do 10°C, automatické odtávání, hygienický zákryt
  • MRAZÍCÍ zařízení

    Mrazící skříně, stoly a truhly

    • slouží k uložení mražených potravin
    • zmrazování slouží k dlouhodobému uchovávání potravin , obvkle při teplotě -18 C až -24 C
    • mrazící skříně jsou dodávány s kapacitou až 1400 litrů
    • teplotní rozsah -18 až -24 °C.
  • SALADETY salátové stoly

    Chladící salátové stoly - saladety

    • jsou praktickým řešením úseků čisté přípravy zeleniny a při výdeji
    • ve spodní části je úložný prostor pro zásobu surovin
    • v horní části jsou uloženy gastronádoby s připravenou chlazenou zeleninou
    • teplotní rozsah +2 až +8 °C
  • VÝROBNÍKY a drtiče LEDU

    Výrobník ledu a drtiče ledu jsou jedním s základních vybavení barů, restaurací .... Výrobníky ledu je možno rozdělit podle : kapacity produkce v kg na 24 hod. , velikosti zásobníku vyrobeného ledu , systému chlazení : vzduchem (nutno umístit v otevřeném prostoru) nebo chlazený vodou (zabudován bez přístupu vzduchu)
       Pro dobrou kvalitu ledu je vhodné předřadit filtr vody a pravidelně provádět sanitaci a údržbu přístroje.
        Výrobníky ledu jsou konstrukčně a designově řešeny tak, aby splňovaly požadavky na jednoduchou obsluhu, snadné čištění a dodržování hygieny. Výrobníky ledu mají denní produkci udávanou při teplotě okolí 10 °C a teplotě přívodní vody 10 °C. Dle druhu vyráběného ledu jsou výrobníky ledu vhodné pro bary, restaurace, hotely, diskotéky, catering, rybárny
    Výrobník kloboučkového ledu - vhodné do různých nápojů pro bary, kavárny a restaurace
    Výrobníky kostkového ledu– vhodné do míchaných nápojů, perlivých nápojů, pro bankety, catering
    Výrobníky šupínkové ledové tříště – vhodné pro prezentaci ryb a masa v gastronomii, udržování potravin
        Drtiče ledu jsou určeny pro drcení kostkového nebo kloboučkového ledu. Drtiče ledu jsou vybaveny bezpečnostními prvky a jsou konstruovány v závislosti na typu provozu, do kterého jsou určeny pro potřeby drcení ledu.

  • ŠOKERY zchlazení a zmrazení

    Šokové zchlazovače zmražovače (šokery)

    • slouží pro delší uchování vyrobených jídel po jejich přípravě pro pozdější výdej
    • hotové pokrmy nutno vydat do tří hodin po dokončení tepelné úpravy jinak nutno požít šoker.
    • U zchlazování musí teplota potraviny poklesnout s +70 C na +2 C během 90 minut a co nejrychleji překonat teplotu od +65 do +10 C. Po zchlazení se potraviny uchovávají v lednici až 5 dní a před výdejem regenerovat v konvektomatu ( cca do 15 minut).
    • U zmražených jídel uchování do několika měsíců. Šokové zchlazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu bylo maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů
  • ZMRZLINOVÉ stroje
  • prodejní vitríny
    chladící prodejní vitríny do obchodu
Zobrazeno 1 – 8 z 8 položek
Zobrazeno 1 – 8 z 8 položek
Chladící zařízení

Chladící a mrazící zařízení pro gastro provozy 

  • kdy účelem je snížení teploty pro omezení množení škodlivých bakterii, plísní a kvasinek v potravinách
  • chlazení je způsob krátkodobého uchovávání potravin při teplotě 0 až 5 C
  • zmrazování slouží k dlouhodobému uchovávání potravin , obvkle při teplotě -18 C až -24 C
  • chlazení je většinou kompresorov...

Chladící a mrazící zařízení pro gastro provozy 

  • kdy účelem je snížení teploty pro omezení množení škodlivých bakterii, plísní a kvasinek v potravinách
  • chlazení je způsob krátkodobého uchovávání potravin při teplotě 0 až 5 C
  • zmrazování slouží k dlouhodobému uchovávání potravin , obvkle při teplotě -18 C až -24 C
  • chlazení je většinou kompresorové , kde je chladící agregát, elektromotor, kompresor a výparník
  • chladící zařízení pro kuchyně restaurací a profesionální gastro provozy jsou většinou s nuceným oběhem s ventilátorem
  • gastro chlazení to jsou chladničky, chladící skříně, chladící stoly,vitríny, chladící pulty a chladící boxy

  

Zobrazit