Kategorie

Slevy

VÝROBNÍKY a drtiče LEDU Počet produktů: 12

Výrobník ledu a drtiče ledu jsou jedním s základních vybavení barů, restaurací .... Výrobníky ledu je možno rozdělit podle : kapacity produkce v kg na 24 hod. , velikosti zásobníku vyrobeného ledu , systému chlazení : vzduchem (nutno umístit v otevřeném prostoru) nebo chlazený vodou (zabudován bez přístupu vzduchu)
   Pro dobrou kvalitu ledu je vhodné předřadit filtr vody a pravidelně provádět sanitaci a údržbu přístroje.
    Výrobníky ledu jsou konstrukčně a designově řešeny tak, aby splňovaly požadavky na jednoduchou obsluhu, snadné čištění a dodržování hygieny. Výrobníky ledu mají denní produkci udávanou při teplotě okolí 10 °C a teplotě přívodní vody 10 °C. Dle druhu vyráběného ledu jsou výrobníky ledu vhodné pro bary, restaurace, hotely, diskotéky, catering, rybárny
Výrobník kloboučkového ledu - vhodné do různých nápojů pro bary, kavárny a restaurace
Výrobníky kostkového ledu– vhodné do míchaných nápojů, perlivých nápojů, pro bankety, catering
Výrobníky šupínkové ledové tříště – vhodné pro prezentaci ryb a masa v gastronomii, udržování potravin
    Drtiče ledu jsou určeny pro drcení kostkového nebo kloboučkového ledu. Drtiče ledu jsou vybaveny bezpečnostními prvky a jsou konstruovány v závislosti na typu provozu, do kterého jsou určeny pro potřeby drcení ledu.

  • Výrobníky ledu
    Výrobník ledu a drtiče ledu jsou jedním s základních vybavení barů, restaurací .... Výrobníky ledu je možno rozdělit podle :  množství vyrobeného ledu, velikosti zásobníku na led , systému chlazení : vzduchem nebo vodou  Dle druhu vyráběného ledu jsou výrobníky ledu vhodné pro bary, restaurace, hotely, diskotéky, catering, rybárny
    Výrobník kloboučkového ledu - vhodné do různých nápojů pro bary, kavárny a restaurace
    Výrobníky kostkového ledu– vhodné do míchaných nápojů, perlivých nápojů, pro bankety, catering
    Výrobníky šupínkové ledové tříště – vhodné pro prezentaci ryb a masa v gastronomii, udržování potravin
  • Drtiče ledu
       Drtiče ledu jsou určeny pro drcení kostkového nebo kloboučkového ledu. Drtiče ledu jsou vybaveny bezpečnostními prvky a jsou konstruovány v závislosti na typu provozu, do kterého jsou určeny pro potřeby drcení ledu.
  • výrobníky ledu Scotsman ECM
    kvalitní výrobníky ledu pro gastro provozy
Zobrazeno 1 – 12 z 12 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 12 položek
VÝROBNÍKY a drtiče LEDU

Výrobník ledu a drtiče ledu jsou jedním s základních vybavení barů, restaurací .... Výrobníky ledu je možno rozdělit podle : kapacity produkce v kg na 24 hod. , velikosti zásobníku vyrobeného ledu , systému chlazení : vzduchem (nutno umístit v otevřeném prostoru) nebo chlazený vodou (zabudován bez přístupu vzduchu)
   Pro dobrou kvalitu ledu je v...

Výrobník ledu a drtiče ledu jsou jedním s základních vybavení barů, restaurací .... Výrobníky ledu je možno rozdělit podle : kapacity produkce v kg na 24 hod. , velikosti zásobníku vyrobeného ledu , systému chlazení : vzduchem (nutno umístit v otevřeném prostoru) nebo chlazený vodou (zabudován bez přístupu vzduchu)
   Pro dobrou kvalitu ledu je vhodné předřadit filtr vody a pravidelně provádět sanitaci a údržbu přístroje.
    Výrobníky ledu jsou konstrukčně a designově řešeny tak, aby splňovaly požadavky na jednoduchou obsluhu, snadné čištění a dodržování hygieny. Výrobníky ledu mají denní produkci udávanou při teplotě okolí 10 °C a teplotě přívodní vody 10 °C. Dle druhu vyráběného ledu jsou výrobníky ledu vhodné pro bary, restaurace, hotely, diskotéky, catering, rybárny
Výrobník kloboučkového ledu - vhodné do různých nápojů pro bary, kavárny a restaurace
Výrobníky kostkového ledu– vhodné do míchaných nápojů, perlivých nápojů, pro bankety, catering
Výrobníky šupínkové ledové tříště – vhodné pro prezentaci ryb a masa v gastronomii, udržování potravin
    Drtiče ledu jsou určeny pro drcení kostkového nebo kloboučkového ledu. Drtiče ledu jsou vybaveny bezpečnostními prvky a jsou konstruovány v závislosti na typu provozu, do kterého jsou určeny pro potřeby drcení ledu.

Zobrazit