- jsou jedním s základních vybavení barů, restaurací .... Výrobníky ledu je možno rozdělit podle : kapacity produkce v kg na 24 hod. , velikosti zásobníku vyrobeného ledu , systému chlazení : vzduchem (nutno umístit v otevřeném prostoru) nebo chlazený vodou (zabudován bez přístupu vzduchu). Výrobníky ledu mají denní produkci udávanou při teplotě okolí 10 °C a teplotě přívodní vody 10 °C. Dle druhu vyráběného ledu jsou výrobníky ledu vhodné pro bary, restaurace, hotely, diskotéky, catering, rybárny
Výrobník klob...
- jsou jedním s základních vybavení barů, restaurací .... Výrobníky ledu je možno rozdělit podle : kapacity produkce v kg na 24 hod. , velikosti zásobníku vyrobeného ledu , systému chlazení : vzduchem (nutno umístit v otevřeném prostoru) nebo chlazený vodou (zabudován bez přístupu vzduchu). Výrobníky ledu mají denní produkci udávanou při teplotě okolí 10 °C a teplotě přívodní vody 10 °C. Dle druhu vyráběného ledu jsou výrobníky ledu vhodné pro bary, restaurace, hotely, diskotéky, catering, rybárny
Výrobník kloboučkového ledu - vhodné do různých nápojů pro bary, kavárny a restaurace
Výrobníky kostkového ledu– vhodné do míchaných nápojů, perlivých nápojů, pro bankety, catering
Výrobníky šupínkové ledové tříště – vhodné pro prezentaci ryb a masa v gastronomii, udržování potravin
Pro dobrou kvalitu ledu je vhodné předřadit filtr vody a pravidelně provádět sanitaci a údržbu přístroje.
Výrobníky ledu jsou konstrukčně a designově řešeny tak, aby splňovaly požadavky na jednoduchou obsluhu, snadné čištění a dodržování hygieny.
Drtiče ledu jsou určeny pro drcení kostkového nebo kloboučkového ledu. Drtiče ledu jsou vybaveny bezpečnostními prvky a jsou konstruovány v závislosti na typu provozu, do kterého jsou určeny pro potřeby drcení ledu.
Výrobníky ledu jsou neocenitelným pomocníkem v malém i velkém provozu. Nacházejí široké uplatnění od přímého použití při přípravě pokrmů nebo nápojů až po krátkodobé vnější chlazení gastronádob. Výrobníky ledu jsou k dispozici ve dvou provedeních podle typu ledu - kostkového nebo ledové drtě. Pokud je v provozu vysoká náročnost na vzduchové chlazení, je možné zajistit totožné modely s vodním chlazením. ■ Celonerezové provedení ■ Dvířka z ABS plastu ■ Chlazení vzduchem nebo vodou ■ Zásobník na led
pro malé provozy , z nerezové oceli a ABS. Vytváří kulový led (dutý led)....
plast, bez připojení vody, stolní model Tělo z nerezové oceli, víko z černého...
bez připojení na vodu, nerez nádoba. Kapacita 15 kg/24 h, zásobník na 4,5 l....
Vyrábí kulovité kostky ledu, částečně duté. Tělo kompletně z nerezové oceli....
výkon 20 kg/den, zásobník 4 kg, vzduchem chlazení
výkon 20 kg/den, zásobník 4 kg, vodní chlazení
■ zásobník pro 6 kg ■ produkce 22 kg / 24 h ■ celonerezové provedení s dvířky...
výkon 26 kg/den, zásobník 6 kg, vzduchem chlazení
50 kg /den, kloboučkový led zásobník 14 kg, bez odpadového čerpadla, zn....
výkon 26 kg/den, zásobník 6 kg, vodou chlazení
výkon 31 kg/den, zásobník 9 kg, vzduchem chlazení
výkon 33 kg/den, zásobník 6 kg, vzduchemí chlazení
výkon 31 kg/den, zásobník 9 kg, vodní chlazení
■ zásobník pro 15 kg ■ produkce 33 kg / 24 h ■ celonerezové provedení s...
■ zásobník pro 15 kg ■ produkce 33 kg / 24 h ■ celonerezové provedení s...
■ zásobník pro 15 kg ■ produkce 42 kg / 24 h ■ celonerezové provedení s...
výkon 35 kg/den, zásobník 16 kg, vzduchemí chlazení
výkon 45 kg/den, zásobník 25 kg, vzduchem chlazení
Výrobník ledu je v celonerezovém provedení, kromě dvířek, která jsou vyrobena...
Výrobník ledu je v celonerezovém provedení, kromě dvířek, která jsou vyrobena...
kostky 105 kg/den, výrobník s vodním chlazením je...
Výrobník ledu je v celonerezovém provedení, kromě dvířek, která jsou vyrobena...
- jsou jedním s základních vybavení barů, restaurací .... Výrobníky ledu je možno rozdělit podle : kapacity produkce v kg na 24 hod. , velikosti zásobníku vyrobeného ledu , systému chlazení : vzduchem (nutno umístit v otevřeném prostoru) nebo chlazený vodou (zabudován bez přístupu vzduchu). Výrobníky ledu mají denní produkci udávanou při teplotě okolí 10 °C a teplotě přívodní vody 10 °C. Dle druhu vyráběného ledu jsou výrobníky ledu vhodné pro bary, restaurace, hotely, diskotéky, catering, rybárny
Výrobník kloboučkového ledu - vhodné do různých nápojů pro bary, kavárny a restaurace
Výrobníky kostkového ledu– vhodné do míchaných nápojů, perlivých nápojů, pro bankety, catering
Výrobníky šupínkové ledové tříště – vhodné pro prezentaci ryb a masa v gastronomii, udržování potravin
Pro dobrou kvalitu ledu je vhodné předřadit filtr vody a pravidelně provádět sanitaci a údržbu přístroje.
Výrobníky ledu jsou konstrukčně a designově řešeny tak, aby splňovaly požadavky na jednoduchou obsluhu, snadné čištění a dodržování hygieny.
Drtiče ledu jsou určeny pro drcení kostkového nebo kloboučkového ledu. Drtiče ledu jsou vybaveny bezpečnostními prvky a jsou konstruovány v závislosti na typu provozu, do kterého jsou určeny pro potřeby drcení ledu.
Výrobníky ledu jsou neocenitelným pomocníkem v malém i velkém provozu. Nacházejí široké uplatnění od přímého použití při přípravě pokrmů nebo nápojů až po krátkodobé vnější chlazení gastronádob. Výrobníky ledu jsou k dispozici ve dvou provedeních podle typu ledu - kostkového nebo ledové drtě. Pokud je v provozu vysoká náročnost na vzduchové chlazení, je možné zajistit totožné modely s vodním chlazením. ■ Celonerezové provedení ■ Dvířka z ABS plastu ■ Chlazení vzduchem nebo vodou ■ Zásobník na led