sporáky pro gastro provozy. Kuchyně restaurace, školní jídelny, domovy, hotely
Sporák je používán v kuchyni k tepelné přípravě pokrmů v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotnách. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti a výkonu hořáků nebo elektrických ploten. Ve spodní části sporáku je umístěna buď klasická nebo horkovzdušná trouba rozměrů na GN 1/1 nebo GN 2/1.
Varn&aacut...
sporáky pro gastro provozy. Kuchyně restaurace, školní jídelny, domovy, hotely
Sporák je používán v kuchyni k tepelné přípravě pokrmů v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotnách. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti a výkonu hořáků nebo elektrických ploten. Ve spodní části sporáku je umístěna buď klasická nebo horkovzdušná trouba rozměrů na GN 1/1 nebo GN 2/1.
Varná plocha sporáků je tvořena plynovými výkonnými profi hořáky nebo litinovými elektrickými plotnami. Elektrické sporáky mají pomalý start a vyšší provozní náklady. Sporáky se sklokeramickou deskou nebo s indukčním ohřevem jsou výhodou nízké provozní náklady, rychlý start ale nevýhodou je vysoká pořizovací cena. Plynové profesionální gastro sporáky mají nižší pořizovací cenu, vysoká flexibilita zařízení, velký výkon a hlavně rychlý start .
rozměr 900 x 655 mm, hořáky 1,8 až 3,5 kW a el. trouba s grilem
rozměr 660x600 mm, 4 plotýnky a horkovzdušná trouba na GN 1/1
rozměr 660x600 mm, 4 hořáky a el. horkovzdušná trouba GN...
800x700 mm, 4x plotýnky, malá trouba GN 1/1 (530x325 mm) horkovzdušná na 400 V
800x700 mm, 4x klasic hořáky, trouba horkovzdušná GN 1/1
800x700 mm, 4x profi hořáky, horkovzdušná trouba GN 1/1
rozměr 990x600 mm, 5 plotýnek a horkovzdušná trouba na GN 1/1
rozměr 990x600 mm, 6 plotýnek a horkovzdušná trouba na GN 1/1
rozměr 990 x 600 mm, 5 hořáků s el. horkovzdušná...
rozměr 990 x 600 mm, 6 hořáků s el. horkovzdušná...
1200x700 mm, 6x plotýnka, malá trouba GN 1/1 (530x325 mm) horkovzdušná na 230 V
1200x700 mm, 6x profi hořáky, trouba horkovzdušná GN 1/1
rozměr 800x700 mm, velká trouba GN 2/1 rozměr 650 x 530 mm
KVALITA , 800x700 mm, 4x profi hořáky, velká statická trouba GN 2/1
rozměr 1200 x 700 mm, velká trouba 650 x 530 mm
1200x700 mm, 6x profi hořáky, trouba statická GN 2/1
rozměr 900x900 mm, 4 plotny po 2,5 kW, smalt trouba GN 2/1 s tělesy
rozměr 900x900 mm, nerez velká trouba GN 2/1 s vrchním a spodním tělesem
rozměr 900 x 900 mm, pro velkokuchyně, elektrická trouba a čtyři plynové hořáky
KVALITA, rozměr 800x900 mm, silné hořáky (až 10 kW) s...
sporáky pro gastro provozy. Kuchyně restaurace, školní jídelny, domovy, hotely
Sporák je používán v kuchyni k tepelné přípravě pokrmů v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotnách. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti a výkonu hořáků nebo elektrických ploten. Ve spodní části sporáku je umístěna buď klasická nebo horkovzdušná trouba rozměrů na GN 1/1 nebo GN 2/1.
Varná plocha sporáků je tvořena plynovými výkonnými profi hořáky nebo litinovými elektrickými plotnami. Elektrické sporáky mají pomalý start a vyšší provozní náklady. Sporáky se sklokeramickou deskou nebo s indukčním ohřevem jsou výhodou nízké provozní náklady, rychlý start ale nevýhodou je vysoká pořizovací cena. Plynové profesionální gastro sporáky mají nižší pořizovací cenu, vysoká flexibilita zařízení, velký výkon a hlavně rychlý start .