Kategorie

Slevy

SPORÁKY s troubou Počet produktů: 24

Sporáky v profesionální kuchyní jsou základním zařízením gastro provozů.
Sporáky v profesionální kuchyní jsou  používaná k tepelné přípravě  pokrmů v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotnách. Sporáky základním zařízením gastro provozů. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti  a výkonu hořáků nebo elektrických ploten. Ve spodní části sporáku je umístěna buď klasická nebo horkovzdušná různých rozměrů na GN 1/1  nebo GN 2/1.
trouba. Varná plocha sporáků je tvořena plynovými výkonnými profi hořáky nebo litinovými elektrickými plotnami. Elektrické sporáky mají pomalý start a vyšší provozní náklady. U sporáku se sklokeramickou deskou nebo s indukčním ohřevem jsou výhodou nízké provozní náklady, rychlý start ale nevýhodou je vysoká pořizovací cena. Plynové profesionální gastro sporáky mají nižší pořizovací cenu, vysoká flexibilita zařízení, velký výkon a hlavně rychlý start .

na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 24 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 24 položek
SPORÁKY s troubou

Sporáky v profesionální kuchyní jsou základním zařízením gastro provozů.
Sporáky v profesionální kuchyní jsou  používaná k tepelné přípravě  pokrmů v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotnách. Sporáky základním zařízením gastro provozů. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti  a výkonu hořáků nebo elektri...

Sporáky v profesionální kuchyní jsou základním zařízením gastro provozů.
Sporáky v profesionální kuchyní jsou  používaná k tepelné přípravě  pokrmů v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotnách. Sporáky základním zařízením gastro provozů. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti  a výkonu hořáků nebo elektrických ploten. Ve spodní části sporáku je umístěna buď klasická nebo horkovzdušná různých rozměrů na GN 1/1  nebo GN 2/1.
trouba. Varná plocha sporáků je tvořena plynovými výkonnými profi hořáky nebo litinovými elektrickými plotnami. Elektrické sporáky mají pomalý start a vyšší provozní náklady. U sporáku se sklokeramickou deskou nebo s indukčním ohřevem jsou výhodou nízké provozní náklady, rychlý start ale nevýhodou je vysoká pořizovací cena. Plynové profesionální gastro sporáky mají nižší pořizovací cenu, vysoká flexibilita zařízení, velký výkon a hlavně rychlý start .

Zobrazit