Kategorie

SPORÁKY s troubou Počet produktů: 23

Profi sporák je základním zařízením každého gastro provozu

Sporák je používán v kuchyni k tepelné přípravě  pokrmů v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotnách. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti  a výkonu hořáků nebo elektrických ploten. Ve spodní části sporáku je umístěna buď klasická nebo horkovzdušná trouba rozměrů na GN 1/1  nebo GN 2/1.
     Varn&aacut...

Profi sporák je základním zařízením každého gastro provozu

Sporák je používán v kuchyni k tepelné přípravě  pokrmů v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotnách. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti  a výkonu hořáků nebo elektrických ploten. Ve spodní části sporáku je umístěna buď klasická nebo horkovzdušná trouba rozměrů na GN 1/1  nebo GN 2/1.
     Varná plocha sporáků je tvořena plynovými výkonnými profi hořáky nebo litinovými elektrickými plotnami. Elektrické sporáky mají pomalý start a vyšší provozní náklady.  Sporáky se sklokeramickou deskou nebo s indukčním ohřevem jsou výhodou nízké provozní náklady, rychlý start ale nevýhodou je vysoká pořizovací cena. Plynové profesionální gastro sporáky mají nižší pořizovací cenu, vysoká flexibilita zařízení, velký výkon a hlavně rychlý start . 

  • plynové sporáky

    Profesionílní gastro sporáky jsou základním vybavením každé kuchyně.

    Výkonné profi hořáky 3,5 až 9 kW a velké trouba zajistí přípravu teplých jídel pro Váš gastro provoz. 
    Sporák je spotřebič, který bude většina z vás používat téměř denně. Sporák se skládá ze dvou částí – varné desky a pečicí trouby.  Výhodou pořízení plynového sporáku je poměrně nízká pořizovací cena a nižší provozní náklady v porovnání s elektrickými modely. K pořizovací ceně je ale třeba připočíst i profesionální zapojení, plynový sporák totiž sami nezapojíte. Plynová varná deska umožňuje okamžitou regulaci teploty, má minimální tepelné ztráty a na rozdíl od litinových vařičů vždy víte, který hořák je právě v provozu. Při hoření vznikají zplodiny a hrozí i únik plynu, je proto vhodné dbát na dobré větrání.
           Plynové sporáky jsou spolehlivé zařízení v kuchyni postřednictvím kterých lze jednoduše připravit všechny typy jídel. Výhodou plynových sporáků je zejména to, že jsou tyto spotřebiče vždy okamžitě připraveny k použití. Pozitivem jsou pak rozhodně i nízké náklady na provoz a také možnost snadné a přesné regulace teploty. Plynové sporáky mají automatické jiskrové zapalování nebo věčný plamínek či bezpečnostní pojistku, která v případě nenadálého zhasnutí plamene zastaví přívod plynu.

  • elektrické sporáky
    sporáky s elektrickými litinovými varnými plotýnkami čtvercovými nabo kulatými výkonu 2,5 až 4 kW
na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 23 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 23 položek
SPORÁKY s troubou

Profi sporák je základním zařízením každého gastro provozu

Sporák je používán v kuchyni k tepelné přípravě  pokrmů v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotnách. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti  a výkonu hořáků nebo elektrických ploten. Ve spodní části sporáku je umístěna buď klasická nebo horkovzdušná trouba rozměrů na GN 1/1  nebo GN 2/1.
     Varná plocha sporáků je tvořena plynovými výkonnými profi hořáky nebo litinovými elektrickými plotnami. Elektrické sporáky mají pomalý start a vyšší provozní náklady.  Sporáky se sklokeramickou deskou nebo s indukčním ohřevem jsou výhodou nízké provozní náklady, rychlý start ale nevýhodou je vysoká pořizovací cena. Plynové profesionální gastro sporáky mají nižší pořizovací cenu, vysoká flexibilita zařízení, velký výkon a hlavně rychlý start .