sporáky pro gastro provozy. Kuchyně restaurace, školní jídelny, domovy, hotely
Sporák je používán v kuchyni k tepelné přípravě pokrmů v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotnách. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti a výkonu hořáků nebo elektrických ploten. Ve spodní části sporáku je umístěna buď klasická nebo horkovzdušná trouba rozměrů na GN 1/1 nebo GN 2/1.
Varn&aacut...
sporáky pro gastro provozy. Kuchyně restaurace, školní jídelny, domovy, hotely
Sporák je používán v kuchyni k tepelné přípravě pokrmů v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotnách. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti a výkonu hořáků nebo elektrických ploten. Ve spodní části sporáku je umístěna buď klasická nebo horkovzdušná trouba rozměrů na GN 1/1 nebo GN 2/1.
Varná plocha sporáků je tvořena plynovými výkonnými profi hořáky nebo litinovými elektrickými plotnami. Elektrické sporáky mají pomalý start a vyšší provozní náklady. Sporáky se sklokeramickou deskou nebo s indukčním ohřevem jsou výhodou nízké provozní náklady, rychlý start ale nevýhodou je vysoká pořizovací cena. Plynové profesionální gastro sporáky mají nižší pořizovací cenu, vysoká flexibilita zařízení, velký výkon a hlavně rychlý start .
■ horní deska z oceli AISI 304 o síle 1 mm ■ prolisovaná vrchní deska...
rozměr 900 x 655 mm, hořáky 1,8 až 3,5 kW a el. trouba s grilem
■ horní deska z oceli AISI 304 o síle 0,8 mm ■ prolisovaná vrchní deska...
800x700 mm, 4x plotýnky, malá trouba GN 1/1 (530x325 mm) horkovzdušná na 400 V
■ horní deska z oceli AISI 304 o síle 1 mm ■ prolisovaná vrchní deska...
■ horní deska z oceli AISI 304 o síle 1 mm ■ prolisovaná vrchní deska...
■ horní deska z oceli AISI 304 o síle 0,8 mm ■ prolisovaná vrchní deska...
■ horní deska z oceli AISI 304 o síle 0,8 mm ■ prolisovaná vrchní deska...
800x700 mm, 4x profi hořáky 3,5 a 5 kW, horkovzdušná trouba GN 1/1
800x700 mm, 4x klasic hořáky 3,5 a 6 kW, trouba horkovzdušná GN 1/1
1200x700 mm, 6x plotýnka, malá trouba GN 1/1 (530x325 mm) horkovzdušná na 230 V
1200x700 mm, 6x profi hořáky, trouba horkovzdušná GN 1/1
rozměr 800x700 mm, velká trouba GN 2/1 rozměr 650 x 530 mm
KVALITA , 800x700 mm, 4x profi hořáky 3 , 5 a 7 kW, velká statická trouba GN 2/1
rozměr 1200 x 700 mm, velká trouba 650 x 530 mm
1200x700 mm, 6x profi hořáky, trouba statická GN 2/1
rozměr 900x900 mm, 4 plotny po 2,5 kW, smalt trouba GN 2/1 s tělesy
rozměr 900 x 900 mm, pro velkokuchyně, elektrická trouba a čtyři plynové hořáky
rozměr 900x900 mm, nerez velká trouba GN 2/1 s vrchním a spodním tělesem
900x800 mm, 1x hořák 4kW, 1x 10kW a 2x7kW, trouba statická GN 2/1 na 400 V
■ horní deska z oceli AISI 304 o síle 2 mm ■ prolisovaná vrchní deska...
sporáky pro gastro provozy. Kuchyně restaurace, školní jídelny, domovy, hotely
Sporák je používán v kuchyni k tepelné přípravě pokrmů v hrncích, kastrolech a pánvích na plynových hořácích nebo elektrických plotnách. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti a výkonu hořáků nebo elektrických ploten. Ve spodní části sporáku je umístěna buď klasická nebo horkovzdušná trouba rozměrů na GN 1/1 nebo GN 2/1.
Varná plocha sporáků je tvořena plynovými výkonnými profi hořáky nebo litinovými elektrickými plotnami. Elektrické sporáky mají pomalý start a vyšší provozní náklady. Sporáky se sklokeramickou deskou nebo s indukčním ohřevem jsou výhodou nízké provozní náklady, rychlý start ale nevýhodou je vysoká pořizovací cena. Plynové profesionální gastro sporáky mají nižší pořizovací cenu, vysoká flexibilita zařízení, velký výkon a hlavně rychlý start .