- používáme při vaření, transportu a výdeji jídel
- nerez gastronádoby bez držadel používáme pří přípravě jídel v konvektomatech, troubách, teplých stolech
Gastronádoby se vyrábějí v mnoha velikostech a hloubkách. Nejběžnějším a základním typem je velikost 1/1 (530x325mm) a hloubky 200mm.
- další rozměry jsou poloviční 1/2, třetinkové 1/3 atd
- menší hloubky gastronádob jsou 150, 100, 65, 40 a 20 mm
Na gastronádoby lze použít víka obyčejná nebo s silikonovým resp. gumovým těsněním pro přepravu tekutých jídel.
Gastr...
- používáme při vaření, transportu a výdeji jídel
- nerez gastronádoby bez držadel používáme pří přípravě jídel v konvektomatech, troubách, teplých stolech
Gastronádoby se vyrábějí v mnoha velikostech a hloubkách. Nejběžnějším a základním typem je velikost 1/1 (530x325mm) a hloubky 200mm.
- další rozměry jsou poloviční 1/2, třetinkové 1/3 atd
- menší hloubky gastronádob jsou 150, 100, 65, 40 a 20 mm
Na gastronádoby lze použít víka obyčejná nebo s silikonovým resp. gumovým těsněním pro přepravu tekutých jídel.
Gastronádoby Standard jsou ekonomickou řadou gastronádob. Ideální poměr ceny a kvality. Jsou vyrobeny ve shodě s normou EN 631. Vyrobeny z jednoho kusu nerezové oceli 18/10. Vhodné zejména k výdeji, ohřevu a vaření.
nerez gastronádoby GN 1/1 , GN 1/2 a GN 1/3 + víka
- používáme při vaření, transportu a výdeji jídel
- nerez gastronádoby bez držadel používáme pří přípravě jídel v konvektomatech, troubách, teplých stolech
Gastronádoby se vyrábějí v mnoha velikostech a hloubkách. Nejběžnějším a základním typem je velikost 1/1 (530x325mm) a hloubky 200mm.
- další rozměry jsou poloviční 1/2, třetinkové 1/3 atd
- menší hloubky gastronádob jsou 150, 100, 65, 40 a 20 mm
Na gastronádoby lze použít víka obyčejná nebo s silikonovým resp. gumovým těsněním pro přepravu tekutých jídel.
Gastronádoby Standard jsou ekonomickou řadou gastronádob. Ideální poměr ceny a kvality. Jsou vyrobeny ve shodě s normou EN 631. Vyrobeny z jednoho kusu nerezové oceli 18/10. Vhodné zejména k výdeji, ohřevu a vaření.