Kategorie

Blixéry stolní Počet produktů: 10

Blixéry stolní

Stolní blixery od francouzského výrobce ROBOT COUPE  vhodné pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích s max. denní kapacitou do 200 porcí.

Čím je blixér jiný od kutru nebo mixéru ? 
- blixér má jemně vroubkovaný nůž , má 3.000 ot/min ( kutry a mixéry cca polovinu) a hlavně stěrku v míse kterou během procesu stíráme nerozmixovanou potravinu přichycenou mezi stěnou a noži ji zpět vracíme zpět pod nože. Tím je každá ma...

Blixéry stolní

Stolní blixery od francouzského výrobce ROBOT COUPE  vhodné pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích s max. denní kapacitou do 200 porcí.

Čím je blixér jiný od kutru nebo mixéru ? 
- blixér má jemně vroubkovaný nůž , má 3.000 ot/min ( kutry a mixéry cca polovinu) a hlavně stěrku v míse kterou během procesu stíráme nerozmixovanou potravinu přichycenou mezi stěnou a noži ji zpět vracíme zpět pod nože. Tím je každá malá hroudka potraviny rozmixovaná. Přímo určené pro kašovitou stravu a stravu do sondy. Na kutru nebo mixéru (i když někoho může lákat levnější cena) nelze úplně do hladka rozmělnit rýží, těstoviny ... nebo do mixéru přilévat vodu aby směs byla řídší ale tím z kaše děláme řídkou polévku a nedodržíme nutriční hodnoty potraviny.

Speciální typy kutrů, které kombinují funkci mixéru a kutru a umožňují:
  • dokonalé rozmělnění surovin díky speciálnímu noži a stíracímu rameni víka i nádoby,
  • snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě
  • realizaci pokrmů se změněnou strukturou podávané individuálně ve zdravotnických zařízeních
  • přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo i specialit,
  • zachování původní kompozice pokrmu – předkrm, hlavní jídlo, dezert, vařené jídlo či v syrovém stavu,
  • zachování nutriční hodnoty a nezbytných vitamínů.

MOTOROVÝ BLOK
  • indukční motor
    1. asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu,
    2. nerezová hřídel,
    3. magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění blixeru,
  • 1 nebo 2 regulace rychlosti.
  • Pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a větší přesnost zpracování.

NÁDOBA BLIXERU
  • Odnímatelná nádoba z nerezu s ergonomickým držadlem.
  • Stírací zařízení složené ze stěrek víka a stěrky nádoby, snadno rozebíratelné.
  • Průhledné polykarbonátové víko vybavené rukojetí a otvorem umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu přípravy.

Standardní vybavení:
  • nerezová nádoba,
  • stírací zařízení víka a nádoby,
  • nůž s jemným zubatým ostřím – umožňuje dokonalé rozmixování syrových nebo vařených surovin až do kašovité konzistence

Lze doobjednat:
  • nůž s hrubým zubatým ostřím,
  • břit jemné zubaté ostří (v závislosti na modelu)
Zobrazeno 1 – 10 z 10 položek
Zobrazeno 1 – 10 z 10 položek
Blixéry stolní

Blixéry stolní

Stolní blixery od francouzského výrobce ROBOT COUPE  vhodné pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích s max. denní kapacitou do 200 porcí.

Čím je blixér jiný od kutru nebo mixéru ? 
- blixér má jemně vroubkovaný nůž , má 3.000 ot/min ( kutry a mixéry cca polovinu) a hlavně stěrku v míse kterou během procesu stíráme nerozmixovanou potravinu přichycenou mezi stěnou a noži ji zpět vracíme zpět pod nože. Tím je každá malá hroudka potraviny rozmixovaná. Přímo určené pro kašovitou stravu a stravu do sondy. Na kutru nebo mixéru (i když někoho může lákat levnější cena) nelze úplně do hladka rozmělnit rýží, těstoviny ... nebo do mixéru přilévat vodu aby směs byla řídší ale tím z kaše děláme řídkou polévku a nedodržíme nutriční hodnoty potraviny.

Speciální typy kutrů, které kombinují funkci mixéru a kutru a umožňují:
  • dokonalé rozmělnění surovin díky speciálnímu noži a stíracímu rameni víka i nádoby,
  • snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě
  • realizaci pokrmů se změněnou strukturou podávané individuálně ve zdravotnických zařízeních
  • přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo i specialit,
  • zachování původní kompozice pokrmu – předkrm, hlavní jídlo, dezert, vařené jídlo či v syrovém stavu,
  • zachování nutriční hodnoty a nezbytných vitamínů.

MOTOROVÝ BLOK
  • indukční motor
    1. asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu,
    2. nerezová hřídel,
    3. magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění blixeru,
  • 1 nebo 2 regulace rychlosti.
  • Pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a větší přesnost zpracování.

NÁDOBA BLIXERU
  • Odnímatelná nádoba z nerezu s ergonomickým držadlem.
  • Stírací zařízení složené ze stěrek víka a stěrky nádoby, snadno rozebíratelné.
  • Průhledné polykarbonátové víko vybavené rukojetí a otvorem umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu přípravy.

Standardní vybavení:
  • nerezová nádoba,
  • stírací zařízení víka a nádoby,
  • nůž s jemným zubatým ostřím – umožňuje dokonalé rozmixování syrových nebo vařených surovin až do kašovité konzistence

Lze doobjednat:
  • nůž s hrubým zubatým ostřím,
  • břit jemné zubaté ostří (v závislosti na modelu)