Vyvalovačky těsta Vyvalovačky těsta jsou zařízení určená k vyválení těsta do požadované tloušťky a struktury. Jejich použití je vhodné kdekoliv, kde se často pracuje s různými druhy těsta. Šetří čas a zvyšují efektivitu práce ve vytížených provozech. ■ Celonerezové provedení ■ Rovné nebo šikmé uložení válce
Pizza pece řady P Pizza pece jsou zařízení vhodná do všech provozů. Svoji práci však nejlépe zastanou v pizzeriích a provozech, kde se připravuje pizza a další podobné pokrmy. Pizza pece řady P se nabízejí v jednopatrovém nebo dvoupatrovém provedení. Jedná se o pece pro maximální využívání. Každá komora má samostatné ovládání, horní a dolní topné těleso, horní a dolní termostat s vypínací teplotou 500 °C a samostatné osvětlení jednotlivých komor. Horní i dolní stěna komory je osazena šamotovými deskami. Ovládací panel je vybaven digitálním teploměrem. Díky termostatům pro jednotlivá tělesa je možné individuálně regulovat teplotu, a tím zaručit stejnoměrné pečení na vrchní a spodní straně pizzy. V případě potřeby lze k jednotlivým pecím objednat podstavce. ■ Horní i spodní šamotová deska ■ Komínek na odpouštění páry ■ Samostatně ovládané topné elementy ■ Lisovaná dvířka s perfektní těsností ■ Digitální teploměr ■ Vnitřní světlo ■ Široká madla
Hnětače těsta Hnětače těsta jsou zařízení specializovaná na zpracovávání rozličných druhů tuhých těst. Díky odolné a jednoduché konstrukci mohou zpracovávat značné objemy těsta. Zpracování těsta probíhá v otáčející se nerezové díži, ve které rotuje dle své osy hnětací spirála. ■ Odnímatelná díže ■ Ochranný odklopný kryt