Konvektomaty RM gastro

Konvektomaty RM gastro Počet produktů: 65

  • Konvektomaty STEAMBOX
    Konvektomaty STEAMBOX
    ■ SymbioticSystem Unikátní kombinace páry vytvořené v bojleru a nástřikem umožňuje využívat výhody obou principů v jednom zařízení ■ PREMIX hořáky Plynové hořáky s tlakově př edmíchanou směsí plynu a vzduchu výrazně snižují spotřebu plynu Hořáky mají patentovaný systém proti zpětnému zažehnutí, které způsobuje rázy v přívodním potrubí při zapalování ■ SteamTuner – ladění páry Systém ovládání stupně kvality nasycenosti páry podle navoleného typu pokrmu, dodá tak sušší páru, kterou vyžadují například ryby nebo cukrovinky, a naopak mokrou páru, kterou vyžadují například brambory nebo těstoviny ■ Konektivita USB Připojení USB pro nahrávání a ukládání receptů a pro aktualizaci fi rmware. ■ MeteoSystem Systém kontroly vlhkosti uvnitř konvektomatu řídí, aby ani při vložení potravin s vysokým obsahem vody nestoupla vlhkost nad nastavenou hodnotu nebo u suchých potravin naopak pod ni ■ Program zásuvů Umožňuje ve stejnou chvíli připravovat různé recepty, zařízení si samo řídí rozdílné časy přípravy a upozorní zvukovým signálem na každý dokončený pokrm ■ Režim sjednoceného dokončení EasyService Různé pokrmy dokončí ve stejnou chvíli, zákazníci u jednoho stolu s různými objednávkami tak nikdy nemusí čekat ■ Automatický mycí systém Automatický mycí systém s uzavřeným okruhem umožňuje použití jak mycích tablet, které jsou jednoduché na skladování, tak tekutého detergentu, který činí mytí téměř bezobslužnou záležitostí. Uživatel si navíc může zvolit, zda che pro oplach využívat syntetický detergent nebo běžný ocet, jakožto přírodní látku

    Profesionální konvektomaty využívají páry, která propůjčuje jídlu jedinečnou chuť a strukturu.
    Konvektomat RM STEAMBOX nabízí svým uživatelům také širokou škálu unikátních funkcionalit, které usnadní vaření nejen při větší objemech výdeje jídel. Důmyslný patent SymbioticSystem sjednocuje dva způsoby výroby páry v jeden. Kvalitní páru vyrobenou v boileru a úspornou páru generovanou okamžitým nástřikem na topná tělesa. Konvektomat RM STEAMBOX
    spojuje klady obou systémů a vyhýbá se jejich záporům. Nastavení hydratace páry v komoře se může zdát jako
    věda. Čím vlhčí je prostředí, tím rychleji se v něm přenáší teplo. To znamená, že čím vyšší je úroveň hydratace
    páry, tím větší je prostupnost tepla do upravovaného pokrmu. A pára má tendenci pokrm vysoušet. Proto je vhodné zvolit stupeň její hydratace podle typu připravovaného pokrmu. Abyste předešli rozpadu vláken (nežádoucí například u cukroví a ryb), tak vařte bez nadbytečné vlhkosti se suchou párou. Nastavení stupně hydratace páry podle typu jídla umožňuje patentovaný
    systém SteamTuner. MeteoSystem je patent, který kontroluje vlhkost uvnitř varného prostoru. Měří rozdíl vlhkosti uvnitř prostoru a stanoveným parametrem, čímž reguluje přívod a odvod vlhkosti prostřednictvím odvodní ventilace. Dokonalá kontrola vlhkosti nezáleží na množství pokrmů v konvektomatu – výsledek bude vždy stejný a manipulace pro nastavení minimální.
    Jedním z dalších pomocníků je i funkce EasyService (systém sjednoceného dokončení pokrmů v rámci programu zásuvů), kterou oceníte při vaření pokrmů s různou dobou přípravy. Obsloužíte hosty ve stejném čase, nikoho nenecháte čekat a ani mu nepřinesete vychladlý pokrm. Provozy, které chtějí být v dlouhodobém horizontu úspěšné, musí optimalizovat své procesy a pracovní metody. Vhodná zařízení, která jsou snadno a intuitivně ovladatelná a umožňují lepší organizaci práce, jsou
    správnou cestou, jak optimalizace docílit. A přesně to splňuje ovládací panel konvektomatů RM STEAMBOX.
  • Konvektomaty RM SLIM
    Konvektomaty RM SLIM

    ■ Kompaktní rozměry Funkce jako velký konvektomat při pouhých 519 mm šířky. Jediný skutečně kompaktní konvektomat na trhu, který disponuje vývinem páry v bojleru, která je obecně považována za kvalitnější a pro většinu minutkových pokrmů je vhodnější ■ Odložený start a Vaření přes noc RM SLIM umožňuje nastavit program nočního vaření například pro masa při nízkoteplotní úpravě. Kuchař tak může využít celý den věnovat běžnému vaření a následně nastaví program, který se spustí v noci během nepřítomnosti. ■ Dotykový displej 7“ Velký displej s intuitivním ovládáním nevyžaduje zdlouhavá zaškolení nebo pravidelné listování v manuálu Zřetelně zobrazuje veškeré důležité parametry, odpočítávání umožňuje organizovat čas kuchyni ■ MeteoSystem Systém kontroly vlhkosti uvnitř konvektomatu řídí, aby ani při vložení potravin s vysokým obsahem vody nestoupla vlhkost nad nastavenou hodnotu nebo u suchých potravin naopak pod ni ■ SymbioticSystem Unikátní kombinace páry vytvořené v bojleru a nástřikem umožňuje využívat výhody obou principů v jednom zařízení ■ Ladění receptů Jednoduché nastavení fi nálního dokončení receptu dle individuálních požadavků zákazníka. Zařízení samo přepočítá hodnoty podle požadovaného stupně propečení nebo úpravy do zlatova. ■ Program zásuvů Umožňuje ve stejnou chvíli připravovat různé recepty, zařízení si samo řídí rozdílné časy přípravy a upozorní zvukovým signálem na každý dokončený pokrm ■ Režim sjednoceného dokončení EasyService Různé pokrmy dokončí ve stejnou chvíli, zákazníci u jednoho stolu s různými objednávkami tak nikdy nemusí čekat

    Inovované konvektomaty RM SLIM nabízí širokou škálu vlastností a funkcí v rámci svých velice kompaktních rozměrů. Nároky na organizaci prostoru a rozměry zařízení jsou stále větší, což vyžaduje nový způsob smýšlení o produktu, který má však být stále multifunkční, efektivní a prostorově úsporný. Přesně to splňuje model RM SLIM. V 519 mm šířky jsou zachovány všechny benefity konvektomatů standardních rozměrů. Důmyslný patent SymbioticSystem sjednocuje dva způsoby výroby páry v jeden. Kvalitní páru vyrobenou v boileru s rychlou a úspornou párou generovanou okamžitým nástřikem na topná tělesa. Obě metody pracují v dokonalé symbióze a vývin páry je daleko rychlejší než v případě tradičních systémů. Modely RM STEAMBOX mají menší generátory páry než běžné konvektomaty, což umožňuje jejich použití v kompaktní verzi RM SLIM, která se tímto stává jedinou svého druhu. Nastavení hydratace páry v komoře se může zdát jako věda. Čím vlhčí je prostředí, tím rychleji se v něm přenáší teplo. Proto čím vyšší je úroveň hydratace páry, tím větší je prostupnost tepla do upravovaného pokrmu. Pára má tendenci pokrm vysoušet, proto je vhodné zvolit stupeň hydratace páry podle typu připravovaného pokrmu. Abyste předešli rozpadu vláken (nežádoucí například u cukroví a ryb), tak vařte bez nadbytečné vlhkosti. Nastavení stupně hydratace páry podle typu jídla umožňuje patentovaný systém SteamTuner. Inovované konvektomaty RM SLIM mají nově nastavitelnou vlhkost páry od 1 do 5 (suchá pára – mokrá pára). Dalším revolučním patentem je MeteoSystem, který kontroluje vlhkost uvnitř varného prostoru. Měří rozdíl mezi vlhkostí uvnitř prostoru a stanoveným parametrem a sám reguluje, zda vlhkost přidat nebo ji odvést prostřednictvím odvodní ventilace v závislosti na uvolňování přirozené vlhkosti. Meteosystem poskytuje až 30procentní úsporu vody tím, že zabraňuje nadprodukci páry.Ovládání konvektomatu RM SLIM si rychle osvojíte díky barevnému dotykovému panelu. K dispozici máte přednastavené recepty nebo můžete využít programovacího režimu, kterým přizpůsobíte vlhkost páry nebo teplotu v komoře podle svých potřeb. RM SLIM je plnohodnotným pomocníkem do vaší kuchyně v kvalitě klasického konvektomat při nižších pořizovacích i provozních nákladech a úspoře místa.

  • Regenerátory RegBoxy
    Regenerátory RegBoxy RM gastro

    Udržovací skříně HOLDBOX a regenerátory REGBOX jsou zařízení, která regenerují pokrmy a udržují je při správné teplotě. Navíc HOLDBOX umožňuje nízkoteplotní úpravu jídel (delta t tepelná úprava). Zařízení jsou vytvořena tak, aby vyhovovala současným stravovacím potřebám, zvyšovala produktivitu a zachovala vysokou kvalitu pokrmu.

    Na rozdíl od konvektomatů, v kterých lze jídlo snadno převařit během regenerace, disponují zařízení REGBOX vysoce přesným hydratačním systémem. Elektronicky řízené udržovací skříně a regenerátory udržují jídlo při optimální teplotě bez vysychání a připalování. Na rozdíl od běžných konvektomatů lze pokrmy v HOLDBOXU uchovat i delší dobu, aniž by docházelo k postupnému vysoušení a degradaci počáteční kvality.

    Udržovací skříně a regenerátory jsou stabilní a dostatečně silné, aby odolávaly nárazům a náročným pracovním podmínkám. Zařízení HOLDBOX a REGBOX mají velmi jednoduché a intuitivní ovládání, které je přístupné celému personálu kuchyně.

    Ve srovnání s konvenční troubou je teplo uvnitř varné komory zařízení REGBOX a HOLDBOX udržováno na konstantní teplotě díky izolovaným dveřím zaručujícím minimální tepelné ztráty. Řízený systém páry u regenerátorů umožňuje uchovat ohřev potravin i díky programovatelnému střídavému ventilátoru, který lze nastavit podle druhu pokrmu a typu přípravy.

    Pokrmy, které mohou být regenerovány a udržovány při výdejní teplotě:

    • hotová jídla, kaše, gratinované pokrmy (lasagne, palačinky), noky a těstoviny obecně, pečené pokrmy, nákypy, dušené pokrmy, dušená masa, gratinovaná zelenina, restovaná zelenina a další
    • uvařená jídla vakuovaná, popř. kontejnery pro kantýny a veřejné stravování
    ■ Programovací režim
    Programy pro regenerační a údržbovou fázi mohou být uloženy do deseti připravených pamětí.
    ■ Teplota až 170 °C
    Umožňuje přímou přípravu pokrmů napařováním ■ Vysoká mobilita Při zakoupení verze s vodní pumpou a kolečky je možné použít jako mobilní zařízení při výdeji obědů i bez přímého napojení na vodovodní řad
    ■ Delta-t tepelná úprava
    Udržuje konstantní teplotní rozdíl mezi teplotou varného prostoru a teplotou v pokrmech. Zajišťuje tak rovnoměrné prohřátí, předchází syrovému jádru při připáleném povrchu.
    ■ Komora se zaoblenými rohy
    Komora holdboxu je kompletně z nerezové oceli se zaoblenými rohy. Nečistoty nemohou ulpívat v rozích.
    ■ Přepravní madla
    Ergonomické rukojeti jsou umístění po bocích holdboxu v pozicí ch pro snadné uchopení.
    ■ Plně vytažitelné zásuvky
    Zásuvky lze samostatně a kompletně vysunout. Předchází tak vylití při vkládání GN s tekutým pokrmem. Jejich vnitřní prostor je určen pro GN 1/1 s maximální výškou 150 mm. Jsou vyrobeny z nerezové oceli.

  • HoldBoxy UDRŽOVACÍ SKŘÍNĚ

    Regenerátory a udržovací skříně RM

    Udržovací skříně HOLDBOX a regenerátory REGBOX jsou zařízení, která regenerují pokrmy a udržují je při správné teplotě. Navíc HOLDBOX umožňuje nízkoteplotní úpravu jídel (delta t tepelná úprava). Zařízení jsou vytvořena tak, aby vyhovovala současným stravovacím potřebám, zvyšovala produktivitu a zachovala vysokou kvalitu pokrmu.

    Na rozdíl od konvektomatů, v kterých lze jídlo snadno převařit během regenerace, disponují zařízení REGBOX vysoce přesným hydratačním systémem. Elektronicky řízené udržovací skříně a regenerátory udržují jídlo při optimální teplotě bez vysychání a připalování. Na rozdíl od běžných konvektomatů lze pokrmy v HOLDBOXU uchovat i delší dobu, aniž by docházelo k postupnému vysoušení a degradaci počáteční kvality.

    Udržovací skříně a regenerátory jsou stabilní a dostatečně silné, aby odolávaly nárazům a náročným pracovním podmínkám. Zařízení HOLDBOX a REGBOX mají velmi jednoduché a intuitivní ovládání, které je přístupné celému personálu kuchyně.

    Ve srovnání s konvenční troubou je teplo uvnitř varné komory zařízení REGBOX a HOLDBOX udržováno na konstantní teplotě díky izolovaným dveřím zaručujícím minimální tepelné ztráty. Řízený systém páry u regenerátorů umožňuje uchovat ohřev potravin i díky programovatelnému střídavému ventilátoru, který lze nastavit podle druhu pokrmu a typu přípravy.

    Pokrmy, které mohou být regenerovány a udržovány při výdejní teplotě:

    • hotová jídla, kaše, gratinované pokrmy (lasagne, palačinky), noky a těstoviny obecně, pečené pokrmy, nákypy, dušené pokrmy, dušená masa, gratinovaná zelenina, restovaná zelenina a další
    • uvařená jídla vakuovaná, popř. kontejnery pro kantýny a veřejné stravování
  • Přislušenství
na stránku
Zobrazeno 1 – 48 z 65 položek
Zobrazeno 1 – 48 z 65 položek