Distribuce jídel, Gastronádoby

Distribuce jídel, Gastronádoby Počet produktů: 8

  • Servírovací vozíky
    Servírovací vozíky můžete využívat pro dopravu jídel, nádobí, prádla apod. ve všech hotelích a velkokapacitních provozech. V nabídce jsou vozíky o dvou délkách v provedení dvoupolicovém nebo třípolicovém. Vozíky jsou dodávány v rozebraném stavu, snižují se tak náklady na přepravu. Pro ochranu zdí jsou vozíky u koleček vybaveny protinárazovými kroužky.
    ■ Konstrukce regálových vozíků z duralu
    ■ Čtyři kolečka - dvě s brzdou
    ■ Nerezové police a zásuvy
    ■ Protinárazové kroužky
  • Termoporty
    Termoporty jsou vhodné pro přepravu pokrmů a surovin při nutnosti zachování dočasné tepelné stability. Termoporty mají silikonové těsnění dveří, masivní madla s plastovou rukojetí pro manipulaci a jsou uzavírány kovovými sponami. Z důvodu snižování objemu vzduchu při chladnutí obsahu, díky čemuž vzniká v termoportu podtlak, jsou pro vyrovnání tlaků a snadné otevření termoportu vybaveny uzavíratelnými ventilačními otvory.
    ■ Model pro malé objemy GN 1/3 COP nebo pro uchování nápojů
    ■ Ventil pro vyrovnání tlaku
    ■ Čtyři kovové uzavírací spony
    ■ Odnímatelné víko
  • Vodní lázně pojízdné
    Zařízení je určené pro uchování potravin na servírovací teplotě, je vhodné pro všechny typy provozů s kontinuálním výdejem pokrmů. Pojízdné vodní lázně jsou určeny pro uložení gastronádob o maximální hloubce 200 mm. Vícevanové uspořádání umožňuje nastavit rozdílnou teplotu pro jednotlivé prostory. Při neúplném využití kapacity jednotlivých modelů se nemusí prázdné prostory vyhřívat, tím se snižují náklady na provoz.
    ■ Topné těleso pod dnem vany
    ■ Regulace teploty od 30 °C do 90 °C
    ■ Samostatné ovládání jednotlivých van
    ■ Variabilita ovládání na kratší nebo delší straně
  • Ohřívače talířu
    Zařízení je určené k nahřívání talířů pro nižší tepelnou ztrátu pokrmu při servírování. Výběr ze tří kapacitních provedení na 30, 60 nebo 120 talířů. Skříně jsou celonerezového provedení s dvojitým pláštěm, ovládací panel umožňuje regulaci teploty předehřevu talířů. Nerezové dveře chrání talíře od znečištění před zahájením výdeje.
    ■ Celonerezové provedení
    ■ Dvojitý plášť
    ■ Nastavitelné police
  • Podnosy
  • Vitríny chladící a vyhřívané
    Chladicí a vyhřívané vitríny jsou nejvhodnějším zařízením pro uchovávání a výdej pokrmů v jakémkoliv potravinářském provozu. U vyhřívaných vitrín je ohřev potravin zajištěn pomocí vodní lázně a vrchních halogenových světel, které udržují teplotu pokrmu od + 30 °C do + 90 °C. Chladicí vitrína je vybavena chladicí jednotkou, která zajistí teplotu pokrmu od + 4 °C do + 8 °C. Vitrína je lehce ovladatelná díky řídicí jednotce. Na displeji se během provozu zobrazuje teplota lázně ve vaně.
    ■ Pojezdová kolečka s brzdou
    ■ Barvy dle RAL
    ■ Variabilita uložení gastronádob
    ■ Uživatelsky přátelská řídicí jednotka s displejem
  • Regálové vozíky
    Servírovací vozíky můžete využívat pro dopravu jídel, nádobí, prádla apod. ve všech hotelích a velkokapacitních provozech. V nabídce jsou vozíky o dvou délkách v provedení dvoupolicovém nebo třípolicovém. Vozíky jsou dodávány v rozebraném stavu, snižují se tak náklady na přepravu. Pro ochranu zdí jsou vozíky u koleček vybaveny protinárazovými kroužky.
    ■ Konstrukce regálových vozíků z duralu
    ■ Čtyři kolečka - dvě s brzdou
    ■ Nerezové police a zásuvy
    ■ Protinárazové kroužky
Zobrazeno 1 – 8 z 8 položek
Zobrazeno 1 – 8 z 8 položek