Servírovací vozíky můžete využívat pro dopravu jídel, nádobí, prádla apod. ve všech hotelích a velkokapacitních provozech. V nabídce jsou vozíky o dvou délkách v provedení dvoupolicovém nebo třípolicovém. Vozíky jsou dodávány v rozebraném stavu, snižují se tak náklady na přepravu. Pro ochranu zdí jsou vozíky u koleček vybaveny protinárazovými kroužky. ■ Konstrukce regálových vozíků z duralu ■ Čtyři kolečka - dvě s brzdou ■ Nerezové police a zásuvy ■ Protinárazové kroužky
Termoporty jsou vhodné pro přepravu pokrmů a surovin při nutnosti zachování dočasné tepelné stability. Termoporty mají silikonové těsnění dveří, masivní madla s plastovou rukojetí pro manipulaci a jsou uzavírány kovovými sponami. Z důvodu snižování objemu vzduchu při chladnutí obsahu, díky čemuž vzniká v termoportu podtlak, jsou pro vyrovnání tlaků a snadné otevření termoportu vybaveny uzavíratelnými ventilačními otvory. ■ Model pro malé objemy GN 1/3 COP nebo pro uchování nápojů ■ Ventil pro vyrovnání tlaku ■ Čtyři kovové uzavírací spony ■ Odnímatelné víko
Zařízení je určené pro uchování potravin na servírovací teplotě, je vhodné pro všechny typy provozů s kontinuálním výdejem pokrmů. Pojízdné vodní lázně jsou určeny pro uložení gastronádob o maximální hloubce 200 mm. Vícevanové uspořádání umožňuje nastavit rozdílnou teplotu pro jednotlivé prostory. Při neúplném využití kapacity jednotlivých modelů se nemusí prázdné prostory vyhřívat, tím se snižují náklady na provoz. ■ Topné těleso pod dnem vany ■ Regulace teploty od 30 °C do 90 °C ■ Samostatné ovládání jednotlivých van ■ Variabilita ovládání na kratší nebo delší straně
Zařízení je určené k nahřívání talířů pro nižší tepelnou ztrátu pokrmu při servírování. Výběr ze tří kapacitních provedení na 30, 60 nebo 120 talířů. Skříně jsou celonerezového provedení s dvojitým pláštěm, ovládací panel umožňuje regulaci teploty předehřevu talířů. Nerezové dveře chrání talíře od znečištění před zahájením výdeje. ■ Celonerezové provedení ■ Dvojitý plášť ■ Nastavitelné police
Chladicí a vyhřívané vitríny jsou nejvhodnějším zařízením pro uchovávání a výdej pokrmů v jakémkoliv potravinářském provozu. U vyhřívaných vitrín je ohřev potravin zajištěn pomocí vodní lázně a vrchních halogenových světel, které udržují teplotu pokrmu od + 30 °C do + 90 °C. Chladicí vitrína je vybavena chladicí jednotkou, která zajistí teplotu pokrmu od + 4 °C do + 8 °C. Vitrína je lehce ovladatelná díky řídicí jednotce. Na displeji se během provozu zobrazuje teplota lázně ve vaně. ■ Pojezdová kolečka s brzdou ■ Barvy dle RAL ■ Variabilita uložení gastronádob ■ Uživatelsky přátelská řídicí jednotka s displejem
Servírovací vozíky můžete využívat pro dopravu jídel, nádobí, prádla apod. ve všech hotelích a velkokapacitních provozech. V nabídce jsou vozíky o dvou délkách v provedení dvoupolicovém nebo třípolicovém. Vozíky jsou dodávány v rozebraném stavu, snižují se tak náklady na přepravu. Pro ochranu zdí jsou vozíky u koleček vybaveny protinárazovými kroužky. ■ Konstrukce regálových vozíků z duralu ■ Čtyři kolečka - dvě s brzdou ■ Nerezové police a zásuvy ■ Protinárazové kroužky