- -3%
- nej prodej
vozík na ohřev nádobí do tabletů - typ EPU 2
dvě plochy 285x285 mm na uložení nádobí, ohřev na 110 C
kompletní sestava : plastový izolovaný vrchní a spodní díl, uvnitř s porcelánovým nádobím, mískou na polévku s víčkem, talířem s plast víčkem na hlavní jídlo a salátovou mískou bez víčka a plast držák karet
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.
Nastal problém s odesláním zprávy, prosím ujistěte se že jsou vyplněna všechna pole.
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.
Nastal problém s odesláním zprávy, prosím ujistěte se že jsou vyplněna všechna pole.
Tabletový systém Thermoline - pro výdej, přepravu naporcovaných jídel v teplém stavu z kuchyně k pacientovi uvnitř budovyv nemocnicích, domovech důchodců, ústavech ....
- základní sestavu Thermoline tvoří izolovaný box s polyuretanu (vrchní a spodní díl) uvnitř s mískou na polévku s víčkem, talířem s plast víčkem na hlavní jídlo a mískou na přílohu nebo omáčku a také plast držák karet na jméno pacienta s magnetickou úchytkou. Polévková míska s víčkem omezuje vylití polévky. Salátová míska je bez víčka
Možnost dokoupit sklokeramický podnos 530x370 mm s výliskem na tablet proti posunu
Neutrální : teplota jídla se udržuje pouze v izolovaném tabletu do kterého se vloží horké jídlo a předehřáté porcelanové nádobí při teplotě min.85 C Teplé jídlo vydrží díky izolačním vlastnostem tabletu v závislosti dle venkovní teploty a doby do konzumace jídla ( viz.přloha teplotní křivka ). Bez dodatečného ohřevu.
Porcelánové nádobí se předehřívá na teplotu 85° C - 90° C, polévka a hlavní jídlo se vkládá do tabletu při minimální teplotě 85° C.
Příklad procesu výdeje jídel ve starvovácích podnosech :
- na pracovním stole určeném k porcování , plnění stravovacích podnosů z výdejních vozíku porcujeme teplé jídlo a předehřáteho nádobí . Talíře předehříváme např. v vozíku na ohřev talířů EPT 2 ( s kapacitou 2x po 50 talířů ) a mísky předehříváme v vozíku s ohřevem na mísky ( čtvercové koše na uložení mísek).
Po naplnění stravovacích podnosů rozvoz můžeme zajistit v regálových vozících NET ( pro neutrální tablety) nebo ve vozících TTV-O A s napájením na 230 V pro tablety s aktivním ohřevem.
Po následném výdeji a umytí , tablety uskladníme např. do regálového vozíku RV
Základní sestava tabletového systému THERMOLINE se skládá z izolovaného víka a izolovaného spodního, který má prolisy pro uložení misky na polévku, talíře na hlavní jídlo a misky na salát. Tablet Thermoline se používá v kombinaci s porcelánovým nádobím, které má ploché dno. Do tabletového systému se používá polévková miska s osazením a víčkem omezujícím vylití polévky, talíř pro hlavní jídlo s víčkem, salátová miska bez víčka a karta diet.
Použití:
Plastový izolační tabletový systém THERMOLINE se v kombinaci s porcelánovým nádobím s polypropylenovými víčky používá k uchovávání a přepravě již naporcovaného jídla. Porcelánové nádobí (talíř a miska na polévku) se předehřívá na teplotu +85 °C až +90 °C, hotový pokrm se vkládá při teplotě min. +85 °C. Při dodržení uvedených podmínek zůstává jídlo teplé až po dobu 45 min.
Ke stažení
dvě plochy 285x285 mm na uložení nádobí, ohřev na 110 C
na na dva nebo tři sloupce tabletů Thermoline, s kapacitou 14 , 21 a 30 ks
vyhřívaný ventilátorem, izolovaný dvouplášťovy, kapacita na 20 tabletů tThermoLine na podnosech...
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Tabletový systém je ideální pro stravování ve zdravotnických zařízeních, hotelovou pokojovou...
zn.Cambro, obal lehký expandovaný polypropylen, součástí nádoby je i dvojdílný talíř s poklopem a...
Tabletový systém od značky CAMBRO byl navržen tak, aby až 1 hodinu udržel teplotu studených i...
kompletní sestava : plastový izolovaný vrchní a spodní díl, uvnitř s porcelánovým nádobím, mískou na polévku s víčkem, talířem s plast víčkem na hlavní jídlo a salátovou mískou bez víčka a plast držák karet
check_circle
check_circle