elektrický naklepávač řízků - lis na maso Primax
stroj lis místo ručního klepání masa na řízky, závitky, rolády ... s výkonem až 600 plátků na...
- tenderizér na maso pro změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa, lepší propečení. Zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%
- naklepávač lis na maso pro roztažení masa řízky, na plátek pro závitky, rolády
- plničky narážky na klobásy, jelita pro naplnění střev masovou směsi
- nudličkovače nařežou plátek masa na proužky, nudličky zvolené šíře
Nejprodávanéjší
Počet produktů: 21
stroj lis místo ručního klepání masa na řízky, závitky, rolády ... s výkonem až 600 plátků na...
Maximální velikost kusu masa: šířka 160 mm, tloušťka 30 mm. Tělo z nerezové oceli. Včetně válečků...
Tělo, válec a píst z nerezové oceli. Vybaven snadno ovladatelným dvourychlostním plnicím...
Tělo, válec a píst z nerezové oceli. Vybaven snadno ovladatelným dvourychlostním plnicím...
Tělo, válec a píst z nerezové oceli. Vybaven snadno ovladatelným dvourychlostním plnicím...
Tělo, válec a píst z nerezové oceli. Vybaven snadno ovladatelným dvourychlostním plnicím...
Elektrický tenderizér naporcuje až 400 plátků masa za hodinu a významně snižuje ztrátu hmotnosti...
ruční míchání masa, výklopná, obsah 11 a 20 litrů
Zařízení pro výrobu masných výrobků v malém množství Vyrobeno z nerezové oceli AISI 304 Klika z...
Zařízení pro malou výrobnu uzenářských výrobků Pro míchání mletého masa s jinými přísadami jako...
Zařízení pro malou výrobnu uzenářských výrobků Pro míchání mletého masa s jinými přísadami jako...
propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa ... vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krutí ...
Proč tenderizér ? Výhody jsou :
- propracuje jakýkoliv vykoštěný plátek masa, snižuje ztrátu hmotnosti masa při tepelné přípravě.
- určen pro restaurací, obchodů z masem a ostatních gastro provozů
- určeny k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) tzn. změkčení masa
- stroj pracuje následovně : do motorové jednotky s nádstavcem pro nařezání masa
Plátek masa pustíme mezi otáčející se válce a plátek dole vyjede ze stroje patřičně zpracovaný.
- pro masa vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, krůty ...
- zkrátí se tím doba tepelné úpravy masa až o 40%, úspora energie
- maso je měkčí, šťavňatější a rovnoměrně propečené do hloubky
- kratší až 4x a účinnější marinování
- V mase zůstává více chutí a lépe drží tvar.
check_circle
check_circle