-
VARNÉ zařízení
-
KONVEKTOMATY
-
SPORÁKY s troubou
-
VAŘIDLA bez trouby
-
KOTLE várné
-
PÁNVE smažící
-
TROUBY na pečení
-
STOLIČKY varné
-
OHŘEV, regenerace, udržování
-
FRITÉZY gastro profi
-
INDUKČNÍ a STOLNÍ vařiče
-
GRILOVACÍ smažící desky
-
HOT DOG párky v rohlíku
-
GYROS grily
-
KONTAKTNÍ grily
-
MIKROVLNKY gastro
-
SALAMANDER grily
-
TOUSTOVAČE toastery
-
na VAFLE a PALAČINKY
-
GRILY NA KUŘATA
-
do stánku PÁNEV, Popcorn, Vata
-
čistící prostředky na grily a trouby
-
příslušenství k varné zařízení
-
VARNÁ LINKA do restaurace RedFox 700
-
KONVEKTOMATY
-
ZPRACOVÁNÍ potravin
-
Krouhače zeleniny
-
kombinace KROUHAČ / KUTR
-
MLÝNKY NA MASO
-
ROBOTY kuchyňské
-
NÁŘEZOVÉ STROJE profi
-
KUTRY a Blixery
-
Vakuové BALIČKY potravin
-
Stroje a zařízení na MASO
-
MIXÉRY RUČNÍ ponorné
-
MIXÉRY STOLNÍ profi
-
ŠKRABKY brambor
-
kráječe ostatní (na sýr, párky, hranolky ...)
-
kráječe chleba, veky a knedlíků
-
Vidlicové hnětače těsta GT
-
příslušenství zpracování potravin
-
Krouhače zeleniny
-
CHLADÍCÍ zařízení
-
LEDNICE plné dveře
-
LEDNICE prosklené dveře
-
STOLY chladící
-
MRAZÍCÍ zařízení
-
VÝROBNÍKY a drtiče LEDU
-
SALADETY salátové stoly
-
ŠOKERY zchlazení a zmrazení
-
chlazené VITRÍNKY NA GN
-
výrobník ledové nápoje
-
chladící barové lednice na láhve
-
VITRÍNKY prodejní stolní
-
vířiče chlazených nápojů
-
vitríny prodejní prosklené
-
vitríny pultové do obchodu
-
ZMRZLINOVÉ stroje
-
příslušenství chlazení
-
LEDNICE plné dveře
-
MYCÍ zařízení
-
VÝDEJ a PŘEPRAVA
-
Výdej jídla chafingy, kotlíky
-
VÁRNICE termosy
-
TERMOPORTY na přepravu jídel
-
JÍDLONOSIČE s termoobalem
-
TABLETové podnosy
-
Výdejní vany a pulty
-
VÝDEJNÍ VOZÍKY a stoly
-
SERVIROVÁNÍ, bufet, raut, snídaně
-
TALÍŘE, PŘÍBORY, sklo
-
NÁPOJE - horké vody a termosky
-
Transportní vozíky na tablety a GN
-
jídelní TÁCKY, vozíky na podnosy
-
INFRA LAMPY, desky a nadestavby na ohřev jídla
-
SALÁTOVÉ výdejní bary
-
VITRÍNY teplé vyhřívané
-
REŽONY a ohřívače na talíře
-
VOZÍKY držáky na TALÍŘE
-
kávovary automaty na snídaně
-
příslušenství k výdej a přeprava jídla
-
Výdej jídla chafingy, kotlíky
-
NEREZ nábytek
-
Kuchařské potřeby
-
GASTRONÁDOBY a plechy
-
HRNCE, kastroly, rendlíky
-
PÁNVIČKY a PEKÁČE
-
Nerez mísy, kotlíky, vědra, odměrky
-
NÁČINÍ a POMUCKY do kuchyně
-
ŠPALKY a krájecí DESKY
-
baličky hotových jídel do mísek
-
NOŽE profi pro gastronomii
-
VÁHY kuchyňské
-
pro cukráře na pečení
-
REGÁLY do kuchyně a skladu
-
Teploměry gastro
-
BRUSKY na nože
-
Drtiče , nádoby na kuchyňský odpad
-
Ostatní zařízení kuchyně
-
GASTRONÁDOBY a plechy
-
PIZZA a BAR
- velko PRÁDELNY
NEREZ nábytek
Nerez gastro nábytek pro profi kuchyně
Nabízené nerez pracovní stoly, nerez mycí stoly, nerezové dřezy, nerezové vozíky, nerezové regály, nerezové skříně, nerezové nástěnné police, nerezové digestoře, nerezové dvoudřezy a ostatní nerez výrobky do kuchyně restaurací, školní kuchyně, cukrárny, pekárny, řeznictví, potravinářské a jiné gastro provozy.
Počet produktů: 27
Aktivní filtry
nerez stoly centrální YA s spodní policí
VÍCE ROZMĚRU, délky 800 až 1600 mm, trubkové nohy, spodní police, bez zadního lemu
nerez stoly přístěnné ST Gredil
hloubka 600 nebo 700 mm, délky 600 až 1200 mm, s zadním lemem ke zdi,
nerez stoly přístěnné YA s spodní policí a zadním lemem
VÍCE ROZMĚRU, délky 800 až 1600 mm, hloubka 600 nebo 700 mm, spodní police, zadní lem,
Pojízdný vozík HE 15 x GN 1/1 a tácy
bez zasílení uprostřed, 15 nosnic pro GN 1/1 ve vzdálenosti 80 mm od sebe. S oboustrannými...
nerez pracovní stoly ST 01
délky 400 až 1900 mm, nohy bez spodních výstuží, zadní lem, hloubka 600 nebo 700 mm
nerez pracovní stoly ST 02 s spodní trnoží
délky 400 až 1900 mm, spodní zesílení, zadní lem, hloubka 600 nebo 700 mm
Provádíme i atypické nerezové gastro výrobky dle nákresu, v jiných rozměrech a požadovaných úpravách dle přání zákazníka
Mycí stoly s dřezem, kuchyňský pracovní stůl je základní součástní každé profesionální gastro kuchyně. Nerezový nábytek z kvalitní potravinářské oceli splňuje hygienické podmínky pro používání v gastronomických provozech.
Nerez ocel
Materiál používaný při výrobě gastro nábytku je nerez ocel 17.241, tzv. potravinářská ocel , AISI 430 magnetická, AISI 304 nemagnetická. Nerezovost se dosahuje přidáním do oceli určitého množství chromu.
Nerezová ocel je obecný název pro všechny druhy oceli, které nepodléhají korozi neboli jinými slovy ty druhy oceli, které jsou odolné oxidaci. Je zde tzv. pasivní vrstva na povrchu, která se neustále obnovuje a zabraňuje korozi. Tato ocel je odolná oxidaci díky vlastnostem, které jsou dány příměsí prvků jako chrom, nikl a molybden. I takto upravená ocel může za určitých podmínek podlehnout povrchové korozi a to zejména v těchto případech:
- Hladina chlóru – nerez ocel je odolná určité koncentraci chlóru. Ke korozi může docházet již při koncentraci vyšší než 2mg/l v závislosti na době, po kterou je zvýšené koncentraci vystavena
- Koncentrace rozpuštěné soli- rozpuštěná sůl se usazuje na povrchu a zabraňuje přístupu kyslíku a tvorbě pasivní vrstvy a její regeneraci. Elektrolýza kuchyňské soli způsobuje nevratné poškození nerezového materiálu.
- Změna pH – správné pH je 7,2 – 7,6. Jakákoliv změna, především snižování pH, způsobuje agresivitu vody a vznik koroze nerez materiálů.
- Kombinace chloru a vlhkosti prostředí – nejčastější příčinou koroze bývá kondenzace vody a chloru.
- Spojení nebo kontakt různých materiálů – kdy může dojít k vzniku el. článku a následně galvanické korozi.
Styk s předměty podléhajícími korozi - povrch nerezového výrobku nesmí přijít na delší dobu do styku s předměty podléhající korozi. Tyto předměty by mohly zkorodovat a zanechat na nerezi těžko odstranitelné skvrny nebo způsobit trvalé poškození nerezového materiálu.
Styk s agresivními látkami - povrch běžné nerezi nesmí přijít na delší dobu do styku se surovinami s naleptávacím působením / např. ovocné šťávy, kuchyňská sůl, slaná voda, ocet, hořčice, čistící prostředky s obsahem kyselin, apod./.
Také dlouhodobé usazování nečistot na povrchu může způsobit povrchovou korozi, částečky prachu mohou obsahovat částice kovu nebo rzi, které se uvolnily z jiných materiálů a oxidují.
Údržba nerezi
K čištění nerezi se nesmí používat drátěná vlna, ocelové drátěnky nebo jiný materiál obsahující částice železa. Použitím takovýchto čistících prostředků bychom zanesli do povrchu nerezi částice železa, které by způsobily povrchovou korozi. Pro běžné čištění postačí omytí teplou vodou se saponátem, případně očištění prostředkem na čištění skel na bázi alkoholu. Vhodné je použití přípravku který je na ošetření nerezi speciálně určen, tyto přípravky jsou běžně na trhu k dostání. Po očištění vytřeme povrch do sucha měkkým hadříkem. V žádném případě se nesmí používat čistící prostředky s obsahem abraziva / písečku/, který by poškodil povrch materiálu. Po očištění povrchu od nečistot je vhodné nanést povrchový konzervační přípravek, např. Antox, který ochrání na delší dobu povrch oceli před vnějšími vlivy. Přípravek roztíráme v případě broušeného povrchu po směru broušení.
Naše výrobky