Chladící zařízení

Chladící a mrazící zařízení pro gastro provozy 

- účelem je snížení teploty pro omezení množení škodlivých bakterii, plísní a kvasinek v potravinách
- chlazení je způsob krátkodobého uchovávání potravin při teplotě 0 až 5 C
- zmrazování slouží k dlouhodobému uchovávání potravin , obvkle při teplotě -18 C až -24 C
- chlazení je většinou kompresorové , kde je chladící agregát, elektromotor, kompresor a výparník
- chladící zařízení pro kuchyně restaurací a profesionální gastro provozy jsou většinou s nuceným oběhem s ventilátorem
gastro chlazení to jsou chladničky, chladící skříně, chladící stoly, vitríny, chladící pulty a chladící boxy

Chladící zařízení

Nejprodávanéjší

  1. TEFCOLD CEV 425 1 LED Chladicí skříň prosklené dveře

    Chladnička CEV425 patří k našim nejprodávanějším modelům – a to z dobrého důvodu. Účinné chlazení a skvělý design se...
    19 868,00 Kč 16 887,80 Kč

Aktivní filtry

Chladící stůl MS-901

Celonerezovém provedení s plnými dveřmi a nerezovou pracovní deskou bez zadního lemu. Vnitřní...

Ušetříte 1 014,00 Kč 16 900,00 Kč (bez DPH) -6% 19 222,06 Kč
15 886,00 Kč (bez DPH)
View Detail