CHLADÍCÍ zařízení

Chladící a mrazící zařízení pro gastro provozy 

- účelem je snížení teploty pro omezení množení škodlivých bakterii, plísní a kvasinek v potravinách
- chlazení je způsob krátkodobého uchovávání potravin při teplotě 0 až 5 C
- zmrazování slouží k dlouhodobému uchovávání potravin , obvkle při teplotě -18 C až -24 C
- chlazení je většinou kompresorové , kde je chladící agregát, elektromotor, kompresor a výparník
- chladící zařízení pro kuchyně restaurací a profesionální gastro provozy jsou většinou s nuceným oběhem s ventilátorem
gastro chlazení to jsou chladničky, chladící skříně, chladící stoly, vitríny, chladící pulty a chladící boxy

Chladící zařízení

Nejprodávanější produkty v kategorii

  • 1
    stolní model na 230 V, až 1,5 litru zmrzliny v várce
    výrobník zmrzliny HE
    stolní model na 230 V, až 1,5 litru zmrzliny v várce
    14 572,00 Kč 13 697,68 Kč
    Skladem



Aktivní filtry

Chladící stůl MS-901

Celonerezovém provedení s plnými dveřmi a nerezovou pracovní deskou bez zadního lemu. Vnitřní...

Ušetříte 1 690,00 Kč 16 900,00 Kč (bez DPH) -10% 18 404,10 Kč
15 210,00 Kč (bez DPH)
View Detail

Chladící stůl MS-901D2

Celonerezové provedení, zásuvky pro GN 1/1, nerezová pracovní deska bez zadního lemu. Vybaven 1x...

Ušetříte 1 245,00 Kč 24 900,00 Kč (bez DPH) -5% 28 622,55 Kč
23 655,00 Kč (bez DPH)
View Detail