Ušetříte 128,31 Kč
4 276,86 Kč (bez DPH)
-3%
5 019,75 Kč
4 148,55 Kč (bez DPH)
(prázdný)
0
Ve vašem košíku nejsou žádné další položky
0 položek
0,00 Kč
Celkem (s DPH)
0,00 Kč
vč. DPH:
0,00 Kč
-
VARNÉ zařízení
-
KONVEKTOMATY
-
SPORÁKY s troubou
-
VAŘIDLA bez trouby
-
KOTLE várné
-
PÁNVE smažící
-
TROUBY na pečení
-
STOLIČKY varné
-
OHŘEV, regenerace, udržování
-
FRITÉZY gastro profi
-
INDUKČNÍ a STOLNÍ vařiče
-
GRILOVACÍ smažící desky
-
HOT DOG párky v rohlíku
-
GYROS grily
-
KONTAKTNÍ grily
-
MIKROVLNKY gastro
-
SALAMANDER grily
-
TOUSTOVAČE toastery
-
na VAFLE a PALAČINKY
-
GRILY NA KUŘATA
-
do stánku PÁNEV, Popcorn, Vata
-
čistící prostředky na grily a trouby
-
příslušenství k varné zařízení
-
VARNÁ LINKA do restaurace RedFox 700
-
KONVEKTOMATY
-
ZPRACOVÁNÍ potravin
-
Krouhače zeleniny
-
kombinace KROUHAČ / KUTR
-
MLÝNKY NA MASO
-
ROBOTY kuchyňské
-
NÁŘEZOVÉ STROJE profi
-
KUTRY a Blixery
-
Vakuové BALIČKY potravin
-
Stroje a zařízení na MASO
-
MIXÉRY RUČNÍ ponorné
-
MIXÉRY STOLNÍ profi
-
ŠKRABKY brambor
-
kráječe ostatní (na sýr, párky, hranolky ...)
-
kráječe chleba, veky a knedlíků
-
Vidlicové hnětače těsta GT
-
příslušenství zpracování potravin
-
Krouhače zeleniny
-
CHLADÍCÍ zařízení
-
LEDNICE plné dveře
-
LEDNICE prosklené dveře
-
STOLY chladící
-
MRAZÍCÍ zařízení
-
VÝROBNÍKY a drtiče LEDU
-
SALADETY salátové stoly
-
ŠOKERY zchlazení a zmrazení
-
chlazené VITRÍNKY NA GN
-
výrobník ledové nápoje
-
chladící barové lednice na láhve
-
VITRÍNKY prodejní stolní
-
vířiče chlazených nápojů
-
vitríny prodejní prosklené
-
vitríny pultové do obchodu
-
ZMRZLINOVÉ stroje
-
příslušenství chlazení
-
LEDNICE plné dveře
-
MYCÍ zařízení
-
VÝDEJ a PŘEPRAVA
-
Výdej jídla chafingy, kotlíky
-
VÁRNICE termosy
-
TERMOPORTY na přepravu jídel
-
JÍDLONOSIČE s termoobalem
-
TABLETové podnosy
-
Výdejní vany a pulty
-
VÝDEJNÍ VOZÍKY a stoly
-
SERVIROVÁNÍ, bufet, raut, snídaně
-
TALÍŘE, PŘÍBORY, sklo
-
NÁPOJE - horké vody a termosky
-
Transportní vozíky na tablety a GN
-
jídelní TÁCKY, vozíky na podnosy
-
INFRA LAMPY, desky a nadestavby na ohřev jídla
-
SALÁTOVÉ výdejní bary
-
VITRÍNY teplé vyhřívané
-
REŽONY a ohřívače na talíře
-
VOZÍKY držáky na TALÍŘE
-
kávovary automaty na snídaně
-
příslušenství k výdej a přeprava jídla
-
Výdej jídla chafingy, kotlíky
-
NEREZ nábytek
-
Kuchařské potřeby
-
GASTRONÁDOBY a plechy
-
HRNCE, kastroly, rendlíky
-
PÁNVIČKY a PEKÁČE
-
Nerez mísy, kotlíky, vědra, odměrky
-
NÁČINÍ a POMUCKY do kuchyně
-
ŠPALKY a krájecí DESKY
-
baličky hotových jídel do mísek
-
NOŽE profi pro gastronomii
-
VÁHY kuchyňské
-
pro cukráře na pečení
-
REGÁLY do kuchyně a skladu
-
Teploměry gastro
-
BRUSKY na nože
-
Drtiče , nádoby na kuchyňský odpad
-
Ostatní zařízení kuchyně
-
GASTRONÁDOBY a plechy
-
PIZZA a BAR
- velko PRÁDELNY
vařiče SOUS VIDE
Vaření SOUS VIDE přesné vaření při nízké teplotě
- Sous vide je zdravé vaření. Získáme šťavnaté jídlo, které získáme ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě. Snadno můžeme připravit výborné steaky, žebra, ryby, zeleninu .... Pomalé a šetrné vaření zanechá vitamíny a minerály tzn. jídlo můžete připravovat bez soli a tuku.

Příprava je snadná - do vakuových sáčků vložíme např. maso s bylinkami nebo kořením, sáček v vakuové baličce zavakuujeme a tím je potravina připravená , buď ji můžeme dát do chladícího zařízení nebo do vodní lázně SOUS Vide , kde potravinu v sáčku necháme připravovat na nastavené teplotě i několik hodin. Teplota vaření by měla být při metodě Sous-Vide mezi 56 °C a 95 °C.
Hlavici Sous-Vide doporučujeme do restaurací i pro menší vaření. Příprava s ní je jednoduchá a přesná. Na displej i nastavíme teplotu v rozmezí 25-99 °C a ohřev vody po dobu až 99 hodin. Je tak ideální pro vaření metodou Sous-Vide.
Přípravu s hlavicí SOUS Vide potřebujete pouze velký hrnec, nastavíte čas a teplotu a přístroj začne varný proces. Po dosažení teploty vložte balíčky se zavakuovanými potravinami. Přesnost ohřevu vody na 0,2 °C.
- Sous vide je zdravé vaření. Získáme šťavnaté jídlo, které získáme ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě. Snadno můžeme připravit výborné steaky, žebra, ryby, zeleninu .... Pomalé a šetrné vaření zanechá vitamíny a minerály tzn. jídlo můžete připravovat bez soli a tuku.



Příprava je snadná - do vakuových sáčků vložíme např. maso s bylinkami nebo kořením, sáček v vakuové baličce zavakuujeme a tím je potravina připravená , buď ji můžeme dát do chladícího zařízení nebo do vodní lázně SOUS Vide , kde potravinu v sáčku necháme připravovat na nastavené teplotě i několik hodin. Teplota vaření by měla být při metodě Sous-Vide mezi 56 °C a 95 °C.
Hlavici Sous-Vide doporučujeme do restaurací i pro menší vaření. Příprava s ní je jednoduchá a přesná. Na displej i nastavíme teplotu v rozmezí 25-99 °C a ohřev vody po dobu až 99 hodin. Je tak ideální pro vaření metodou Sous-Vide.
Přípravu s hlavicí SOUS Vide potřebujete pouze velký hrnec, nastavíte čas a teplotu a přístroj začne varný proces. Po dosažení teploty vložte balíčky se zavakuovanými potravinami. Přesnost ohřevu vody na 0,2 °C.
Maso a jiné potraviny připravené metodou Sous Vide jsou zdravé, chutné a šťavnaté.
Vybavení Sous Vide by nemělo chybět v žádné profesionální kuchyni

Grid
List
Počet produktů: 6
Zobrazení 1-6 z 6 položek
Aktivní filtry
Ušetříte 238,51 Kč
4 770,25 Kč (bez DPH)
-5%
5 483,40 Kč
4 531,74 Kč (bez DPH)
Sous vide systém GN 2/3, HENDI, 13L, 230V/400W,...
Vybaven úchyty. Dodáváno s nerezovým oddělovačem se 4 odděleními.
Ušetříte 996,79 Kč
8 306,61 Kč (bez DPH)
-12%
8 844,88 Kč
7 309,82 Kč (bez DPH)
Ušetříte 403,80 Kč
8 076,00 Kč (bez DPH)
-5%
9 283,36 Kč
7 672,20 Kč (bez DPH)
zařízení na vaření SOUS VIDE HE GN 1/1
vaření při nízkých teplotách ve vakuových sáčcích, obsah pro GN 1/1 (530x325 )
Ušetříte 1 115,70 Kč
11 157,02 Kč (bez DPH)
-10%
12 150,00 Kč
10 041,32 Kč (bez DPH)
Ušetříte 1 681,45 Kč
33 628,93 Kč (bez DPH)
-5%
38 656,45 Kč
31 947,48 Kč (bez DPH)