sáčky ST do vakuových baliček
různé rozměry, od 160x230 až 250x350 mm, po 100 ks , do +90 C, pro komorové baličky
jsou v současnost nedílnou výbavou každého moderního gastro provozu. Balení do vakua zachovává vysokou jakost a čerstvost suroviny. Maso před balením do vakua doporučujeme marinovat, což zlepší jeho chuť, maso zkřehne a zkrátíme dobu přípravy. Rovněž prodloužíme lhůtu uchování a zvýšíme účinnost marinády. Vakuované potraviny v lednicích neovlivňují jiné potraviny. Masa vakuujeme do tužších folii , nastavujeme vyšší podtlak a delší dobu sváření než ryby a zeleninu a aby nedošlo k jejích deformacím.
Počet produktů: 8
Aktivní filtry
různé rozměry, od 160x230 až 250x350 mm, po 100 ks , do +90 C, pro komorové baličky
různé rozměry, od 140x200 až 300x400 mm, po 100 ks , na +70 C, pro komorové baličky
rozměry od 150x200 až 300x400 mm, dvouvrstvé sáčky, pro ohřev, vaření, Sous–Vide do +110 C
Dvouvrstvé sáčky, tloušťka 65 µm, pro vakuové komory, počet 100 ks
Vakuové baličky komorové jsou určeny pro větší zatížení s olejovou vakuovou pumpou. Digitální ovládací panel s displejem. Vakuové baličky mají automatický pracovní cyklus, lisovanou vanu komory se zaoblenými rohy, v nerez provedení, s průhledným horním víkem. Pro vakuové balení mužeme použit hladké sáčky pro balení potravin s menším obsahem tekutiny.
Vakuové baličky potravin jsou vhodné pro uchování čerstvých potravin v vakuových sáčcích nebo připravu jídla metodou Sous-Vide. Při vaření ve vakuu se propojí marináda, koření a bylinky s chutí masa, ryb ... po přípravě v Sou Vide bude maso křehké, zdravé šťavnaté a potom již stačíjen krátce opéct nebo ogrilovat. Díky vakuování si potraviny zachovají všechny živiny,
Vakuové baličky s jejich pomocí zavakuujete do sáčků, přistroj vysaje vzduch a sáček uzavře a následně můžete potraviny vařit, převážet nebo skladovat.
check_circle
check_circle