vozík NEK 2-10 odkládací na podnosy
s použitým nádobím, nerez, zákl. kapacita 20 ks podnosů, pro podnosy max.530 x 360 mm a min....
je poslední fází po zpracování a varné přípravě. Výdej jídla může být samoobslužný formou švédských stolů nebo výdej obědů ve školní jídelně. Výdej jídel probíhá ve všech stravovacích gastro provozech. Tato činnost musí probíhat podle platných předpisů. Při výdeji jídel používáme gastronádoby, ohřívací výdejní stoly – režony, stolní vyhřívané vitríny, tabletové systémy, termoporty, vyhřívané výdejní lázně, vyhřívané zásobníky talířů, výdejní linky a další zařízení.
Nejprodávanéjší
Počet produktů: 41
s použitým nádobím, nerez, zákl. kapacita 20 ks podnosů, pro podnosy max.530 x 360 mm a min....
Hluboký talíř je součástí kolekce Ebro, kterou poznáte podle její nadčasovosti a dekorace ve...
průměr 290 mm ve třech povrchových provedeních, infra žárovka 250 W, regulovatelná výška
lampa průměr 173 mm ve třech povrchových provedeních, infra žárovka 250 W, regulovatelná výška
Mělký talíř je součástí kolekce Ebro, kterou poznáte podle její nadčasovosti a dekorace ve...
obsah 8,8 , 10, 15, 16 a 22 litrů, slabší příkon, jednoplášť, na 230 V , plast držadla
na jiné místo kde se jídlo vydává provádíme v klasických várnicích nebo termoportech , jednotlivé obědy v jídlonosiších nebo distribucí jídel po budově z kuchyně jednotlivým pacientům a obyvatelům domovů důchodců, ústavů v tabletových podnosech. Termoporty jsou izolované přepravky na rozvoz jídel pro gastro provozy. Termoporty jsou vyrobeny z expandovaného polypropylenu s dobrými izolační schopností udržovat teplotu jídla při přepravě k výdeji.
Várnice nebo termosy jsou válcové nádoby určené pro přepravu jídla neboi tekutin, které jsou s výpustným ventilem. Vnitřní vložka je nerezová. Várnice jsou dle velikosti od 5 do 48 litrů.
check_circle
check_circle