Výdej a přeprava

Výdej jídla v gastro provozu restaurace, školní jídelny

je poslední fází po zpracování a varné přípravě. Výdej jídla může být samoobslužný formou švédských stolů nebo výdej obědů ve školní jídelně. Výdej jídel probíhá ve všech stravovacích gastro provozech. Tato činnost musí probíhat podle platných předpisů. Při výdeji jídel používáme  gastronádoby, ohřívací výdejní stoly – režony, stolní vyhřívané vitríny, tabletové systémy, termoporty, vyhřívané výdejní lázně, vyhřívané zásobníky talířů, výdejní linky a další zařízení.

Nejprodávanéjší

  1. Bormioli Rocco Talíř mělký 25,5 cm | BR-810-36

    Mělký talíř je součástí kolekce Ebro, kterou poznáte podle její nadčasovosti a dekorace ve vintage stylu. Tento...
    35,00 Kč 31,15 Kč
  2. Bormioli Rocco Talíř hluboký 23,5 cm | BR-811-36

    Hluboký talíř je součástí kolekce Ebro, kterou poznáte podle její nadčasovosti a dekorace ve vintage stylu. Tento...
    35,00 Kč 31,15 Kč
  3. Termoport GN 1/1 COP šedý pro GN1/1 200

    4 KOVOVÉ uzavírací spony a kovové držadla, pro GN 1/1 s hloubkou 200 mm, lze vložit i GN s uchama
    7 369,00 Kč 6 484,72 Kč

Aktivní filtry