VÝDEJ a PŘEPRAVA

Výdej jídla v gastro provozu restaurace, školní jídelny

je poslední fází po zpracování a varné přípravě. Výdej jídla může být samoobslužný formou švédských stolů nebo výdej obědů ve školní jídelně. Výdej jídel probíhá ve všech stravovacích gastro provozech. Tato činnost musí probíhat podle platných předpisů. Při výdeji jídel používáme  gastronádoby, ohřívací výdejní stoly – režony, stolní vyhřívané vitríny, tabletové systémy, termoporty, vyhřívané výdejní lázně, vyhřívané zásobníky talířů, výdejní linky a další zařízení.

Aktivní filtry

varné termosy Yato 1

obsah 8,8 , 10, 15, 16 a 22 litrů, slabší příkon, jednoplášť, na 230 V ,  plast držadla

Ušetříte 49,50 Kč 1 650,00 Kč (bez DPH) -3% 1 936,61 Kč
1 600,50 Kč (bez DPH)
View Detail