Nůž filetovací 18 cm Zobrazit větší

Nůž filetovací 18 cm

GM-21736518

Tomgast
Nůž na ryby od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se připravují ryby. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Matně leštěný povrch zajišťuje odolnost proti korozi a trvanlivost břitu a finální broušení či jemné honování probíhá ručně. Velmi

Více informací

567,77 Kč bez DPH
687,00 Kč s DPH

Více informací

Nůž na ryby od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se připravují ryby. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Matně leštěný povrch zajišťuje odolnost proti korozi a trvanlivost břitu a finální broušení či jemné honování probíhá ručně. Velmi flexibilní čepel se špičatým tvarem se ideálně hodí k filetování a řezání ryb a pro odšívání kousků masa. Nůž je lehký na zápěstí, má dobré vedení a soft shell tvrdé jádro pro bezpečné držení.

Nůž filetovací 18 cm

Giesser nůž filetovací 18 cm

Parametry

  • Materiál: chrom-molybdenová ocel, plast
  • Délka: 18 cm
  • Barva: černá
  • Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení

Využití nože

  • Filetování ryb a krájení jemných plátků masa z ryb.

Výrobce

Německá rodinná společnost Giesser o sobě říká „Naše nože jsou pevné, poctivé a vysoce funkční pro každodenní použití“ a zároveň se řídí heslem „Nikdy neprodáme nůž, který bychom sami nechtěli“.

Recenze

Žádný názor zákazníka pro tuto chvíli.

Write a review

Nůž filetovací 18 cm

Nůž filetovací 18 cm

Nůž na ryby od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se připravují ryby. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Matně leštěný povrch zajišťuje odolnost proti korozi a trvanlivost břitu a finální broušení či jemné honování probíhá ručně. Velmi