Sleva! Robot kuchyňský GRAEF MYestro 7L Zobrazit větší

Robot kuchyňský GRAEF MYestro 7L

4001627027773

Gastro TIP
Nepostradatelní pomocníci do ambiciózní kuchyně - S těmito spotřebiči se každý může vydat na lov vůní a objevit překvapivé chutě.

Více informací

18 040,60 Kč bez DPH
21 829,12 Kč s DPH

18 990,10 Kč bez DPH  

-5%

Parametry

Napájení:230 V
Příkon:800 W
Hloubka:479 mm
Výška:412 mm
Regulace:10 rychlostí
Šířka:244 mm
Hmotnost:18 kg
Osvětlení:LED
Druh pohonu:řemenový
Časovač:ano
Digitální ovládání:ano
Míchač:ano
Hák:ano
Metla:ano
Použití:lehký provoz
Pulsní volba:ano
Objem mísy:7 l

Více informací

Nepostradatelní pomocníci do ambiciózní kuchyně - S těmito spotřebiči se každý může vydat na lov vůní a objevit překvapivé chutě.

Profesionální motor

DC motor MYestro o výkonu 800 W zvládne i skutečné profesionální úkoly a nabízí optimální poměr spotřeby energie a výkonu. Oproti jiným motorům s vyšším výkonem má tento motor výrazně vyšší účinnost a tím i lepší energetickou účinnost.

Hladký chod díky řemenovému pohonu

Robot je poháněn motorem přes odolný řemen. Tento řemenový pohon zajišťuje optimální přenos síly a zaručuje tichý chod s maximální plynulostí chodu bez překlápění nebo viklání. Hladina hluku: ≤ 60 dB (vzdálenost měření: 1 m)

Jednoduchá obsluha

Hnětení, míchání, šlehání – pokud spěcháte, jednoduše si na intuitivním dotykovém displeji zvolíte jeden ze tří plně automatických programů. MYestro má také praktickou pulzní funkci pro krátké, individuální mixování stisknutím tlačítka a funkci vybavení pro připojení dalšího příslušenství. Rychlosti hnětení (stupně 1 - 10) a časy (0 - 30 min.) lze zvolit také ručně dotykem prstu a lze je snadno nastavit díky inovativnímu otočnému voliči pod dotykovým displejem.

Inovativní osvětlení

Jasná LED dioda zajišťuje optimální osvětlení mísy, takže při přípravě těsta máte vždy vše pod kontrolou. Kromě osvětlení mísy je MYestro vybaveno také osvětlením Blue Ambience, které stylově podtrhuje moderní design stroje.

Celokovové pouzdro

Díky vyváženému celokovovému krytu dosahuje stojanový mixér GRAEF MYestro také jedinečné stability, díky solidní hmotnosti produktu 18 kg i při zpracování těžkých těst.

Uvolnění jednou rukou

Uvolňovací páku lze ovládat jednou rukou, takže motorová hlava stojanového mixéru se díky pružinovému mechanismu snadno vyklopí nahoru a lze ji zapojit pro plnění surovin nebo výměnu mixovacích prvků. Po otevření má MYestro výšku 59 cm.

Spirálové míchadlo

Robustní spirálový systém míchání MYestro zajišťuje velmi důležité rovnoměrné výsledky i u chlebového těsta. Všechny ingredience od okraje ke dnu mísy jsou přenášeny a smíchány beze zbytku. V závislosti na variantě těsta se příslušný míchací nebo hnětací prvek po naklonění hlavy motoru jednoduše vloží do odpovídajícího zařízení a krátkým otočením se zapojí.

Odnímatelná ochrana proti stříkající vodě

Ochranu proti stříkající vodě pro mixovací nádobu lze zaseknout ve třech různých polohách na hlavě motoru, v závislosti na požadovaném směru otevírání plnicího otvoru. Zajistí, aby suroviny při přípravě těsta skutečně zůstaly v míse a neskončily na podlaze v kuchyni.

Extra velký plnicí otvor

Zákryt je vybaven extra velkým plnicím otvorem včetně víka. Prostřednictvím tohoto otvoru lze pohodlně a čistě přidávat další přísady i během přípravy těsta.

Obsah balení

Přiložená 7litrová mixovací nádoba z nerezové oceli s označením množství náplně nabízí dostatečnou kapacitu pro velké množství lahodného těsta. Například lze zpracovat až 3 kg tuhého kynutého těsta, 20 bílků nebo 1,2 kg smetany. Součástí dodávky stojanového mixéru MYestro od GRAEF jsou kromě ochrany proti stříkající vodě také balónová metla, hnětací hák a plochý šlehač. Tři nerezové mixovací prvky lze mýt v myčce.

Recenze

Žádný názor zákazníka pro tuto chvíli.

Write a review

Robot kuchyňský GRAEF MYestro 7L

Robot kuchyňský GRAEF MYestro 7L

Nepostradatelní pomocníci do ambiciózní kuchyně - S těmito spotřebiči se každý může vydat na lov vůní a objevit překvapivé chutě.