trouba na pečení UNOX BakerTop Mind Maps na 10 plechů 60x40 cm

UNOX
pečení 10 plechů 600x400 mm, elektrické

Více informací

238 442,40 Kč bez DPH
288 515,30 Kč s DPH

287 280,00 Kč bez DPH  

-17%

  • ONE
  • PLUS

Více informací

MASTER.Touch Plus™ je nejdokonalejším obrazovým dotykovým displejem, jaký byl kdy pro konvektomaty a pece použit. Díky optickému peru MASTER.Touch™ snadno zakreslíte své varné a pečící procesy a uložíte je do programů křivek "MIND.Maps-KŘIVKY": stanou se tak společným fondem skušeností sdíleným s vašimi spolupracovníky.  Díky funkci MULTI.Time můžete současně připravovat více pokrmů s odlišnými nároky na čas přípravy. Program MISE.EN.PLACE vám naopak zaručí, že různé druhy pokrmů budete vydávat na vteřinu současně.

MIND.Maps™ - Dejte vaření dotyk vaší osobnosti. Kdykoli chcete. Vaše recepty budou kdykoli a kýmkoli znovuopakovatelné. Technologie vizuální komunikace MIND.Maps™ vám umožnuje vytvořit i ten nejkoplikovanější varný proces pouhým pohybem ruky po dotykovém displeji. Díky optickému peru MASTER.Touch™ zakreslíte průběh varného procesu uložitelného do programu "MY MIND.Maps KŘIVKY": stanou se tak zásobou znovuopakovatelných zkušeností sdílenou se všemi spolupracovníky.

MASTER.Touch ONE - Mít k dispozici inovativní technologii pouze nestačí. Chcete-li se odlišit od ostatních, musíte ji umět bez sebemenších pochybností ihned použít. To vám zaručí MASTER.Touch ONE: dotykový displej LCD, skrze který ovládáte veškeré funkce pece. Okamžitě, bez zdlouhavých studií. Díky kontrolnímu panelu fungujícímu na základech vizuálního jazyka přejdete od manuálního nastavení pečících parametrů k jejich zakreslování vteřinu po vteřině až ke kompletnímu ovládání veškerého příslušenství. Uložitelné a kdykoli znovuopakovatelné pečící procesy. Když je ovládání nejmodernější technologie snadné a intuitivní, jsou její přínosy viditelné ihned.

Na co můžete využít pec BAKERTOP MIND.Maps™
Díky rovnoměrné a výkonné distribuci vzduchu technologie AIR.Maxi™ a AIR.Plus™ zaručují perfektní výsledek při pečení všech druhů pečiva na jakémkoli patře pece. DRY.Maxi™ a DRY.Plus™ napomáhají ke křehkosti a zlatavé barvě výsledných produktů. Možnost kontroly rychlosti ventilátorů a důsledné regulace vlhkosti uvnitř komory zaručuje, že každý z produktů z odpalovaného těsta bude dokonalý. Pečte jakýkoliv typ croissantů, s náplní nebo bez. Výsledek bude vždy voňavý a nadýchaný při jakémkoli množství připravované suroviny.

Model XEBC-10EU-E1RM
Kapacita 10 600x400
Rozteč 80 mm
Frekvence 50 / 60 Hz
Napětí 400 V ~ 3N
Elektrický příkon 14,9 kW
Rozměry 860x967x1163
Váha 136 kg

Recenze

Žádný názor zákazníka pro tuto chvíli.

Write a review

trouba na pečení UNOX BakerTop Mind Maps na 10 plechů 60x40 cm

trouba na pečení UNOX BakerTop Mind Maps na 10 plechů 60x40 cm

pečení 10 plechů 600x400 mm, elektrické