Příprava masa a zeleniny

Příprava masa a zeleniny Počet produktů: 30

  • Krouhač zeleniny
    Krouhače zeleniny jsou určeny pro rychlé a snadné zpracování zeleniny v gastronomických provozech. Jejich použití je vhodné všude tam, kde je nabízen větší sortiment různých zeleninových salátů, obložených mís a obloh. V tomto případě zařízení usnadní práci a zlepší estetičnost podávaných jídel. Celonerezové provedení s hlavou z eloxovaného hliníkového tlakového odlitku zaručuje dlouhou životnost celého zařízení. K dispozici více druhů disků, které umožňují krájet zeleninu na plátky, kostičky nebo hranolky, či strouhat.
    ■ Nerezové provedení částí, které jsou v kontaktu s potravinami.
    ■ Velký výběr výměnných disků
  • Plastové špalky a desky
  • Nářezové stroje
    V nabídce nářezových strojů REDFOX jsou stroje s řemínkovým převodem. Ucelená řada nářezových strojů GS nabízí za přijatelnou cenu šikmo uložený řezný stůl a nerezový nůž se speciální antiadhezní úpravou. Otevřená konstrukce usnadňuje pravidelnou údržbu a čištění. Konstrukce vypínače brání samovolnému opětovnému spuštění stroje při výpadku proudu.
    ■ Tlakový odlitek z hliníkové slitiny
    ■ Speciální antiadhezní úprava nože
  • Masomlýnky
  • Odkapávače nádobí
  • Ponorné mixéry
    Ponorné mixéry jsou zařízení, která jsou vhodná k mixování omáček nebo šlehání krémů v libovolné nádobě. Pro mixování omáček jsou k dispozici čtyři délky mixovacích nástavců: 30, 40, 50 a 60 cm. Šlehací metly umožňují šlehání pěny nebo sněhu. Maximální ponoření pracovních nástavců činí 2/3 jejich délky. Stroje jsou vybaveny přepínačem rychlostí pro jednotlivé nástroje a elektronickou regulací otáček, která je určena pro volbu nejvhodnějších otáček při použití šlehacích metel. Z nabídky je možné vybrat komplety s jednotlivými délkami mixovacích nástavců nebo kompletní set, tzn. motor, šlehací metly, mixovací nástavece a závěs na stěnu pro ukládání zařízení.
    ■ Možnost výměny šlehacího nebo mixovacího nástavce
    ■ Přepínač otáček mixér / metly
Zobrazeno 1 – 30 z 30 položek
Zobrazeno 1 – 30 z 30 položek