Chlazení

Chlazení Počet produktů: 89

  • Chladicí a mrazicí skříně
    Chladicí i mrazicí skříně, stejně jako lednice, jsou vhodné pro všechny typy gastronomických provozů. K dispozici jsou skříně v celonerezovém provedení nebo s bílou antikorozní vrstvou, prosklenými dveřmi. Jednotlivé komory nabízejí 2 až 7 zásuvů s rošty, které jsou u vybraných modelů výškově nastavitelné. Velkou výhodou je u vybraných skříní funkce automatického rozmrazování a možnost otevírání dveří zprava nebo zleva.
    ■ Vybrané modely s celonerezovým provedením nebo prosklenými dveřmi
    ■ Vybrané modely s nucenou nebo statickou distribucí
    ■ Manuální nebo automatické odmrazování
    ■ Elektronická řídicí jednotka
  • Chladicí stoly
    Saladety a chladicí stoly jsou vhodné do všech gastro provozů, které hledají kompaktní řešení nerezové pracovní plochy. Základním rozlišujícím prvkem stolů je počet dveří jednotlivých modelů. V nabídce naleznete saladety, dvou nebo tří dveřové stoly nebo stoly se zásuvkami. Úložný prostor je osazen lištami pro uložení GN 1/1. Horní desky chladicích stolů jsou nerezové a nabízejí ukončení zadní strany lemem.
    ■ Celonerezové provedení
    ■ Elektronická řídicí jednotka
    ■ Vnitřní ventilátor
    ■ Automatické odmrazování
  • Výrobníky ledu
    Výrobníky ledu jsou neocenitelným pomocníkem v malém i velkém gastronomickém provozu. Nacházejí široké uplatnění od přímého použití při přípravě pokrmů nebo nápojů až po krátkodobé vnější chlazení gastronádob. Výrobníky ledu jsou k dispozici ve dvou provedeních podle typu ledu - kostkového nebo kloboučkového. V prostorách s vysokou teplotou, je možné zajistit totožné modely s vodním chlazením.
    ■ Celonerezové provedení
    ■ Chlazení vzduchem nebo vodou
    ■ Zásobník na led od 6 do 30 kg
  • Vitríny chladicí
    Chladicí vitríny jsou neocenitelným pomocníkem do všech typů provozů. Podle délky vitríny lze do úložného prostoru vložit až 6x GN 1/3. Zařízení je vhodné pro uchování předpřipravených pokrmů, které je nutné během provozu udržet v chladu.
    ■ Celonerezové provedení
    ■ Elektronická řídicí jednotka
    ■ Skleněný hygienický zákryt
    ■ Agregát vpravo
na stránku
Zobrazeno 1 – 48 z 89 položek
Zobrazeno 1 – 48 z 89 položek