de Buyer Pánev CHOC obdélná 38×26 cm | D-8184-38 Zobrazit větší

de Buyer Pánev CHOC obdélná 38 × 26 cm | D-8184-38

D-8184-38

Tomgast
Pánev CHOC s teflonovým povrchem je díky svému tvaru perfektní volbou pro vaření celých ryb nebo grilování na grilu salamander. Zesílené dno garantuje jeho hladkost i plochost – dvě nejdůležitější vlastnosti při zahřívání povrchu. Špičkové provedení pánve se odráží na její kvalitě a odolnosti (zvládne i hrubší zacházení). Zakřivení rukojeti

Více informací

2 680,99 Kč bez DPH
3 244,00 Kč s DPH

Více informací

Pánev CHOC s teflonovým povrchem je díky svému tvaru perfektní volbou pro vaření celých ryb nebo grilování na grilu salamander. Zesílené dno garantuje jeho hladkost i plochost – dvě nejdůležitější vlastnosti při zahřívání povrchu. Špičkové provedení pánve se odráží na její kvalitě a odolnosti (zvládne i hrubší zacházení). Zakřivení rukojeti zrcadlí francouzský styl, proto se jednoduše drží a zároveň vydrží vysoké teploty.Důležité informace: Nezahřívejte pánev samostatně ani nepřehřívejte, vyhýbejte se teplotním šokům, nepoužívejte kovové kuchyňské náčiní. Péče: Umývejte ručně, nepoužívejte agresivní čisticí prostředky. Použití: Na grilu salamander, sklokeramické desce, plynovém i elektrickém sporáku, ale nesmí na indukci.

Pánev CHOC obdélná 38 × 26 cm

de Buyer pánev CHOC obdélná 38 × 26 cm

Parametry

  • Materiál: hliník s teflonovým povrchem
  • Rozměry: 38 × 26 cm
  • Výška: 4,2 cm
  • Cena uvedena za 1 kus

Využití pánve

  • Příprava ryb.

Výrobce

Značka de Buyer své know-how staví na zkušenostech a inovacích. Už téměř dvě století pracuje tým expertů na vytváření funkčního nádobí, které splní požadavky i sny všechny profesionálních kuchařů.

Recenze

Žádný názor zákazníka pro tuto chvíli.

Write a review

de Buyer Pánev CHOC obdélná 38 × 26 cm | D-8184-38

de Buyer Pánev CHOC obdélná 38 × 26 cm | D-8184-38

Pánev CHOC s teflonovým povrchem je díky svému tvaru perfektní volbou pro vaření celých ryb nebo grilování na grilu salamander. Zesílené dno garantuje jeho hladkost i plochost – dvě nejdůležitější vlastnosti při zahřívání povrchu. Špičkové provedení pánve se odráží na její kvalitě a odolnosti (zvládne i hrubší zacházení). Zakřivení rukojeti