FRITÉZY gastro profi

FRITÉZY gastro profi Počet produktů: 21

Profesionální stolní gastro fritézy pro restaurace  

Gastro profi fritéza by měla mít studenou zónu tj. vzdálenost tělesa od dna ( částečky uvolňující se z fritované potraviny padající ke dnu se nepřepalují a nezhoršují tím kvalitu olejové lázně, olej se nepřehřívá ) a dostatečný výkon (slabé fritézy se po vložení dávky zmrazených hranolků olej ochladí natolik, že se potravina nesmaží, ale vaří v oleji a tím pokrm nasákne olejem.
   
Zmražené produkty nerozmazujte - absorbují totiž během fritování méně tuku...

Profesionální stolní gastro fritézy pro restaurace  

Gastro profi fritéza by měla mít studenou zónu tj. vzdálenost tělesa od dna ( částečky uvolňující se z fritované potraviny padající ke dnu se nepřepalují a nezhoršují tím kvalitu olejové lázně, olej se nepřehřívá ) a dostatečný výkon (slabé fritézy se po vložení dávky zmrazených hranolků olej ochladí natolik, že se potravina nesmaží, ale vaří v oleji a tím pokrm nasákne olejem.
   
Zmražené produkty nerozmazujte - absorbují totiž během fritování méně tuku a budou proto křupavější a chutnější ! Dodržujte optimální teplotu fritování ( hranolky 175°C ), během fritování potraviny občas potřeste košíkem pro rovnoměrné propečení a po ukončení nechte okapat z košíku olej.

Hlavní částí fritézy - vana na olej, košík na potraviny s izolovaným držadlem a závěsným úchytem, ovládací panel s topným tělesem, kontrolkou chodu vyhřátí, termostatem teploty, bezpečnostním mikrospínačem a hlavním vypínačem. Ohřev oleje pomocí topných těles ze speciálně upravené nerezové oceli. Olej ani zbytky potravin v něm se nepřepalují díky studené zóně.

Gastro profi fritézy nerezové, kompletně rozebíratelné pro snadné čištění, s výpustným kohoutem, pro snadnou výměnu oleje. Třífazové fritézy mají vyžší výkon - tím olej při výměně potraviny tolik nezchladne a rychleji zpět dosáhne požadovanou teplotu na smažení

Vodní fritézy - v smažící vaně poměr vody a oleje přibližně 1:3. U vodních fritéz je pod úrovní topných těles vrstva vody, která je těžší než olej a olej plave nahořeklesá proto ke dnu. Tato voda se nezahřívá a dokonale izoluje propadlé částečny potravin od olejové lázně. U fritéz s výpustí se potom voda s "nečistotami" jednoduše vypustit a olejová lázeň zůstane čistá! Tímto dosahujeme prodloužení životnosti oleje, navíc se olej neznehodnocuje pachy a tím připravíme v jedné lázni více druhů potravin.

  • elektrické fritézy
    elektrické profesionální fritézy pro gastro provozy kuchyní restaurací, jídelen. Fritéza umožňuje smažení a její hlavní výhodou je rychlé a rovnoměrné osmažení pokrmů. Ve fritéze lze připravovat maso, zeleninu je ideální na hranolkyi těstové pokrmy. Fritéza, fritovací hrnec, friťák, hrnec na smažení – všechny tyto názvy se používají pro fritézu.
    Klasická olejová fritéza , kdy v koši zcela ponořeném v oleji se fritují potraviny.

  • fritézy Red Fox - RM gastro
    Fritézy českého výrobce gastro zařízení.
    Stolní fritézy disponují lisovanými vanami se zaoblenými vnitřními rohy pro pohodlné čištění a údržbu. Vana i vrchní deska je vyrobena z nerezové oceli AISI 304. Možnost volby různých výkonů, objemů nádrží a konfi gurací síta usnadňuje výběr nejlepší kombinace pro jakýkoliv provoz. Pro snadné a jednoduché čistění mají fritézy odnímatelný ovládací panel s topným tělesem a vyndavací vanu. Topná tělesa jsou vyrobena z nerezové oceli a zpevněna nožičkami. V nabídce naleznete fritézy s výpustným kohoutem pro snazší výměnu oleje a v třífázovém provedení pro vyšší výkon. Fritézy mají studenou zónu, která zabraňuje přepalování oleje a zbytků potravin. Košík je vyroben z chromované oceli s izolovaným držadlem a závěsným úchytem. Všechny modely jsou vybaveny pracovním a pojistným termostatem a bezpečnostním mikrospínačem.
    ■ Lisovaná vana a vrchní deska z nerezové oceli AISI 304
    ■ Bezpečnostní termostat 235 °C
    ■ Studená zóna – nižší teplota pod topným tělesem, díky které se nepřipalují usazené zbytky potravin
    ■ Vysoce kvalitní košíky z nerezové oceli

    Seznam hlavních rozdílů mezi levnější fritézou FE E (modely ECOnomické) a lepší fritézou FE

    Fritézy FE E : slabší stěny, termoplast, kolébkový vypínač s plastovou krytkou, bez bočních madel, bez ochranného krytu tělesa a kapilár, bez madel na fritovací nádobě, plastový přívodní kabel
    Fritézy FE - lepší ergonomické vlastnosti, mechanická odolnost, tepelná odolnost (bakelit), tlačítkový vypínač s vnitřní izolací, boční madla, ochranný kryt těles a kapilár, madla na fritovací nádobě pro snadné vyjmutí a vyprázdnění u variant bez výpusti, silikonový přívodní kabel s ochranou proti průniku vody

    Fritézy jsou vyrobeny z nerezové oceli s lisovanou vanou z oceli AISI 304. Jsou vhodné pro restaurace, fastfood apod. Pro snadné a jednoduché čistění mají odnímatelný ovládací panel s topným tělesem a vanu. Topná tělesa jsou vyrobena z nerezové oceli a zpevněna nožičkami. V nabídce naleznete fritézy s výpustným kohoutem pro snazší výměnu oleje. V třífázovém provedení fritézy nabízejí zvýšený výkon. Fritézy mají studenou zónu, která zabraňuje přepalování oleje a zbytků potravin. Košík je vyroben z chromované oceli s izolovaným držadlem a závěsným úchytem. Všechny modely jsou vybaveny pracovním, pojistným termostatem a bezpečnostním mikrospínačem.

  • fritézy FIAMMA
    elektrické fritézy Fiamma
  • plynové fritézy
    plynové profesionální fritézy pro gastro provozy kuchyní restaurací, jídelen
  • fritézy velké na podstavci
Zobrazeno 1 – 21 z 21 položek
Zobrazeno 1 – 21 z 21 položek
FRITÉZY gastro profi

Profesionální stolní gastro fritézy pro restaurace  

Gastro profi fritéza by měla mít studenou zónu tj. vzdálenost tělesa od dna ( částečky uvolňující se z fritované potraviny padající ke dnu se nepřepalují a nezhoršují tím kvalitu olejové lázně, olej se nepřehřívá ) a dostatečný výkon (slabé fritézy se po vložení dávky zmrazených hranolků olej ochladí natolik, že se potravina nesmaží, ale vaří v oleji a tím pokrm nasákne olejem.
   
Zmražené produkty nerozmazujte - absorbují totiž během fritování méně tuku a budou proto křupavější a chutnější ! Dodržujte optimální teplotu fritování ( hranolky 175°C ), během fritování potraviny občas potřeste košíkem pro rovnoměrné propečení a po ukončení nechte okapat z košíku olej.

Hlavní částí fritézy - vana na olej, košík na potraviny s izolovaným držadlem a závěsným úchytem, ovládací panel s topným tělesem, kontrolkou chodu vyhřátí, termostatem teploty, bezpečnostním mikrospínačem a hlavním vypínačem. Ohřev oleje pomocí topných těles ze speciálně upravené nerezové oceli. Olej ani zbytky potravin v něm se nepřepalují díky studené zóně.

Gastro profi fritézy nerezové, kompletně rozebíratelné pro snadné čištění, s výpustným kohoutem, pro snadnou výměnu oleje. Třífazové fritézy mají vyžší výkon - tím olej při výměně potraviny tolik nezchladne a rychleji zpět dosáhne požadovanou teplotu na smažení

Vodní fritézy - v smažící vaně poměr vody a oleje přibližně 1:3. U vodních fritéz je pod úrovní topných těles vrstva vody, která je těžší než olej a olej plave nahořeklesá proto ke dnu. Tato voda se nezahřívá a dokonale izoluje propadlé částečny potravin od olejové lázně. U fritéz s výpustí se potom voda s "nečistotami" jednoduše vypustit a olejová lázeň zůstane čistá! Tímto dosahujeme prodloužení životnosti oleje, navíc se olej neznehodnocuje pachy a tím připravíme v jedné lázni více druhů potravin.